Skip to main content

Asics gel

kayano™ 31

Stability never felt like this

Shop Kayano 31 dameShop Kayano 31 herre

Experience comfort in every step

Den legendariske Gel Kayano-løbesko har været elsket i årevis af løbere verden over. ASICS Gel Kayano 31 er den mest komfortable løbesko til overpronation i øjeblikket. Den nye ASICS Gel Kayano 31 giver maksimal støtte og stabilitet til hverdagens løbeture. Kayano giver en stabil løbeoplevelse hver gang.

Shop ASICS Gel Kayano 31

From unsure to unstoppable

Gel Kayano 31 giver maksimal støtte og ultimativ komfort. Den opdaterede stabilitetssko er designet til at hjælpe dig med at løbe endnu længere. Kombinationen af det nye 4D GUIDANCE SYSTEM, PureGEL-teknologi og FF BLAST PLUS ECO-skum sikrer, at du oplever en utrolig komfort under dit løb. Få mest muligt ud af hvert skridt med Gel Kayano 31.

4D GUIDANCE SYSTEM

Den opdaterede 4D GUIDANCE SYSTEM-teknologi reagerer på din krops bevægelser og giver den adaptive støtte, du har brug for. Kayano-skoene er ideelle til løbere, der har brug for lidt mere stabilitet.

PureGEL teknologi

PureGEL er den nyeste generation af gel, som nu er endnu lettere og blødere end tidligere. Den nye PureGEL-teknologi giver bedre stødabsorbering og mere komfort. Takket være PureGEL kan du nu løbe dine daglige kilometer på god og behagelig vis.

FF BLAST PLUS ECO

FF BLAST PLUS ECO-skummet giver en blødere landing og en responsiv fornemmelse under fødderne for hvert skridt, du tager. Oplev en blødere fornemmelse i dine sko, og giv dine fødder den komfort, de fortjener.

Review: Gel Kayano 31

Produkteksperterne hos 21RUN har testet Gel Kayano 31 løbeskoen for dig og har glædet sig til at kunne fortælle dig alt om ASICS’ nyeste skud på stammen. ASICS Gel Kayano 31 overraskede os positivt. Som løber ønsker du altid at blive lidt bedre hele tiden. Overgå dig selv ved at løbe længere, hurtigere eller oftere i løbet af ugen. Gel Kayano er blevet endnu bedre og mere komfortabel end den tidligere version.

Læs vores produktanmeldelse

ASICS’ DESIGNFILOSOFI

ASICS har flere årtiers indsigt i produkter til sport og løb, og arbejder efter Kaizen-princippet. Kaizen er en tilgang til at skabe løbende forbedringer baseret på ideen om, at små, løbende ændringer kan medføre store forbedringer i det lange løb. I år fejrer ASICS 31 år med overlegent produktdesign i Gel Kayano 31. Dette produkt blev skabt gennem dybdegående fokusgrupper, herunder tests af skoen i samarbejde med forskellige atleter i USA, Europa og Australien.

ASICS tester med atleter for slid og holdbarhed, udfører biomekanisk forskning, engagerer sig i bæredygtig innovation og benytter Kaizen-princippet til at skabe produkter, der føles bedst muligt for både krop og sind.

ASICS Gel Kayano 31

Dame

Køb nu
ASICS Gel Kayano 31

Herre

Køb nu