Skip to main content

Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 “OG”

Køb nu

BRYD BARRIERERNe

Den første Vaporfly sko var en sensation, der brød både personlige rekorder samt verdensrekorder på alle slags langdistanceløb. Nike Zoom Vaporfly Next% 2 sigter mod at fortsætte succeshistorien. Den nye version af Vaporfly er en neutral løbesko, der giver det bedste energiudbytte af alle Nike-sko til dato.

NY FORM

Materialet i den øvre del er blevet designet fra bunden igen, og mesh-materialet sikrer nu endnu bedre ventilation. Snørebåndene løber gennem vingerne på skoen, og sikrer at du ikke har brug for yderligere støtte omkring fodsvangen. Takket være dette design er skoen endnu lettere end den forrige version. Desuden reducerer den nye form også tryk på akillessenen.

ZoomX + Carbon

ZoomX-skummet kombineret med en carbon-plade i fuld længde sikrer et fantastisk energiudbytte. Carbon-pladen giver en følelse af fremdrigt, og stimulerer en jævn overgang. ZoomX-skummet sikrer en let og lydhør oplevelse.

TIL ALLE UNDERLAG

Indvendigt findes en strategisk placeret skumpude i hælområdet, hvilket giver behagelig dæmpning uden at tynge skoen. De dybe riller i ydersålen hjælper dig med at opnå den bedste performance på forskellige slags underlag samt under skiftende vejrforhold.

DEN ORIGINALE

“The OG”-versionen af Vaporfly NEXT% 2 hylder den første Vaporfly, som Eliud Kipchoge løb det første Breaking2-projekt med. I samarbejde med Nike forsøgte Kipchoge at bryde den magiske tidsgrænse for maraton på 2 timer for første gang tilbage i 2017. Eliud missede målet med kun 26 sekunder. Men med nye erfaringer og hans utrolige motivation nåede Eliud sit mål og sin drøm to år senere, i oktober 2019, da han krydsede målstregen med tiden 1:59:40.

Køb OG-version

Hold dig opdateret! Tilmeld vores nyhedsbrev nu, så du ikke kommer til at gå glip af eksklusive kampagner, produktlanceringer og de seneste nyheder.