Skip to main content

Brooks

Believe the hype

Shop dameShop herre

Unlock real spead

Når det handler om løb, er Hyperion der for at skubbe grænser, sætte nye for at skubbe grænser, sætte nye PR’er og vinde konkurrenceløb. Hvilken Hyperion vil du vælge?

Hyperion Elite

Streg dine nuværende personlige rekorder over, for med Hyperion Elite 4, Hyperion Elite MD eller Hyperion Elite LD vil du komme til at skubbe dine grænser. Brooks Elite er en yderst alsidig sko, der er elsket af mange løbere.

Shop Hyperion Elite

Hyperion Max

Hyperion Max er en hurtig konkurrence- og temposko med masser af energireturnering. Navnet siger måske det hele, men Brooks Hyperion Max er en perfekt sko til løbere, der ønsker at få det maksimale ud af hvert konkurrenceløb.

Shop Hyperion Max

Hyperion GTS

Hyperion GTS er en ægte fartdjævel. Brooks Hyperion GTS er specielt designet til løbere med overpronation, som ønsker at få mest muligt ud af deres konkurrenceløb. Speed op til sejr med Brooks Hyperion GTS.

Shop Hyperion GTS

Testet af rekordholdere og verdensmestre

De forskellige modeller i Hyperion-serien er blevet testet og finjusteret af vores Brooks-eksperter. Hyperion-skoene er hastighedssko, der har hjulpet vores atleter med at løbe fra førergruppen. Slå også din personlige rekord med Brooks Hyperion-kollektionen.

supernatural speed that wins races.

Josh Kerr

Verdensmester

Erika Kemp

USA-mester

Nia Akins

UDA-mester

CJ Albertson

Verdensrekordholder

Brooks Hyperion

Dame

Køb nu
Brooks Hyperion

Herre

Køb nu