Skip to main content

Nike Fast Pack

Your racing shoe for the future of fast

Time saved.

Hvad hvis der var en måde, hvor du kunne få alt det tilbage, du har lagt i den sport, du elsker så højt? Ikke kun energien og anstrængelserne, men også tiden? Forestil dig en løbesko, der er så hurtig, at den kan teleportere dig til målstregen. Denne sommer ændrer Nike alt det, du troede, du vidste om hastighed. Med en stødbeskyttelsesteknologi, der er forud for sin tid, vil du føle dig frisk og klar til at fortsætte, selv efter et maratonløb.

Shop dameShop herre

Leve yourself in the dust. 

Leve yourself in the dust. 

Leve yourself in the dust. 

Leve yourself in the dust. 

Leve yourself in the dust. 

Leve yourself in the dust. 

Air Zoom Alphafly
NEXT% 3

Nike Air Zoom Alphafly Next% 3 er designet til løbere, der ønsker at få mest muligt ud af deres træning og konkurrencer. At løbe hurtige tider på distancer op til marathon er nemt med Air Zoom Alphafly Next%, som også er god til lange udholdenhedsløb i et højere tempo. Designet til at øge din hastighed, stabilitet og selvtillid under hvert løb. Gå efter guld med denne konkurrencesko!

Shop

ZoomX Vaporfly NEXT% 3

Vaporfly er en af de hurtigste løbesko på markedet i øjeblikket. Den nu tredje version har fået en gennemgående opdatering, så ingen rekord kan føle sig sikker længere. Nike Vaporfly er ca. 17 gram lettere, men har fået mere dæmpning i hælen og forfoden. Denne konkurrencesko vil kunne hjælpe dig med at sætte nye personlige rekorder, uanset om du løber 10 kilometer eller et maraton. Med alle sine innovationer er ZoomX Vaporfly Next% 3 nu mere stabil, energisk og hurtigere end nogensinde før.

Shop

Air Zoomx
Streakfly

Nike Streakfly er en strømlinet og behagelig hurtig løbesko designet til at give løbere fordelen under træning og konkurrence. Streakfly er en rigtig fartdæmon, der kommer til sin ret under løb på 5 til 10 km og under tempo- og intervaltræning. Tag din præstation til næste niveau med denne konkurrencesko!

Shop

Find your fast

Hastighed har en forskellig betydning for hver løber. I Nikes Fast Family finder du alt det, du har brug for til træning og løb. Modellerne deler alle det samme DNA, men også flere generationer af gammel viden og innovationer, der er baseret på data fra løbere.

Shop dameShop herre