Skip to main content

ALTRA

FWD Experience series

Udforsk Altra FWD Experience kollektionen

Vi vil gerne præsentere dig for de seneste tilføjelser til Altra FWD Experience-kollektionen: Experience Flow, Experience Form og Experience Wild. Experience-kollektionen er kendt for sin naturlige løbeoplevelse og lette sko med en responsiv sål. Med FWD Experience-kollektionen vil du opleve et løb med en perfekte balance af performance, komfort og stil. Se alle de nye modeller og farver til forskellige typer løbere.

Run more. Effort less.

EXPERIENCE FLOW

Experience Flow-løbeskoen er ideel til din daglige løbetur. Med de lette Experience Flow-sko vil du opleve den perfekte kombination af komfort og performance. Tag dine Experience Flow-løbesko på, og gør dig klar til at skubbe grænserne.

Shop Flow dameShop Flow herre

EXPERIENCE FORM

Til dem, der elsker lange distancer, findes Experience Form-løbeskoene. Denne allround-sko til løbere med overpronation er kendt for dens lette vægt og komfortable kilometer med ekstra stabilitet. Dine fødder vil takke dig for hvert skridt!

Shop Form dameShop Form herre

EXPERIENCE WILD

Experience Wild-løbeskoen er specielt designet til alle dine traileventyr. Experience Wild er en teknisk og let sko, der er fantastisk til at løbe lange trail-distancer og spændende, men udfordrende ruter.

Shop Wild dameShop Wild herre

ALTRA

Deres innovative nye design adskiller Altra fra mange andre mærker på markedet. Altra løbesko er generelt bredere i forfoden, og dette bidrager til en mere naturlig løbestil samt overlegen komfort og stabilitet under hver eneste løbetur. Hos Altra kombinerer de teknologi med stilfuldt design, og disse egenskaber gør Altra meget populær blandt mange løbere.

Shop Altra