Skip to main content

HOKA ONE ONE

MACH 4

Køb nu

HURTIG OG AFFJEDRET

HOKA ONE ONE’s Mach 4 er en hurtig, neutral løbesko til dine daglige løbeture. Den fjerde udgave af Mach-modellen er lettere og mere affjedret end sine forgængere. Takket være den innovative PROFLY-teknologi i mellemsålen, giver disse løbesko fantastisk dæmpning. Så behagelige, at du kan blive ved med at løbe – længere og længere.

DET BEDSTE FRA BEGGE VERDENER

HOKA ONE ONE Mach’s foretrukne opgave: At tonse gennem kilometer efter kilometer, uden at stoppe. Skoens basisegenskaber er inspireret af Rocket X og Carbon X. Den er lavet af et perfekt kombineret mix af skum: Usædvanligt blødt og let skum på toppen, samt et gummibaseret skum direkte nedenunder. Denne karakteristiske PROFLY-teknologi sikrer optimal dæmpning og en energisk afsætningsfase.

LETVÆGTIG FOR OPTIMAL HASTIGHED

Skoen inspirerer med en energisk løbeoplevelse og dens lette, åndbare materiale på den øvre del. Den øvre del omslutter fødderne komfortabelt, og sikrer en behagelig fornemmelse hele vejen rundt.

Mach 4 har en let fodseng, der lader dine fødder være tættere på underlaget. Her sikrer det solide materiale en effektiv start. Takket være dette, kan du mestre længere afstande hurtigere end nogensinde før.

Hold dig opdateret! Tilmeld vores nyhedsbrev nu, så du ikke kommer til at gå glip af eksklusive kampagner, produktlanceringer og de seneste nyheder.

SAMMENLIGNES MED:

Mach 4 har flere karakteristika fra forskellige HOKA ONE ONE løbesko modeller. Læs videre for at finde ud af, hvilke modeller dette er, på hvilke områder de er sammenlignelige, og hvordan de adskiller sig fra hinanden.

FLY

Mach 4 er en del af HOKA’s FLY kollektion. Denne kollektion fokuserer på hastighed, og er velkendt for PROFLY-teknologien: En mellemsålsteknologi, der sikrer en blød landing og lydhør følelse under løb.

HOKA ONE ONE Carbon X 2

Carbon X 2 har indbygget innovativ carbonplade. Mach 4 er en smule lettere end denne model.

HOKA ONE ONE Rincon 2

Begge sko er perfekte til dine daglige tempoløb. Rincon 2 er endnu lettere end Mach 4.

HOKA ONE ONE Clifton 7

En sko til hver dag – præcis som Mach 4. Clifton 7 er en anelse blødere, men mindre lydhør.

HOKA ONE ONE MACH 4

Kvinder

Køb nu
HOKA ONE ONE MACH 4

Maend

Køb nu