Skip to main content

New Balance Fresh Foam X 880v14

880v14 er en yderst alsidig løbesko til de lange distancer. Fresh Foam-mellemsålen er skabt til høj komfort, mens den overdelen i Engineered mesh giver en blød pasform.

Trustworthy and Balanced for Everyone

New Balance Fresh Foam 880v14 er en ægte allrounder. Uanset om du løber korte eller mellemlange distancer, vil du med garanti opleve et super komfortabelt løb med denne sko. Takket være den helt nye Fresh Foam X-sammensætning giver New Balance 880v14 en dynamisk energireturnering og en jævn afvikling. Med New Balance Fresh Foam X 880v14 får nybegynderen en pålidelig partner, mens den øvede løber kan bruge denne løbesko på mange forskellige måder.

Læs vores review

Fresh air

Overdelen på New Balance 880v14 er blevet opdateret og består nu af Engineered mesh. Udover den ultra behagelige pasform er der høj åndbarhed i skoen. Dine ankler får lidt ekstra støtte ved hælkappen, der også er forstærket indvendigt. Derudover er skotungen på 880 halvt fastgjort til overdelen for at forhindre, at den glider rundt under løb.

Fresh Foam X

Den bløde dæmpning i mellemsålen skyldes Fresh Foam X-materialet, der er konstrueret med hårfin præcision. Denne blødhed er kombineret med øget robusthed, hvilket resulterer i en blødere løbeoplevelse, uden at du føler skoen synker for meget sammen. En ekstra bonus ved dette innovative skum er, at det får den nye 880 til at holde til endnu flere kilometer.

Alt under kontrol

Støder du på et stykke græs eller nogle småsten under dit løb? Så kan du tage det helt roligt, der er brugt robust gummi under hælen og på spidsen af skoene, som sagtens kan holde til den ekstra slitage. Det blødere gummi under mellem- og forfoden giver lidt ekstra komfort. Derudover er ydersålen let buet og bevæger sig med dine fødder under afviklingen.

New Balance Fresh Foam X 880v14

Damer

Shop nu
New Balance Fresh Foam X 880v14

Herrer

Shop nu