Skip to main content

New Balance Fresh Foam 1080v13

Shop til damerShop til herrer

Lighten up.

New Balance er ikke i tvivl. Hvis de kun kunne lave én løbesko, ville det være 1080. Disse neutrale løbesko kan bruges af mange forskellige typer løbere på alle niveauer. 1080v13 er blevet optimeret med bedre dæmpning, mindre vægt og mere fleksibilitet. Dæmpningen fra Fresh Foam X-mellemsålen sikrer en jævn afvikling, mens overdelen i mesh er åndbar og støttende.

New Fresh Foam X Experience

Baseret på forskning og udvikling fra New Balance Sports Research Lab har Fresh Foam 1080 fået et nyt design af ydersålen, som øger stivheden i forfoden, samt en forbedret rocker, der giver en jævn afvikling. Den nye sammensætning af Fresh Foam X giver mere energireturnering og blødere dæmpning. Dette i kombination med den lavere vægt og øgede tykkelse på sålen giver mulighed for længere og mere behageligt løb.

Fresh Foam

Den superbløde Fresh Foam X-mellemsål giver et ultra-dæmpet løb, og er samtidig også responsiv. Denne mellemsål blev skabt i forbindelse med undersøgelser af løbere og deres løbeteknik. Sålens bikube-struktur giver masser af dæmpning ved landingsfasen, samt en responsiv følelse ved hvert afsæt.

New shape

Baseret på forskning i New Balance Sports Research Lab er formen på sålen i 1080v13 blevet ændret. Nu er stivheden øget i forfoden via gummi-materialet, samt den har fået en stærkere rocker-profil. Tilsammen giver det et blødere afsæt.

ecological footprint

Overdelen er lavet af minimum 50% genbrugsmaterialer, og mellemsålen eller ydersålen er lavet af mindst ét materiale, der indeholder minimum 3% biologisk eller 5% genbrugsmateriale.

New Balance Fresh Foam 1080v13

Damer

Shop nu
New Balance Fresh Foam 1080v13

Herrer

Shop nu