Skip to main content

The World Runs in Pegasus

Nike Air Zoom Pegasus 40

Pegasus for life.

Nikes mest populære løbesko gennem tiderne: Pegasus. Siden dag 1 har Pegasus været ekstremt populær, fordi det er en sko, der kan bruges af “alle”. Løbeskoen er allround, hvilket gør den ideel til din daglige løbetur, men samtidig er den også fantastisk til restitutionsture eller de længere udholdenhedsløb. Det er ikke så mærkeligt, at det er den mest populære løbesko gennem tiderne.

En endnu bedre følelse på dine fødder

Pegasus 40 har det samme karakteristiske udseende som sin forgænger, men nu med mere komfort og ventilation til dine fødder. Skoen har fået endnu mere komfort, da skummet omkring kraven er blevet hævet – dette er endnu mere behageligt og giver en bedre pasform. Er du nysgerrig på, om denne model er noget for dig?
Læs alle detaljerne om modellen i hendes anmeldelse.

Læs vores anmeldelse her
Nike Pegasus 40 running shoes

Optimal komfort

Ekstra polstring ved skotungen og kraven giver ekstra komfort under løb. Nike har benyttet en særlig type mesh i overdelen. Denne type er stærkere og mere fleksibelt end det sædvanlige mesh-materiale. Det giver en let fornemmelse og ekstra ventilation.

Fyldt med energi

React Foam er en let og stærk skumtype, der giver en blød og responsiv følelse under løb. Materialet absorberer stødet fra landingen og fordeler det jævnt ud over fødderne. Pegasus 40 indeholder også en Zoom Air-enhed i forfoden og hælen, denne enhed trykkes sammen ved landing og fjedrer tilbage til sin originale form igen ved afsæt. Faktisk vil enhver neutral løber kunne komme i gang med Pegasus 40 på ingen tid, uanset om du lander på forfod, midtfod eller hæl.

Den perfekte pasform

For at sikre den rette pasform i Pegasus, er der implementeret en rem på indersiden af skoen, som giver ekstra støtte omkring svangen.

Nike Air Zoom Pegasus 40

Dame

Shop dame
Nike Air Zoom Pegasus 40

Herre

Shop herre