Skip to main content

Your workhorse with wings

Nike Air Zoom Pegasus 38

Din bevingede hest er tilbage! Nike Air Zoom Pegasus 38 giver den velkendte fjedrende følelse ved hvert skridt du tager, og er også konstrueret med samme responsive skum som den forgængeren. Materialet Ventilating Mesh i den øvre del af skoen kombinerer komfort og holdbarhed, og har en bredere pasform ved tæerne.

Alsidighed

Det er en god grund til, at Pegasus er kendt som den mest alsidige løbesko i Nikes kollektion. I år tager modellen en sejrsrunde igen. Nike Air Zoom Pegasus 38 er designet til neutrale løbere og til løb på både lange og korte distancer i forskellig hastighed.

Noget gammelt, 
Noget nyt

Da Air Zoom Pegasus er en af Nikes bedst sælgende modeller, foretages der ingen drastiske ændringer i de nye udgaver af modellen. Den 38. udgave er derfor ingen undtagelse, den tilbyder det samme komfortniveau, der er blevet et af de største kendetegn ved Pegasus-modellen. Det, der har ændret sig er skoens forfod, hvor Nike har valgt at give tæerne lidt mere plads. Herudover er den øvre del konstrueret i mesh-materiale, der giver fantastisk ventilation under løb, og strækker sig sammen med fødderne.

Hold dig opdateret! Tilmeld vores nyhedsbrev nu, så du ikke kommer til at gå glip af eksklusive kampagner, produktlanceringer og de seneste nyheder.

En fjedrende følelse ved hvert eneste skridt

Det lette Nike React Foam er yderst elastisk. Pegasus 38 har fået indbygget mere skum end sin forgænger, og dette giver nu skoen endnu bedre dæmpning. For at skabe endnu mere affjedring har Pegasus 38 også en Zoom Air-enhed indbygget. Denne enhed er placeret tættere på foden for en mere lydhør følelse. For at absorbere trykket under foden så meget som overhovedet muligt, er Air-enheden forskelligt og optimalt designet individuelt til hvert køn. Naturligvis har Nike holdt vægten af mellemsålen lav, hvilket betyder, at denne 38. version af Pegasus også giver en følelse af lethed.

Vil du vide mere om teknologierne, der er benyttet i Nike Air Zoom Pegasus 38? Tjek vores blog, hvor vi gennemgår alle detaljerne i denne topmodel.

Nike Air Zoom Pegasus 38

Kvinder

Køb
Nike Air Zoom Pegasus 38

Maend

Køb