Skip to main content

Run like race day all day

HOKA MACH X

Shop damerShop herrer

Temposkoen til et endnu hurtigere løb

Gør jer klar, alle fartglade løbere. HOKA Mach X er klar til at præstere. Denne sko til den neutrale løber garanterer høj hastighed og er den ideelle hurtige træningssko. Desuden har Mach X hastigheden til også at brilliere på konkurrencedagen. Løb hver dag, som om det var race day.

Shop damerShop herrer

High rebound

Mach X har et lag af PEBA-skum, og dette skum giver den høje rebound-dæmpning, du har brug for under dit løb. PEBA-skumlaget er 34% mere elastisk end skummet i Carbon X 3. For hvert skridt du tager, mærker du den kraftige fremdrift.

Lynhurtig og alsidig

Mach X er designet til høj hastighed, og er den ultimative træningssko til seriøse løbere. Denne model har hastigheden til at løbe 5 og 10 kilometer løb, og får sin alsidighed ved også at være velegnet til din daglige træning.

En sko med en direkte følelse

Normalt er man vant til maksimal dæmpning med sko fra HOKA. Mach X er en mere direkte sko, og det gavner dens hastighed. Det skyldes, at skoen har en Pebax-plade i mellemsålen, som forbedrer den direkte kontakt med underlaget, og gør det nemt at holde farten.

Test af HOKA Mach X

Er du nysgerrig efter at lære mere om Mach X? Så tjek vores produkt review! Den indeholder dybdegående information om Mach X, herunder en analyse af skoen fra vores produktekspert Daan Glorie.

Læs vores review
HOKA MACH X

DAMER

Køb nu
HOKA MACH X

HERRER

Køb nu