Skip to main content

Udforsk den spritnye ASICS GlideRide 2

LØB I LÆNGERE TID, OG LØB FLERE KILOMETER

ASICS GlideRide 2 er designet til at lade dig løbe i længere tid, uden at skulle bruge ekstra energi. Hvordan opnår GlideRide dette? Den afstivede forfod og afrundede sål hjælper dig til at løbe mere effektivt. Som neutral løber vil du lægge kilometerne bag dig som du aldrig har gjort før, og kommer til at overveje en ekstra gang, før du afslutter din træning før tid.

Køb ASICS GlideRide 2

Hold dig opdateret! Tilmeld vores nyhedsbrev nu, så du ikke kommer til at gå glip af eksklusive kampagner, produktlanceringer og de seneste nyheder.

Rul frem med maksimal støtte

GlideRide har indbygget FLYTEFOAM mellemsål. Dette bløde og støttende materialer returnerer energi, og dæmper landingen ved at fordele stødet over fødderne. Den runde form af sålen reducerer belastningen på musklerne under landings- og afsætningsfaserne. Den runde sål – GUIDESOLE – spiller en vigtig rolle under den jævne løbeoplevelse. Tyngdepunket på GlideRide 2 findes ved hælen, og gør derfor modellen ideel til løbere, der lander på hælene. Den afrundede sål hjælper også med at skubbe dine fødder fremad, mens ”Guidance Trusstic Systemet” stimulerer naturlig hæl-til-tå overgang.

Uanede mængder energi,

Ubegrænsede muligheder

Sammenlignet med den første version af GlideRide, er denne udgave væsentligt lettere. Den øvre del af GlideRide 2 er blødere, og udformet i Engineered Mesh. Dette materiale omslutter fødderne tæt, uden at være for ubevægelig. Materialet giver også støtte og stabilitet, hvilket resulterer i en yderst komfortabel pasform.

Er du klar til dit næste udholdenhedsløb?

Køb ASICS GlideRide 2 hos 21RUN.
ASICS GlideRide 2