EKSLUSIVE

CYBER MONDAY TILBUD

HOS 21RUN

Fordel kun i dag!

TILBUD PÅ LØBESKO

Lige nu er et godt tidspunkt at forkæle dig selv med et par nye løbesko – vi har et bredt udvalg af mærker inden for løbesko, bland andet adidas, Salomon, Nike, Saucony, HOKA, og New Balance med minimum 15% rabat.

Løbesko til kvinderLøbesko til mænd

NYT LØBEOUTFIT!

Gå på opdagelse i et kæmpe stort udvalg af tights, toppe og jakker på tilbud i vores Cyber Monday.

Løbetøj til kvinderLøbesko til mænd

ACCESSORIES

Bliv synlig i mørket! Nyd mindst 15% rabat på accessories.

Se alle

SPORTSUNDERTØJ

Nyd alle fordelene ved funktionelt løbeundertøj. Nu med minimum 15% rabat.

Se alle

TILBUD PÅ ELEKTRONIK

Et nyt ur eller nye hovedtelefoner kan være noget af en udgift. Nu er din chance her, udnyt de eksklusive rabatter på forskellige ure og hovedtelefoner!

Aftershokz

Musik kan virkelig give en boost, mens du løber. Find udvalgte AfterShokz-hovedtelefoner med gode rabatter hos 21RUN nu.
Disse hovedtelefoner er også lavet med din sikkerhed i tankerne. Takket være knogleledningsteknologien har du hovedtelefonerne på foran ørerne i stedet for i dem, og derved kan du stadig være opmærksom på dine omgivelser og lyde omkring dig.

Se Aftershokz deals

GARMIN SPORTSURE

Garmin har mange alsidige multisportsure til løbere, der ønsker at tage deres præstationer til nye højder. Et Garmin-ur er den perfekte partner, der kan hjælpe dig med at træne mere effektivt, og til at få et bedre indblik i din statistikken på dine løb. Mange Garmin-modeller har Garmin Pay-funktionen og Solar Charging-teknologi.

Se Garmin deals

TILBUD PÅ SPORTSERNÆRING

Få nye forsyninger hjem på lager til konkurrencerne forude. Nu med minimum 15% rabat.

Se ernaering Deals