Skip to main content

Stability in motion

Brooks Adrenaline

GTS 24

Pre-order damePre-order herre

So you can find your go-to-support

Brooks’ Adrenaline GTS er kendt for sin høje grad af løbekomfort og luksuriøse afsæt. Allround-løbeskoene giver støtte til løbere med overpronation, men kun når de har brug for det, i modsætning til en konstant korrektion, som de fleste sko til overpronation giver. Den første Adrenaline blev lanceret i 1996. Med tiden er Adrenaline GTS blevet stadig lettere, blødere, med mere jævn afvikling og holistisk støtte. Se den nye Brooks Adrenaline GTS 24 hos 21RUN.

Pre-order nu

Støttende overdel

Adrenaline GTS24 har et 3D Fit Print, der giver optimal støtte fra overdelen. Overdelen af Engineered Air Mesh giver åndbar komfort og ekstra fasthed på indersiden af foden for optimal stabilitet under afviklingen.

Det er i DNA’et

Mellemsålen i Adrenaline GTS 24 er lavet af 100% DNA LOFT V3-materiale. Dette skum får din løbetur til at føles blød og jævn. Brooks’ forskellige typer støddæmpningsteknologi indeholder alle DNA i navnet. Dette har Brooks valgt at kalde det, da skummet reagerer på din unikke løbestil.

Keeps your body in its natural motion path

Brooks’ kendte GuideRails giver kun støtte, når din løbestil kræver det. Ved overpronation sørger teknologien for at guide, så fødderne kan afvikle i den rette linje og bevægelse. Det skaber mindre belastning af knæene og reducerer risikoen for skader.

Hvad siger produkteksperten

Med en opdatering af overdelen og mellemsålen tager Brooks Adrenaline GTS24 endnu et spring til et nyt niveau af komfort. Fans af Brooks Adrenaline GTS23 kan uden problemer skifte til den nye version. Hvis du har en lidt bredere fod, fås Brooks Adrenaline GTS24 også i en Wide-variant til mænd og kvinder. Denne model har en bredere forfod for at forhindre, at dine fødder kommer i klemme.

Læs vores review
Brooks Adrenaline GTS 24

Dame

Pre-order nu
Brooks Adrenaline GTS 24

Herre

Pre-order nu