Skip to main content

DREAM ON.

The On mission:To ignite the human spirit through movement.

flow state

Hos On tror de på, at fantastiske ting kan ske, når folk bevæger sig. Når kroppen er i bevægelse, kommer man ind til det sted i underbevidstheden, hvor inspirationen ligger. Det kaldes flow-tilstanden: En sindstilstand, hvor handling og bevidsthed smelter sammen og efterlader os helt opslugt af øjeblikket. Et trick til sindet, der hjælper os med at drømme større.

Se On til damerSe On til herrer
NEWEST PRODUCT

Designed by athletes for athletes

Cloudmonster Hyper

Road Running
Max Cushioning

Den letteste sko i Cloudmonster-familien med en dobbeltlags mellemsål, der giver støddæmpning og maksimal affjedring.

Cloudmonster Hyper har det ultrabløde Helion HyperFoam fremstillet af Pebax. Selv når du føler, at dine ben bliver tungere under løbeturen, giver Helion™ HyperFoam en høj energireturnering, så du kan fortsætte med at holde tempoet. Kombineret med Max CloudTec-teknologien vil du opleve en helt ny dimension af blød støddæmpning og sømløs vægtoverførsel for ekstra komfort. I denne sko ser vi de største Cloud-elementer nogensinde, som foldes diagonalt sammen ved hvert skridt, så du ikke bliver bremset, mens du løber.

Løbeskoene fra On

Løbesko dameLøbesko herre

Allround løbesko spotlight

Cloudmonster 2

En løbesko designet med en god rocker, der driver dig fremad. Med On Cloudmonster 2 kan du forvente en blød landing og maksimal affjedring. Ud over Helion superfoam fordeler Max CloudTec-teknologien trykket, der opstår under landingen. Max CloudTec har de største CloudTec-elementer, On nogensinde har lavet.

Shop dameShop herre

Cloudmonster Hyper

Hvad får man, når man kombinerer ekstrem CloudTec med Helion HF-hyperfoam? En energireturnering, som du aldrig har oplevet det før. Cloudmonster Hypers dobbeltlags mellemsål maksimerer støddæmpningen, mens Helion HF i forfoden absorberer stød og giver en affjedring, der giver energi til hvert eneste skridt. Det er det samme skum, som bruges i de bedste racermodeller som Cloudboom Echo 3.

Shop dameShop herre

Cloudsurfer

Du kan cruise hen over asfalten med denne ultrabløde løbesko til løb på almindelig vej. Finite Element Analysis (FEM) blev brugt til at simulere, hvordan hver del af prototypen reagerede under løb. Ved hjælp af denne metode blev den optimale mellemsål skabt til sømløs vægtoverførsel fra hæl til tå. Den kaldes CloudTec Phase og maekerer begyndelsen af en ny æra inden for støddæmpning.

Shop dameShop herre

Konkurrencesko spotlight

Cloudboom Echo 3

Get ready to outrun your echo. Kombinationen af et Speedboard i carbon og en ekstrem rocker-udformning giver dig ekstra kraft i hvert skridt. Silikone på snørebåndene og indersålerne sikrer, at dine fødder bliver på plads i skoene. Med den skræddersyede støddæmpning og perfekte pasform er du er klar til at sætte nye rekorder. Minimum i vægt, maksimum i ydeevne. Cloudboom Echo 3 er udviklet til de hurtigste løbere og vejer ikke mere end 215 g.

Shop dameShop herre

Cloudspikes

World Athletics-godkendte racerspikes (pigsko) designet til hurtige langdistanceløb på banen. Cloudspike 1500 og Cloudspike 10000 er udviklet i samarbejde med OAC-atleter for at reducere stødet, når runderne begynder at hobe sig op. Det unikke Speedboard i fuld længde består af en blanding af glasfiber og nylon, der nærmest kaster dig fremad. Det er integreret mellem Cloud-elementerne i forfoden og gør dig klar til et kraftfuldt afsæt. Minimal vægt for maksimal effektivitet.

Shop dameShop herre

Expert Video

Vores produkteksperter vil guide dig gennem de tekniske detaljer af disse produkter.

RunningJunkies

Løb er mere end bare løb

Løb binder folk sammen, og det bekræfter løbefællesskabet RunningJunkies i Amsterdam også. Fra at løbe sammen til at spise sammen. Det fungerer som en gulerod for at komme ud ad døren, men også det at være der for hinanden, når det bliver hårdt.