EKSKLUSIVE

BLACK FRIDAY TILBUD

HOS 21RUN

DISSE TILBUD ER GYLDIGE FRA D. 25. TIL 28. NOVEMBER

RABAT PÅ LØBESKO

Det er tid til at forkæle dig selv med et par nye løbesko. Hos 21RUN kan du lige nu finde det største udvalg af løbesko fra mærker som adidas, Salomon, Nike, Saucony, HOKA, New Balance, med mindst 15% rabat.

Løbesko til kvinderLøbesko til mænd

15% EKSTRA RABAT PÅ ASICS

Udnyt denne unikke deal! I løbet af Black Friday får du yderligere 15% rabat på ASICS produkter. Denne rabat er gyldig på din ordre, når du indtaster følgende kode:

BF15ASICS

New running outfit!

I WEEKENDEN FRA DEN 25. TIL DEN 28. NOVEMBER KAN DU SHOPPE DET STØRSTE UDVALG AF TIGHTS, TOPPE OG JAKKER MED FORSKELLIGE RABATTER!

Se alt tøj til kvinderSe alt tøj til mænd

Accessoires

Vær synlig i mørket! Nu fra 25. november til 28. november får du minimum 15% rabat på tilbehør.

Se accessoires med rabat

SPORTSUNDERTØJ

Træning i tøj og undertøj, der transporterer al fugt og sved væk fra huden, nu minimum 15% rabat på sportsundertøj.

Se sportsundertøj med rabat

DEALS PÅ ELEKTRONIK

Et nyt ur eller nye hovedtelefoner kan være en stor udgift. Så grib chancen, og få eksklusiv rabat på forskellige ure og hovedtelefoner!

Garmin

Garmin har alsidige multisporture til løbere, der ønsker at løfte deres præstationer til nye højder. Den ideelle partner til at holde styr på data og statistik fra dine løbeture, så du kan træne mere effektivt. Derudover har Garmin meget tilbehør og nyttige gadgets som f.eks. pulsmålere.

Shop Garmin Deals

Polar

Polar er eksperter inden for både sport, fysiologi, elektronik og forbrugeres behov. Polars produkter indeholder teknologiske innovationer og pulsmåling, som gør det muligt at forbedre sportspræstationer, uanset niveau.

Shop Polar Deals

Shokz

Musik kan give din løbetur et løft. Hos 21RUN finder du et udvalg af AfterShokz-hovedtelefoner til nedsat pris. Disse trådløse hovedtelefoner med knogleledningsteknologi skal ikke sættes i ørerne, men i stedet lige foran øret. Dette gør det mere sikkert at bære disse hovedtelefoner, især i trafikken.

Shop Shokz Deals

SPORTSERNÆRING

Sportsernæring giver dig den energi, du har brug for til at fortsætte med at løbe.

SIS

SIS – eller Science in Sport – er førende inden for sportsernæring til professionelle atleter, men også til entusiastiske fritidsløbere.

Shop SIS med rabat

Clif

Feed your adventure. CLIF, virksomheden der blev født på en cykel. Grundlæggeren, Gary, tog en bid af endnu en kedelig energibar og tænkte: “Jeg kan lave noget, der er meget bedre, end det her.”

Shop Clif med rabat