Skip to main content

Make Waves.

On Cloudsurfer

Soft cushioning. Smooth ride.

Den nye On Cloudsurfer er en allround løbesko, der er velegnet til den neutrale løber. Cloudsurfer er en alsidig sko: Med hastigheden fra en ægte løbesko samtidig med komforten fra en træningssko. Denne kombination gør Cloudsurfer yderst velegnet til hurtigt tempo på korte og mellemlange distancer. 

Shop dameShop herre

Optimal støtte og ventilation

Komforten i On Cloudsurfer kan man til dels takke overdelen i Engineered Mesh for. Overdelen af skoen omslutter fødderne uden at klemme. Materialet i overdelen er tættere i strukturen, hvilket bidrager til støtten. Udover den tætte struktur er der også områder, hvor skoens materiale er mere åbent for bedre åndbarhed og god ventilation.

Tag energi, giv energi

Cloudsurfer kan bruges til løb i højt tempo, bl.a. på grund af speedboardet i skoen. Navnet siger det hele; speedboardets primære rolle er at øge løberens hastighed. Det er et board forstærket med carbon, som giver suveræn responsivitet og følelsen af, at blive skubbet fremad med hvert skridt. Speedboardet er placeret i hele skoens længde, hvilket sikrer energiabsorbering og -returnering.

Vil du vide mere om cloudsurferen?

Er du nysgerrig på, om denne model er noget for dig? Vores produktekspert Camille har allerede testet Cloudsurfer for dig. Læs alle detaljerne om modellen i hendes anmeldelse.

Læs vores anmeldelse her

Make Waves With On

Under udviklingen af Cloudsurfer, blev der lagt særlig vægt på en bæredygtig måde at producere skoen på. Den nye Cloudsurfer er farvet med en ”dope-dye”-teknologi, der benytter 90% mindre vand. Ud fra tankerne om “Brug mindre vand, doner mere vand” blev der startet en Strava Challenge om at løbe hårdt for en bedre verden, Make Waves!

Deltag i udfordringen
On Cloudsurfer

Dame

Køb nu!
On Cloudsurfer

Herre

Køb nu!