Skip to main content

DON’T WASTE YOUR ENERGY

Nike Air Zoom Pegasus 40

Run In Pegasus

Power up every run with the springy response of Air Zoom in the Pegasus 41.

More Responsive.
More Responsible.

Nikes mest populære løbesko nogensinde: Pegasus. Siden dag 1 har Pegasus været enormt populær, fordi det er en sko til ’enhver’. Løbeskoen er allround, hvilket gør den ideel til din daglige løbetur, men samtidig er den også fantastisk til restitutionsture eller udholdenhedsløb. Det er ikke så mærkeligt, at det er en af de mest populære løbesko nogensinde.

13%

more energy return

43%

less planet impact

Shop Nike Pegasus 41

Et mere bæredygtigt valg

Nike arbejder bevidst med bæredygtighed og tager initiativer i retning af en mere CO2-neutral produktion. Nike ReactX-skummet i Pegasus 41 er designet til at reducere CO2-aftrykket med minimum 43% takket være en mere energieffektiv produktionsproces.

Fyldt med energi

Det nye ReactX-skum er et let og stærkt skum, som giver en jævn og responsiv løbeoplevelse. Materialet absorberer stød under landingen og returnerer 13% mere energi. Faktisk vil alle neutrale løbere sagtens kunne hoppe i et par Pegasus 41, uanset om du lander på forfoden, midtfoden eller hælen.

Den perfekte pasform

For at sikre, at Pegasus har den helt rette pasform, ligger der et bånd på indersiden af skoen. Båndet omkring mellemfoden er endnu blødere og mere åndbart.

Produktanmeldelse Pegasus 41

Pegasus 41 har det samme iøjnefaldende udseende som sin forgænger, men nu med mere komfort og ventilation til dine fødder. Den seneste udgave af Pegasus er blevet fuldstændig opdateret i både sål og overdel. Er du nysgerrig på, om Pegasus 41 er den rette løbesko for dig? Læs alt om modellen i vores review.

Læs vores review
Nike Air Zoom Pegasus 41

Dame

Shop dame
Nike Air Zoom Pegasus 41

Herre

Shop herre