Skip to main content

For long distance speed

New Balance FuelCell

Elite V4 & Rebel v4

FuelCell SC Elite V4FuelCell Rebel V4

MAY LEAD TO PERSONAL BESTS.
*TRAINING NOT INCLUDED.

Brug tid lige nu på at tænke over dine sko, så du ikke behøver tænke over dem på den store konkurrencedag med Fuelcell Supercomp Elite. Den dynamiske følelse af energireturnering kommer fra FuelCell Foam kombineret med en carbonplade. Kombineret med en let og åndbar overdel er New Balance FuelCell Elite v4 ikke bare endnu en løbesko på markedet, det er en ægte racersko. Mangler du en løbesko til dine hurtigere løbeture eller mere intense træningspas? Så er FuelCell Rebel v4 det bedste valg. Skabt til at være let og hurtig. Bygget med FuelCell-skum for maksimal fremdrift og hastighed med minimal vægt.

FuelCell SC Elite V4FuelCell Rebel V4

New Balance FuelCell SC Elite v4

New Balance FuelCell SC Elite v4

New Balance FuelCell SC Elite v4

New Balance FuelCell SC Elite v4

New Balance FuelCell SC Elite v4

New Balance FuelCell Rebel v4

New Balance FuelCell Rebel v4

New Balance FuelCell Rebel v4

New Balance FuelCell Rebel v4

New Balance FuelCell Rebel v4

New Balance FuelCell SC Elite v4

Ultralet

FantomFit-overdelen er designet til at give ultralet støtte og pasform. FantomFit er fremstillet ved at smelte to tynde materialer sammen uden syning. Hælkappen er forstærket og giver utrolig god støtte sammenlignet med andre konkurrencesko.

Rock on

Skoen har en rocker-udformning – dette henviser til sålens afrundede design. Det giver en ekstremt fleksibel sko, der fremmer overgangen fra mellemfoden til forfoden under løb og dermed reducerer belastningen på lægmusklerne.

In shape

Carbonpladen har en unik geometri, også kendt som Energy Arc-teknologi. Mellem de to FuelCell-skumlag ligger en carbonplade, der er bøjet i to retninger. Det nederste lag har en stor fordybning, der gør det muligt for pladen at fjedre frem og tilbage i. Det er den optimale kombination af blød støddæmpning og maksimal energireturnering.

New Balance FuelCell Rebel v4

Alsidighed

FuelCell Rebel er en af de mest alsidige løbesko på markedet. Den er let til de hurtige løbeture, men med den energiske mellemsål, der kombinerer høj energieffektivitet og støddæmpning med sikkerhed, er Rebel også velegnet til dine daglige løbeture.

High level

Når du løber, giver FuelCell-skummet i mellemsålen en dynamisk og responsiv følelse under fødderne. Skummet, der består af TPU og EVA, giver et højt niveau af energireturnering for hvert skridt, du tager. Skummet booster dine resultater og er et ægte high performance-skum.

Støtte

Skoens overdel i Engineered Mesh giver støtte på strategiske områder omkring midtfoden, og har høj åndbarhed i forfoden. Skoen er lidt strammere omkring mellemfoden, så den føles sikker og støttende. For at holde skotungen centreret og forhindre sand og jord i at komme ind i skoen, er den plisseret og forbundet til begge sider af overdelen.

Het FuelCell Foam

FuelCell er sammensat af en blanding af TPU og EVA, der er injiceret med nitrogen. Skummet absorberer det stød, der opstår under landingen, og omdanner det til fremadrettet energi, så du får et ekstra boost under dit løb. FuelCell-skummet returnerer en større mængde energi end Fresh Foam X-materialet, der bruges i de fleste allround-løbesko fra New Balance. Ved brugen af dette skum er FuelCell-modellerne også en smule lettere i vægt. Og det er godt nyt, særligt hvis du har planer om at sætte en ny PR, for enhver vægtbesparelse resulterer i ekstra fart.

Play Video

Udforsk mere her