Skip to main content

HOKA Skyward X

Extreme cushion meets carbon

Big moves

HOKA Skyward X løfter fleksibilitet og komfort til det ultimative. Skoen har en revolutionerende støddæmpning, der komprimerer og returnerer energi ved hvert skridt. Det fleksible og yderst elastiske PEBA-skum er placeret så tæt på foden som muligt. Sammen med carbonpladen sikres, at hvert skridt føles responsivt og energisk. Desuden giver skoens Super Critical EVA-dæmpning stabilitet, så du kan løbe kilometer efter kilometer så let som en leg.

Best for: road running

Med carbon

For at gøre dine løbeture så behagelige som muligt har HOKA tilføjet deres Super Critical EVA Foam. Dette skum har en enorm støddæmpning og giver effektiv beskyttelse under dine løbeture. Materialet er yderst responsivt og giver rigtig god komfort. EVA-indlægssålen giver ekstra støtte, hvor det er nødvendigt, og en fleksibel pasform. Carbonpladen i fuld længde giver dig ekstra stabilitet under dine løbeture og driver dig også fremad.

Fleksibel

Skyward X har en særdeles åndbar overdel i jacquard-mesh. Dette materiale består af et struktureret garn, der lader fugten slippe ud og holder fødderne kølige. Da mesh-materialet følger fodens form, giver det både komfort og støtte. Bunden af hælen er forstærket, mens toppen af hælkappen er fleksibel, blød og behagelig. Så behøver du ikke bekymre dig om skaber pres på din hælknogle.

Effektiv afvikling

Ydersålen er lavet af slidstærkt gummi med et groft mønster, der giver et godt greb på alle typer underlag. På hælen og forfoden er der områder med ekstra slidstærkt gummi for at øge holdbarheden på skoen. Ydersålens geometri er designet til at sikre stabilitet og en effektiv afvikling. Start din løbetur med HOKA Skyward X, og gå efter at nå dine mål!

Carbonsko til hverdagens træning

Den super komfortable HOKA Skyward X er din pålidelige carbonsko til hverdagens træning. Dette nye medlem af HOKA-familien giver en helt ny løbefornemmelse, når du løber længere distancer. To innovative støddæmpningsmaterialer og en unikt designet carbonplade driver dig fremad under hver eneste træning. Vi har testet skoen, og er imponerede.

Læs vores review
HOKA Skyward X

Dame

Køb nu
HOKA Skyward X

Herre

Køb nu