Skip to main content

DESIGNET TIL KVINDELIGE LØBERE

adidas Ultraboost 22

RESULTATET AF 1,2 MILLIONER SCANNINGER AF FØDDER

Med Ultraboost på dine fødder får du den perfekte balance mellem vægt, støtte og returenergi. Forskning viser, at både anatomi og biomekanik er forskellig ved mænd og kvinder i væsentlig grad. Adidas har nu udviklet den perfekte pasform til kvindelige løbere ud fra 1,2 millioner scanningsbilleder af fødder. Med Ultraboost 22 får du alt det du elsker ved denne sko, oveni en specialdesignet pasform til den kvindelige fod.

Køb nu

Den sok-lignende konstruktion på overdelen af skoen har en mere skræddersyet pasform, og takket være dette sidder den bedre rundt om foden. Det smalle stykke ved hælen er udstyret med adaptiv memory-skum. Dette betyder, at hælområdet tilpasser sig perfekt til din fod og dine behov.

STØTTE VED OVERPRONATION

Overpronation er mere almindeligt blandt kvindelige løbere. For at modvirke et indadgående sammenfald af svangen under hæl-til-tå overgangen, er selve rammen på skoen forstærket mod indersiden. Det såkaldte ”Tuned Medial Pattern” korrigerer, når det er nødvendigt.

JÆVN BEVÆGELSE FREMAD

Takket være den tilpassede Continental Rubber ydersål, er der mere plads til BOOST-materialet. Dette resulterer i en jævn og fokuseret fremdrift.

KOMMER DER SÅ INGEN ÆNDRINGER TIL UB22 TIL MÆND? JO, SELVFØLGELIG!

Ud over de mange innovative opdateringer til Ultraboost 22 til kvinder, får versionen til mænd selvfølgelig også nogle opdateringer. UB22 til mænd får blandt andet en indlejret ramme, der gør skoen mere fleksibel. Derudover giver Primeknit+ Forge teknologierne i det øvre materiale mere support og en forbedre, mere fast pasform.

Shop til kvinderShop til mænd

BOOST I BÆREDYGTIGHED

Ultraboost 21, forgængeren til denne version, har allerede mange gode løsninger på genanvendte materialer. I det øvre materiale er der brugt højtydende garn, hvorfra mindst 50% af materialet stammer fra Parley Ocean Plastic. Den anden halvdel af garnet af lavet af genanvendt polyester. Med Ultraboost 22 har adidas taget skridtet videre: Den nye model imponerer med genanvendt Continental gummi og TPU materiale. Disse tilføjelser gør skoen den mest bæredygtige Ultraboost udgave til dato.

Mænd og Kvinder

adidas Ultraboost 22

Shop nu
Fuldend dit løb

Løbetøj

Shop nu