Skip to main content

Brooks Ghost 16

Feel-good miles

Køb Ghost 16 dameKøb Ghost 16 herre

Let’s run there.

Brooks Ghost er en sand favorit blandt mange løbere. Den nyeste version Ghost 16 er blødere og lettere end nogensinde før med DNA LOFTv3-mellemsålen. Den stilrene Ghost 16 fås i smukke nye farver og designs. Få mest muligt ud af hvert skridt med den nye Ghost 16. Forudbestil Brooks Ghost 16 på vores webshop

Your daily run companion with a just-right feeling underfoot.

Køb Ghost 16

Overlegen komfort.

Ghost 16 er perfekt afbalanceret og er mere komfortabel og lettere end nogensinde takket være DNA LOFT v3-mellemsålen. Den innovative mellemsål gør, at du kan løbe du dine daglige kilometer på god og behagelig vis.

Jævn afvikling.

Den bløde støddæmpning og det nye design af ydersålen kombineret med den segmenterede Crash Pad (som absorberer stødet fra skoens landing) sikrer en jævn afvikling fra hæl til forfod.

Forbedret overdel.

Skoens opdaterede, åndbare airmesh-overdel giver dine fødder den komfort, de fortjener. 3D Fit Print-teknologi er benyttet til at designe overdelen, hvilket giver ekstra struktur og øger overdelens fleksibilitet.

Turn daily miles into daily endorphins in the better-than-ever Ghost 16.

Ghost 16 dame

your trusted run companion

Brooks Ghost har været blandt de mest populære løbesko i flere år. Nu byder vi velkommen til den 16. udgave. Den nyeste Brooks Ghost er en neutral allround løbesko, der er perfekt til din daglige løbetur. Forudbestil Ghost 16 til damer med det samme!

Shop Ghost 16 dame

Ghost 16 herre

your trusted run companion

Tror du, at du kender Brooks Ghost ud og ind? Så vil vi gerne præsentere dig for den seneste tilføjelse til Ghost-linjen. Den nye Ghost 16 er mere komfortabel og lettere end nogensinde. Træk i et par Ghost 16-løbesko, og gør dig klar til at flytte grænser.

 

Shop Ghost 16 herre
Brooks

Dame

Køb nu
Brooks

Herre

Køb nu