Skip to main content

 

ALTRA

Escalante 4 Escalante Racer 2

Udforsk Escalante 4 &
Escalante Racer 2

Escalante 4 og Escalante Racer 2 er nu på gaden med et helt nyt, moderne look. Disse to Altra-klassikere har et opdateret design med en forbedret pasform. Med de nu fornyede Escalantes kan du være på benene hele dagen. Læs mere om Escalante 4 og Escalante Racer 2 herunder.

Ny opdatering til din løbetur

Escalante 4

Altra Escalante 4 løbesko er ideelle til din daglige løbetur. Denne efterfølger til den populære Escalante 3 er en ægte allrounder. Med den nye mellemsål i Altra EGO™-skum og standard FootShape™-pasform får du en forbedret sko, der er designet til at gøre hver eneste løbetur så behagelig og let som muligt. Tag et par Escalante 4 på, og gør dig klar til at flytte grænser.

Shop Escalante 4 DameShop Escalante 4 Herre

Escalante Racer 2

Navnet siger næsten det hele; Altra Escalante Racer 2 er designet til løbere, der ønsker at få mest muligt ud af deres konkurrenceløb og træningspas. Med alle funktionerne fra Escalante, men endnu hurtigere. Overdelen i Engineered Mesh er den perfekte kombination af komfort, letvægt og åndbarhed. Oplev ultimativ hastighed med Altra Escalante Racer 2.

Shop Escalante Racer 2 DameShop Escalante Racer 2 Herre

ALTRA

Altra forstår at kombinere teknologisk innovation med stilfuldt og moderne design på perfekt vis. Altra gør en stor forskel i løbeverdenen ved at designe og producere nye og bedre løbesko. Altra-løbeskoene har en bred forfod, der fremmer det mest naturlige løbemønster, hvilket bidrager til overlegen komfort og stabilitet. Derfor er Altra-løbesko ekstremt populære blandt løbere verden over.

Shop Altra