Skip to main content

 

Brooks trail

Let’s run there in the Cascadia 18

Let’s run in the Cascadia 18, built so you can traverse over any terrain confidently

Brooks Cascadia 18 er en allround trailsko, der hyldes af mange trailløbere og atleter. Med de nyeste teknologier og holdbare materialer giver Cascadia-skoene en meget fast stabilitet og et godt greb.  Eventyret venter på dig med denne trailsko, der er klar til at guide dig i ujævn terræn.

Lad ikke lidt blæsevejr stoppe dig, for Brooks’ kollektion af trailtøj beskytter dig mod vejret. High Point-kollektionen indeholder flere lag med korte og lange ærmer. Desuden er du beskyttet i de vandtætte bukser, der er klassificeret som 14k/14k.

Shop dameShop herre

Shop the look

Dame

 

Cascadia 18

Med sin alsidige natur er Brooks Cascadia 18 GTX trailsko til kvinder den ideelle allrounder til alle dine trailløb.

Køb nu

Waterproof Jacket

High Point Waterproof Jacket til kvinder er en løbejakke med DriLayer®-stof, der holder dig komfortabel og tør på varme dage.

Køb nu

T-shirt

Trøjen er specielt designet til trailløb og hjælper med at regulere din temperatur. Stoffet holder dig afkølet på varme dage.

Køb nu

2-in-1 Short

High Point 2-i-1-shortsene er DWR-behandlede, hvilket gør dem vandafvisende. De slidstærke indershorts giver dig mere støtte.

Køb nu

Shop the look

Herre

 

Cascadia 18

Nyd den perfekte balance mellem greb, beskyttelse og stabilitet, og udforsk uberørte naturområder med Cascadia 18 GTX til herrer.

Køb nu

Waterproof Jacket

Denne letvægtsjakke er lavet af SuperSeal-stof, som beskytter dig mod regn, og har stadig god åndbarhed på varmere dage.

Shop

T-shirt

Den komfortable High Point-løbetrøje er fremstillet af DriLayer®-stof og transporterer sveden væk, så du forbliver tør og godt tilpas.

Køb nu

Tights

High Point-tights til herrer er vind- og vandtætte og giver UPF-30+ solbeskyttelse. Den tætsiddende pasform giver også ekstra komfort.

Køb nu
Brooks Trail Collection

Herre

Køb nu
Brooks Trail Collection

Dame

Køb nu