Skip to main content

NÅR VEJEN BLIVER TIL SKYER UNDER DINE FØDDER...

On Cloudswift

Køb nu

LØB PÅ HÅRDT UNDERLAG HAR ALDRIG VÆRET SÅ LET SOM NU. DET BLØDE CLOUDSWIFT-MATERIALE DÆMPER STØDET FRA HVERT SKRIDT, OG GIVER DERMED EN UBESVÆRET OG JÆVN LØBEOPLEVELSE. DENNE MODEL ER IDEEL TIL KORTE OG MELLEMLANGE AFSTANDE.

DESIGNET TIL LØB I BYEN

On Cloudswift er designet til at forkæle dig med en blød fornemmelse på hårdt underlag. Dette takket være CloudTec-teknologien. En teknologi, der giver alle løbere støddæmpning, der tilpasses den individuelles løb. Helion-dæmpningsmaterialet er omplaceret i Cloudswift-modellen. Dette øger støddæmpningen i forfoden, mens de større skyer i hælområdet dæmper stødet under landingsfasen.

Speedboard-materialet – endnu et element i CloudTec-teknologien – stimulerer en jævn og naturlig overgang. Det genbrugte materiale i mesh-overdelen holder dine fødder sikkert på plads under hele løbeturen. De nye grebsområder i gummi giver ekstra greb og trækkraft, selv i vådt føre.

ON’S FILOSOFI

On brandet har en anden tilgangsmåde på to områder sammenlignet med mange andre producenter af løbesko. For det første differentierer On Running ikke mellem neutrale og stabilitetssko. Sko fra On tilpasser sig i stedet den individuelles løbestil takket være CloudTec-teknologien.

For det andet nummererer On ikke deres skomodellers versioner. Mens andre producenter tilføjer numre på versionerne af deres skomodeller, holder On fast på modelnavnet selv ved nyere og opdaterede udgaver. For eksempel, hvis der kommer en ny version af Cloudswift, vil navnet fortsat være Cloudswift – ikke Cloudswift 2. Brug linket herunder for at lære mere om On og deres forskellige løbesko-modeller.

Mere om On
On Cloudswift

Kvinder

Køb nu
On Cloudswift

Maend

Køb nu