Skip to main content

ENTER RUNNING BLISS

HOKA Clifton 9

Shop dameShop herre

Perfekt balance mellem blødhed og lethed

Den nu niende version af den velkendte Clifton er nu landet. Denne sko til neutrale løbere er lettere og mere dæmpet end nogensinde før. 3mm højere, en opdateret løbeoplevelse med responsivt nyt skum og et forbedret design af sålen.

HOKA Clifton 9
HOKA Clifton 9

Clifton 9 er ideel til din daglige løbetur

HOKA Clifton 9
HOKA Clifton 9

REN LETHED

Denne all-round løbesko har en Open-Engineered Mesh overdel. Dette stilede og 100% veganske materiale giver optimal åndbarhed i skoen. Den bløde konstruktion ved skotungen forhindrer, at den glider rundt under løb. Desuden gør det højere stykke bagtil det lettere at tage skoen på.

HOKA Clifton 9
HOKA Clifton 9

STABIL OG FLEKSIBEL

Mellemsålen består nu af et blødt og let CMEVA-materiale. Sålen er blevet 3 millimeter tykkere end på forgængeren, men offset på 5 millimeter er bibeholdt. Sålens bredde sikrer en stabil fornemmelse under løb. Early Stage Metarocker sørger for en mere jævn afvikling fra hæl til tå.

HOKA Clifton 9
HOKA Clifton 9

DET GREB, DU HAR BEHOV FOR

HOKA anvender Durabrasion rubber strategisk på den slidstærke sål. Dette øger skoens holdbarhed. Det holder også vægten nede, samtidig med at det giver dig det greb, du har brug for i både vådt og tørt vejr.

Styrken i Clifton

Takket være den tykke mellemsål og det bløde materiale er HOKA Clifton 9 en ideel sko til at løbe mange kilometer. Din krop er godt beskyttet mod påvirkningen af alle disse skridt. Takket være sålens form, der buer op fra midtfoden til tæerne, ruller du nærmest fra hæl til tå. HOKA var et af de første mærker til at bruge denne form for sål i Clifton-modellen. Vil du vide mere om Clifton 9 fra HOKA?

Læs vores review
HOKA Clifton 9

Dame

Køb nu!
HOKA Clifton 9

Herre

Køb nu!