Skip to main content

Craft

CTM Ultra Carbon

Køb nu

SKABT TIL ULTRA-DISTANCER

Efter flere måneders finjustering af deres design i laboratoriet, har Craft udviklet en carbon løbesko, der er specielt lavet til ultra-løbere. CTM Ultra Carbon er holdbar og returnerer store mængder energi takket være carbonpladen. Uanset om du løber maraton eller en længere ultraløbs-afstand, er dette skoen til dig.

ULTRA-LET OG STABIL

Ultra Platformen™ er den ultra-lette base af CTM-modellen, som skaber grundlaget for skoen. Alt er velbalanceret, og gør det muligt at løbe ubesværet og holde formen, hvilket er essentielt under tempoløb med høj hastighed. Carbonpladen returnerer energi, og hjælper dine fødder med at forblive stabile gennem sving og på ujævnt underlag. Sammen med den robuste ydersål gør det muligt at løbe ultra-maratons i terræn, selv med høj fart!

Hold dig opdateret! Tilmeld vores nyhedsbrev nu, så du ikke kommer til at gå glip af eksklusive kampagner, produktlanceringer og de seneste nyheder.

Vault Foam™

Hurtig, let og holdbar: Dette kendetegner Vault Foam™. Denne holdbare skum har indbygget EVA-base, og sikrer konstant fremdrift.

ANATOMISK RACING PASFORM

Løbeskoen passer som en tæt sok om foden, takket være den stramme og robuste pasform. Den anatomiske snude giver dig mulighed for at sprede tæerne. Takket være dette kan du få mest muligt ud af dine sko.

Ultra Carbon Plate™

Flyv gennem luften så let som at hoppe på en trampolin – det er den følelse, Ultra Carbon Plate™ giver dig. Det, der er så specielt ved denne carbonplade, er det split der findes mellem storetåen og resten af tæerne. Takket være denne egenskab, får du fantastisk dæmpning, selv på ujævne underlag.

Craft

CTM Ultra Carbon

Herre och Dame
Køb nu