Skip to main content

NU HOS 21RUN

Nike React Infinity

Run Flyknit 2

Køb nu

SIG FARVEL TIL SKADER

Nike React Infinity Run 2 er det seneste trin i Nikes mission: At gøre verden fri for løbeskader. React Infinity 2 bygger videre på succesen fra den første version og tilbyder stabilitet, støddæmpning og slidstyrke på højt plan. Designet på React Infinity Run Flyknit-modellen er et af de mest omfattende og grundigt undersøgte og testede løbesko på markedet. Løbeskoene er ideelle til dine daglige løbeture. Takket være det slidstærke React-polstringsmateriale, er de også gode de lange løbeture. Uanset om du er en neutral løber eller overpronerende løber, tilbyder Flyknit 2 solid stabilitet til alle.

Nike React Infinity Run Flyknit 2 stretching
Nike React Infinity Run Flyknit 2 woman running

We are on a mission to keep runners, running

Play Video

Run Fearless

Nike React Infinity Run Flyknit 2 detail shot of nose

FORNYET ØVRE DEL

Den øvre del af React Infinity er åndbar, hvor du mest har brug for det, og er foret ekstra tykt omkring anklen. Den ekstra struktur i hælen resulterer i en tæt pasform. Flywire-kablerne sikrer, at den tætte pasform forbliver på plads kilometer efter kilometer, mens den forstærkede del omkring hælen hjælper med at holde dine fødder på plads i skoen.

Nike React Infinity Run Flyknit 2 detail shot of side

BLØDERE FØLELSE

Skoens mellemsål er bygget med React skum. Dette skum er hyldet for sin høje slidstyrke. Takket være denne slidstyrke, vil Infinity Run 2 være din trofaste løbemakker i mange kilometer fremover. Fordi der er mindre materiale mellem inder- og mellemsålen, er dine fødder lidt tættere på React-støddæmpningsmaterialet. Dette giver bedre føling under løb. Selve mellemsålen er blevet lidt højere, og sikrer derved en blødere følelse i skoen.

Nike React Infinity Run Flyknit 2 detail shot of sole

Rock on!

Sålen har også indbygget vippegeometri. Den let kurvede sål stimulerer en jævn overgang på fødderne. Infinity yder support under dine løbeture uden faktisk at ændre på din naturlige hæl-til-tå-overgang. Dette gør skoene velegnede til løbere med tendens til let overpronation, såvel som neutrale løbere. Den unikke ydersål med et grebsmønster i fuld længde giver holdbart greb på underlaget.

Se alla React Infinitys

Køb nu

Nike React Infinity Run Flyknit 2

Køb nu