Skip to main content

CARBON LØBESKO

TIL ALLE DISTANCER

CARBON LØBESKO

Carbon løbesko bliver mere og mere populære i dag. Men hvorfor? Og hvilke løbedistancer kan du bruge dem til? Vi har lavet en oversigt over alle de forskellige modeller, du kan finde på 21RUN.

Effective-Carbon

Brugen af kulstof – eller carbon – i løbesko, er faktisk ikke så banebrydende i sig selv. Nogle mærker eksperimenterede allerede med materialet i slutningen af 80’erne. Siden da har teknologi og viden om carbon udviklet sig ekstremt; og i dag er resultatet en langt mere effektiv carbonplade. Carbonplader er ekstremt lette og stærke. Takket være bølgemønsteret giver pladen dig et enormt løft i din afsætningsfase. Det er præcis årsagen til, at disse carbon løbesko ofte bruges til at sætte nye rekorder.

LANGE DISTANCER – MARATHON ELLER LÆNGERE

NIKE AIR ZOOM ALPHAFLY NEXT%

Carbonpladen har en indbygget let kurve, og stimulerer en jævn overgang fra mellemfod til forfod. Hver skostørrelse har sin egen tilpassede carbonplade – dette gør, at pladen er så effektiv som muligt, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dine Alphafly-sko.

Køb nu

adidas Adizero Pro

Carbonpladen i sålen er placeret mellem indersålen og mellemsålen. Adizero Pro er ideel til udholdenhedstræning og længere løbeture.

Køb nu

HOKA ONE ONE Carbon X 2

Carbonpladen findes mellem PROFLY-mellemsålen og EVA-ydersålen i gummi. Denne plade sikrer en jævn og hurtig hæl-til-tå-overgang, og returnerer en stor mængde energi under afsætningsfasen.

Køb nu

MELLEMLANGE DISTANCER – HALVMARATHON TIL MARATHON

Nike ZoomX Vaporfly Next% Unisex

Den berømte carbonplade i fuld længde findes oven på ZoomX mellemsålen. Begge elementer – carbonpladen og ZoomX mellemsålen – er det, der gør denne sko så hurtig og berømt.

Køb nu

Saucony Endorphin PRO

Disse lette løbesko har mange innovative elementer, hvor det vigtigste er carbonpladen i mellemsålen. Denne plade giver lydhørhed og minimerer energitab.

Køb nu

Nike Zoom Fly 3

Carbonpladen i denne sko ligger mellem lagene af React-skum. Denne plade fungerer som en fjeder: Giver fremdrift med ekstra stor kraft under din startfase.

Køb nu

KORTE DISTANCER – KORTERE END ET HALVMARATHON

ASICS Metaracer

Metaracer har en indbygget carbonplade, er giver ekstra meget struktur til forfoden. Pladen findes mellem Flytefoam mellemsålen og ydersålen.

Køb nu

HOKA ONE ONE EVO Carbon Rocket +

En behagelig konkurrencesko! Og dertil også en unik model i HOKA’s udvalg. Den specielle carbonplade i mellemsålen giver en affjedrende effekt. Super god til kort tempotræning.

Køb nu

HOKA ONE ONE Rocket X Unisex

CMEVA-Foam mellemsålen giver effektiv støtte, men sikrer også en god fornemmelse af underlaget. Mellemsålen arbejder sammen med den 1 millimeter tykke carbonplade.

Køb nu

ALLE CARBONSKO

Udvalget af carbon løbesko vokser konstant. Derfor kan det være svært at vælge, hvilket par er bedst til lige præcis dig. Det er naturligvis et meget personligt valg. Hvilken carbonsko, der er den rette til dig, afhænger af dine præferencer, mål og løbestil. Se et overblik over alle carbon løbesko, der er på lager her.

Køb nu