Skip to main content

 

logo asics

ASICS Lite-show

Feel so confident, like you can run at any time

Se udvalget til damerSe udvalget til herrer

Nothing feels better

Lite-Show-kollektionen er specielt designet tøj, der holder løbere synlige, når der ikke er nok dagslys. Den avancerede reflekterende teknologi er ideel til brug i mørke og reflekterer alt lys, der rammer den, tilbage mod den oprindelige lyskilde. Udover synlighed beskytter Lite-Show-tøjet dig også mod vejrforhold som regn og vind.

Vind over vejret

Vintermånederne nærmer sig med hastige skridt, og du vil helst fortsætte din rutine med at løbe. Hold dig synlig og tør, uden at gå på kompromis med komfort og stil. Uanset om du løber en tur tidligt om morgenen eller sent om aftenen, giver tøjet og skoene fra Lite-Show-kollektionen 360 graders synlighed i mørket og svagt lys.

ASICS Lite-Show til damer

Shop nu

ASICS Lite-Show til herrer

Shop nu

Gel Kayano 30

Stabilitet, synlighed og høj selvtillid. Den opdaterede ASICS Gel Kayano 30 kan klare al slags vejr.

Shop nu

GT-2000 12

Din go-to stabilitetssko. Denne sko kan klare ethvert tempo, uanset om det er en 5 km tur i middeltempo eller en længere løbetur i et roligt tempo.

Shop nu

Gel Cumulus 25

Letvægtskomfort til al slags vejr. Den nyeste Cumulus 25 overvinder det ustadige vejr.

Shop nu

Sound mind. Sound body.

Navnet ASICS blev inspireret af forkortelsen for den latinske sætning “Anima Sana In Corpore Sano” (“en sund sjæl i et sundt legeme”). Disse ord gjorde et dybt indtryk på grundlæggeren, hr. Onitsuka, og inspirerede således hans passion og motivation til at lave sportssko. Hans mål var klart: at fremme et sundt sind og en sund krop hos unge mennesker gennem sport. Med et sundt sind vil vi være motiverede til at bevæge os frit, og når vi bevæger vores kroppe, vækker det optimisme, kvikhed og energi i vores sind.