Skip to main content

logo asics

The most comfortable running shoe

Udforsk ASICS Gel Nimbus 26

Shop dameShop herre

Take your mind to an amazing place

ASICS Gel Nimbus er en populær sko, især blandt langdistanceløbere. Denne løbesko til neutrale løbere er kendt for at give dig en luksuriøs løbefornemmelse og rigtig god dæmpning. Nimbus 26 har gennemgået en forvandling med nye materialer, der skaber en endnu blødere og mere jævn løbeoplevelse. Bevægelse kan hjælpe dig med at komme i et bedre mindset. For når du bevæger din krop, bevæger du også dit sind. Det er en følelse for alle.

Blød landing

FF BLAST PLUS ECO-skum i mellemsålen langs hele sålen kombineret med PUREGEL-teknologien giver bedre støddæmpning og komfort end nogensinde før.

Bæredygtig performance

FF BLAST PLUS ECO-skummet er 24% mere holdbart i forhold til det gennemsnitlige skum i branchen. Overdelen er lavet af genanvendt polyester for yderligere at øge Nimbus’ overordnede levetid.

Æstetik i topklassen

Den bløde og specialdesignede overdel giver integreret støtte og åndbarhed med et lækkert, premium udseende og fornemmelse.

ASICS’s designfilosofi

ASICS har flere årtiers erfaring og indsigt, og arbejder efter Kaizen-princippet. Kaizen er en metode, hvor man løbende skaber forbedringer baseret på ideen om, at små, regelmæssige ændringer kan skabe store forbedringer. I år fejrer ASICS hele 25 års førsteklasses produktdesign med Gel Nimbus 25. Denne sko blev skabt gennem omfattende fokusgrupper, herunder tests blandt kvindelige atleter i bl.a. USA, Europa og Australien.

ASICS tester med atleter for slitage, foretager biomekanisk forskning, engagerer sig i bæredygtig innovation og bruger Kaizen-håndværk til at skabe produkter, der føles bedst for kroppen og sindet.

#SoundMindSoundBody

En ny løbeoplevelse

ASICS Nimbus 26 bygger videre på sin forgængers succes og har taget endnu to skridt i retningen mod ultimativ komfort på de lange distancer med en blødere kant og forbedret greb. Med denne model kan du løbe korte og lange distancer i høj komfort, og nemt nå dine mål. Er du i tvivl, om denne model er den rette til dig? Vores produktekspert Daan har allerede testet Nimbus for dig. Læs alt om modellen i hans anmeldelse.

Læs mere her

ASICS Gel Nimbus 26

Dame

Køb nu

ASICS Gel Nimbus 26

Herre

Køb nu