Skip to main content

Ultraboost | Ultra Energy

adidas Ultraboost 5 & Ultraboost 5X

The ultimate running experience

adidas har fuldstændigt redesignet Ultraboost, og skoen er nu blevet lettere og mere responsiv end nogensinde. Med et par Ultraboost på fødderne får du den perfekte balance mellem vægt, støddæmpning og respons. adidas’ Ultraboost-sko er resultatet af mange års forskning og omfattende tests, og skoen er specielt designet til alle løbere, der ønsker at få det bedste ud af sig selv. Se de nyeste Ultraboost 5 og Ultraboost 5X sko nu.

Shop Ultraboost dameShop Ultraboost herre

Lightboost V2-foam

Takket være den innovative mellemsål er de nyeste Ultraboost mere komfortable end nogensinde før. Lightboost V2-skummet er ekstremt let på grund af dets molekylære sammensætning. Sålens design består af hundredvis af Boost-kapsler, der er fyldt med energi. Boost-sålen får dig til at føle dig sprængfyldt af energi for hvert skridt, du tager.

Fornyet overdel

PRIMEKNIT+-overdelen holder dine fødder kølige og komfortable fra start til slut. Vidste du, at overdelen i Ultraboost består af hele 90% genbrugsmaterialer? Ultraboost-skoene har en ideel pasform, som gør, at de sidder godt tæt og sikkert om din fod.

Holdbar ydersål

I sålen under forfoden er der brugt Premium Continental™-gummi for at give ekstra greb og trækkraft under hver eneste løbetur. Den slidstærke ydersål giver 30% mere greb, bedre kontakt med underlaget og gør det muligt for alle løbere at løbe mere effektivt. En ekstra fordel er, at Continental™ Rubber også er meget holdbar og slidstærk.

REVIEW: adidas Ultraboost

Produkteksperterne hos 21RUN har testet adidas Ultraboost 5 og Ultraboost 5X løbesko for dig, og fortæller dig alt om alle detaljerne i Ultraboost-modellerne. adidas Ultraboost er en af de mest elskede løbesko i verden, og med de nyeste modeller tager adidas skridtet fuldt ud: Modellen er nu endnu lettere og mere responsiv. Er du nysgerrig på, om adidas Ultraboost er noget for dig? Læs vores detaljerede produktanmeldelse.

adidas
Ultraboost 5

Vi vil gerne præsentere dig for den nyeste tilføjelse til Ultraboost-kollektionen. adidas Ultraboost 5 er en allround løbesko, der er ideel til den daglige løbetur. Ultraboost blev hurtigt berømt for Boost-teknologien, som på grund af sin store succes også er blevet brugt i flere af andre adidas-løbesko. Hop i et par af de nyeste adidas Ultraboost-sko, og gør dig klar til at flytte dine grænser.

Shop adidas Ultraboost 5

adidas
Ultraboost 5X

Den nye Ultraboost 5X er mere komfortabel og lettere end nogensinde og er en ægte allrounder. Ultraboost 5X-sko er udstyret med teknologi, der hjælper dig med at få mest muligt ud af hver eneste kilometer. Forskellen mellem Ultraboost 5 og Ultraboost 5 ligger i overdelen. 5’eren er bygget op med den klassiske syntetiske konstruktion, som vi kender fra de tidligere versioner, mens 5 X’eren virkelig sidder som en sok om foden, hvilket gør den endnu lettere.

Shop adidas Ultraboost 5 X
adidas løbesko

Dame

Shop nu
adidas løbesko

Herre

Shop nu