Skip to main content

Find your fast!

Nike Zoom

Ekiden Pack

Udforsk Ekiden Pack

INTRODUCERER NIKE ZOOM EKIDEN PACK

Fast Pack fra Nike er efterhånden blevet en fast og uundværlig del af kategorien med lynhurtige løbesko. Mange løbere har sat nye personlige rekorder med en af ​​Nike-modellerne. Nu vi er i det nye år, forkæler Nike os med en helt ny farvevariant af Fast Pack, nemlig Ekiden. Ekiden-løbet i Japan er en helt særlig begivenhed, hvor løbere fra forskellige universitetshold løber et stafet-marathon fra Tokyo til Hakone, en samlet distance på næsten 218 kilometer.

Meet the team

Ekiden Fast Pack fra Nike inkluderer løbesko, der kan hjælpe til at løbe hurtigere end nogensinde før. For eksempel løb Geoffrey Kamworor i Nike ZoomX Vaporfly NEXT% og vandt Copenhagen Half Marathon, og Eliud Kipchoge slog den magiske 2-timers maratondistance med en prototype af Nike Air Zoom Alphafly NEXT%. Læs herunder, hvordan FAST-modellerne fra Ekiden Pack kan hjælpe dig til at sætte en ny PR.

Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

Den famøse Alphafly giver dig mulighed for at skubbe dine egne grænser. Denne innovative konkurrencesko er særligt velegnet til mellem- eller forfodsløbere, og til at løbe i hurtigt tempo over lange distancer. Sammen med ZoomX-skummet og Zoom Air-pods giver en carbon-plade i fuld længde en kraftfuld fornemmelse ved hvert eneste skridt.

Shop Alphafly

Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2

Nike Vaporfly er skoen, der startede hele Carbon-bølgen. Selvom Vaporfly NEXT% ikke kan matche Alphafly-modellens hastighed, er den uden tvivl en af ​​de hurtigste konkurrencesko i verden. Vaporfly Next% 2 er efterfølgeren til Vaporfly NEXT%, og er designet til at sætte nye rekorder i maratonløb.

Shop Vaporfly

Nike Air Zoom Rival Fly 3

Rival Fly er skabt til høj hastighed og lange distancer. Denne model er perfekt til både tempotræning og restitutionsløb. Den blødere udgave af Cushlon-skummet i kombination med Air Zoom-enheden under forfoden, giver en lydhør og nærmest fjedrende tur.

Shop Zoom Rival Fly 3

Nike Air Zoom Pegasus 38

Pegasus, eller ‘the peg, er en af frontløberne for Nike, og et velkendt navn i løbeverdenen. Nike Pegasus er kendt for sin høje grad af komfort og det strømlinede design. Nike Pegasus 38 er perfekt til løb på både korte og mellemlange distancer.

Shop Pegasus 38