Skip to main content

 

For every run

Mizuno Wave Rider 28 er ideel til løbere, der leder efter en alsidig løbesko til de daglige løbeture. Rider 28 er velegnet til at løbe både korte og lange distancer. Den innovative Wave Rider 28 er blevet fuldstændig redesignet, men har bevaret sin stabile og dynamiske karakter.

Review: Mizuno Wave Rider 28

Mizuno Wave Rider har i mange år været en populær model blandt en stor skare af løbere, og derfor har vi testet den nyeste Wave Rider for dig. Vi fortæller dig alt, hvad du har brug for at vide om den seneste udgave fra Mizuno.

For eksempel giver det innovative EnerzyNext-skum en afbalanceret støddæmpning, som giver løbere en oplevelse af endnu mere støddæmpning og energireturnering. Mellem de to lag i sålen ligger den velkendte Wave Plate, som er en plastikplade formet som en bølge. Bølgeformen sikrer en stabil landing og mere affjedring under afsættet. Hælen indeholder X10 Carbon Rubber, som modstår slid, især for løbere, der lander på hælen. Løb komfortabelt med Wave Rider 28 under hver træning og oplev stabilitet i hvert eneste skridt, du tager.

Mizuno Wave Rider 28

Dame

Køb nu
Mizuno Wave Rider 28

Herre

Køb nu