Skip to main content

eksklusive

Black Friday deals

hos 21RUN

Disse deals gælder fra den 24. til og med den 27. november

Rabat på løbesko

Så er det tid til at forkæle dig selv med et par nye løbesko. For hos 21RUN kan du shoppe det største udvalg af løbesko fra mærker som adidas, Salomon, Nike, On og HOKA – og lige nu med mindst 15% rabat.

Løbesko til damerLøbesko til herrer

15% ekstra rabat på ASICS

Få fordelen af dette unikke tilbud! Under Black Friday får du yderligere 15% rabat på udvalgte varer fra ASICS. Denne rabat kan bruges i din indkøbskurv, når du indtaster følgende kode:

BF2023

Shop ASICS med rabat

New running outfit!

I weekenden den 24.-27. november kan du shoppe det største udvalg af tights, bluser og jakker med forskellige rabatter.

Til dametøjTil herretøj

Tilbehør

Varmt tøj på i vintermånederne og altid synlig på de mørke dage. Nu fra den 24. november til og med den 27. november med mindst 15% rabat på tilbehør.

Til tilbehør med rabat

Sportsundertøj

Træn i et outfit med materialer, der er gode til at transportere sveden væk fra huden. Eller måske har du brug for en ny sports-bh. Nu får du mindst 15% rabat på sportsundertøj.

Til sportsundertøj med rabat

Elektronik deals

Et nyt ur eller et par nye høretelefoner kan være noget af en investering. Så grib chancen nu, og få eksklusive fordele på forskellige ure og høretelefoner!

Sportsure

Forbedr din løbepræstation med de bedste sportsure. Et sportsur er et effektivt værktøj til at løfte din præstation til næste niveau. Uret registrerer alle former for aktiviteter under en løbetur og videresender information i realtid via displayet.

Shop sportsure

Shokz

Musik kan give din løbetur et boost. Hos 21RUN finder du en række nedsatte AfterShokz-hovedtelefoner. Disse trådløse hovedtelefoner med bone conduction-teknologi bæres foran øret, og ikke inde i øret. Det øger sikkerheden, da du kan høre, hvad der sker i dine omgivelser med dette par hovedtelefoner.

Shop Shokz Deals

Miiego

Det danske mærke Miiego har en god løsning til alle løbere: uanset om du foretrækker noget uden på eller inde i øret, prioriterer super lang batterilevetid eller bare har brug for et par vandtætte høretelefoner.

Shop Miiego Deals