Skip to main content

HOKA ONE ONE

Clifton 8

Køb nu

ENHVER LØBERS VEN

Den nye HOKA ONE ONE Clifton 8 er der for enhver løber. Takket være kombinationen af blød støtte og lydhørhed, er disse neutrale løbesko perfekte til lange løbeture, tempotræning og alt ind imellem.

LÆNGERE END NOGENSINDE

Alle har deres eget mål, når det handler om løb. Hvor den ene måske ønsker at blive hurtigere, ønsker den anden sig måske at kunne løbe længere og føle sig godt tilpas. Det handler om at forbedre, uanset hvor, hvad og hvor meget. HOKA tog udfordringen op, og har gjort Clifton 8 endnu mere behagelig og hurtig. Nu er det din tur til at udfordre dig selv! Tag et par HOKA ONE ONE Clifton 8 på, og gå ad nye veje, hvor ingen har gået før.

LETTERE END NOGENSINDE

Clifton 8 er ikke mindre end 15% lettere end forgængerne. En stor del af vægten blev skåret ned takket være den nye og ultralette mellemsål lavet med EVA-skum. Der er brugt High Abrasion Rubber på ydersålen, der sikrer stærk kontakt med underlaget og greb. Gummiet er strategisk placeret der, hvor skoen er mest udsat for slid. Derfor vejes skoene ikke ned af for meget unødvendigt gummimateriale.

BLØD OG STABIL

Mellemsålen i EVA-skum gør løbeskoene mere lydhøre og støttende på samme tid. Clifton 8 har en robust midt- og forfod, og stærk føling med underlaget. Den øvre del er udført i 100% vegansk materiale, og sikrer en fantastisk bevægelsesfrihed på de lange løbeture.

Julbo running sunglasses
Julbo running sunglasses

GLIDE-KATEGORIEN

Clifton 8 er en del af Glide-kategorien. Løbesko fra Glide-kategorien yder blød støtte, samt en naturlig og jævn overgang. Andre modeller i denne kategori er HOKA ONE ONEs Bondi og Rincon. Går du efter komfort, så vælg løbesko fra HOKA ONE ONE.

Hold dig opdateret! Tilmeld vores nyhedsbrev nu, så du ikke kommer til at gå glip af eksklusive kampagner, produktlanceringer og de seneste nyheder.

HOKA ONE ONE Clifton 8

Dame

Køb nu
HOKA ONE ONE Clifton 8

Herre

Køb nu