Skip to main content

Carbonise your run

Løbesko med integreret carbon-plade er blevet en fast del af løbeverdenen. Disse lynhurtige sko har hjulpet mange løbere med at slå deres personlige rekorder, eller endda sat nye verdensrekorder. Hos 21RUN finder du et stort udvalg af forskellige carbon-sko, og du kan vælge mellem de nyeste modeller på markedet.

LØBESKO MED EKSTRA BOUNCE

Fordi de er både lette og stive, giver carbon-plader en ret stor fordel. Filosofien bag pladen er, at den returnerer en stor mængde energi. Den leder dig over i afsætningsfasen med toe-off, og sikrer et fokus fremad. Når det er sagt, så gør pladen dog ikke det hårde arbejde for dig. For at få mest muligt ud af en carbon-sko, er det vigtigt at være i stand til at opbygge og opretholde en vis hastighed.

Udforsk vores udvalg i carbon-sko

THEY DID IT.

I starten af året demonstrerede adidas ret så imponerende, at deres innovative sko og teknologier er blandt de hurtigste og bedste i verden. Atleter satte nye rekorder med Adizero Adios Pro, og ifølge adidas, er dette kun begyndelsen. Tro mod deres motto: “Fast is a constant evolution”.

Ny

Adizero Adios Pro 2

Faster than before

Adios Pro er designet til hurtige løbetider til maraton. Den seneste model er endnu lettere end forgængeren. Mellemsålen på skoen består af to lag LightstrikePRO-skum. Imellem de to lag er monteret en carbonplade i hælområdet, og EnergyRods ved forfoden. Disse EnergyRods er fyldt med carbon, og understøtter en effektivt energibesparende og flydende bevægelse under overgangen.

Shop nu!
Ny

Adizero Prime X

LIMITLESS INNOVATION

Prime X er en helt ny højtydende løbesko. Modellen er designet til lange afstande, og kan sammenlignes med Adios Pro. Ingen grænser, ingen tvivl – bare ren kreativ, videnskabelig og teknologisk flair, alt sammen kombineret i et produkt. Tre-lags LightstrikePRO-skum sammen med EnergyRods, klinger og en ydersål med maksimal trækkraft sikrer en kombination af komfort, selvsikkerhed og stabilitet.

Shop nu!
Ny

Adizero Boston 10

RUN AS IF EVERY DAY’s a RACEDAY

Boston 10 er velegnet til hurtige træningspas og konkurrenceløb. Der er lagt EnergyRods mellem de to lag LightstrikePRO-skum. Udformningen af sålen afspejler knoglernes organisering langs foden, og er derfor i harmoni med forfodens anatomi. Dette maksimerer energieffektiviteten og driver dig fremad i dit løb. Den nye Boston 10 er den perfekte partner på din vej til nye personlige rekorder, når hver eneste træning tæller.

Shop nu!

DEN SPÆDE BEGYNDELSE

Nike Vaporfly er skoen, der startede hype-bølgen omkring carbon. Selvom denne løbesko ikke var den første med en indbygget carbonplade, var det starten på en revolution i verdenen inden for løb. De legendariske modeller fra Nike er stadig populære hos mange løbere. Men hvilken model er bedst for dig?

ZoomX Alphafly NEXT%

Denne innovative konkurrencesko er særligt velegnet til mellem- eller forfodsløbere, samt til hurtige løb over de længere distancer. En carbonplade i fuld længde sammen med ZoomX-skummet og Zoom Air-belægningerne sikrer en kraftfuld oplevelse med hvert eneste skridt.

Shop nu!

ZoomX Vaporfly NEXT% 2

Selvom Vaporfly NEXT% ikke kan matche hastigheden på Alphafly, er det uden tvivl en af de hurtigste konkurrencesko i verden. Vaporfly Next% er efterfølgeren til Nike Vaporfly 4% Flyknit, og blev skabt til at sætte nye rekorder i maratonløb.

Shop nu!

KONKURRENTERNE HVILER IKKE

Løbemærket ASICS er også konstant på udkig efter en innovativ måde, hvorpå løbere kan få mest muligt ud af deres hurtige træningspas og konkurrenceløb. MetaRacer var den første model med en carbonplade til maratonløb. Pladen er placeret mellem FLYTEFOAM-mellemsålen og ydersålen, og arbejder sammen med GUIDESOLE-teknologien.

MetaRacer

Som navnet antyder, er MetaRacer designet til ”race day” – konkurrencedagen. Brug ASICS Metarun eller Metaride til dine hurtige træningspas, og kom godt igennem hele konkurrencen med MetaRacer. FLYTEFOAM-mellemsålen returnerer energi og giver effektiv dæmpning, der hjælper med at fordele trykket over fødderne. MetaRacer er med vilje designet til at give mindre dæmpning end de fleste andre konkurrencesko. Fordi mellemsålen ikke er så høj, vil du nyde en følelse af bedre kontakt med underlaget.

Shop nu!

The limitless speed machine

HOKA var det første mærke, der efter Nikes carbon-revolution hurtigt hoppede med på bølgen ved at introducere Carbon X. En model, der holder sig til de samme principper som Nike Vaporfly, men som er meget mere holdbar. I mellemtiden har HOKA tilføjet endnu flere carbon-modeller til deres udvalg. Her introducerer vi de to seneste tilføjelser:

Carbon X2

HOKA ONE ONE Carbon X2 er en neutral konkurrencesko, der kan blandt andet indeholder nye skumteknologier, et fleksibelt overmateriale og en carbonplade i mellemsålen. Alle disse dele arbejder sammen som et team, og sikrer et mere behageligt og harmonisk løb. Med HOKA ONE ONE Carbon X2 bliver du klar til at lægge utallige kilometer bag dig i højt tempo.

Shop nu!

Rocket X

Hastighed, lydhørhed, men også stabilitet. Disse egenskaber adskiller HOKA ONE ONE Rocket X fra andre carbon-konkurrencesko. Med denne nye model kan du nemt og hurtigt gennemføre 10-kilometers løb, eller måske endda slå din egen rekord på et halvmaraton.

Shop nu!

What a Team!

Pyh! Vi har introduceret dig til ufatteligt mange carbonsko, der er på markedet i øjeblikket. Hos 21RUN finder du også carbon-løbesko fra andre topmærker, blandt andet New Balance, Saucony og On.

Saucony Endorphin Pro 2

En carbonplade er ikke meget uden det rette lag skum omkring. Derfor har Saucony udviklet PWRRUN-PB skum. Dette skum giver mere dæmpning, så du kan nyde en behagelig følelse under dine løbeture. PWRRUN-PB-skummet er også omkring 40% lettere end EVA-materialet, der bruges i mange andre Saucony all-round løbesko.

Shop nu!

New Balance FuelCell RC Elite

Elite v2 er designet med ekstra skum FuelCell-mellemsålen. Dette øger højden ved forfoden og hælområdet. Det større volumen i mellemsålen gør, at carbonpladen kan være så effektiv som overhovedet muligt. Elite-skoen sikrer en aggressiv og lynhurtig følelse.

Shop nu!

On Cloudboom Echo

On Cloudboom Echo til mænd er ideel til distancer på over 10 km, men er også en fantatsisk partner til hurtige maratonløb. Da speedboardet i denne sko er blevet forstærket med carbon-materiale, er mængden af returneret energi endnu højere. Du får fordel af en følelse af fremdrift under dit løb, som den buede sål også bidrager til.

Shop nu!

Hold dig opdateret! Tilmeld vores nyhedsbrev nu, så du ikke kommer til at gå glip af eksklusive kampagner, produktlanceringer og de seneste nyheder.