Skip to main content

OPDAG DEN NYE ADIDAS KOLLEKTION

Trust your run

Run every run confidently

Alle har et mål, når de løber. Uanset om du løber for fornøjelsens skyld, for dit helbred, eller for at sætte en ny personlig rekord; udstyr du kan stole på, kan være altafgørende. For når du løber i de rette sko og har behageligt tøj på, har du allerede taget et kæmpe skridt i retningen af at nå dine mål.

Denne sæson præsenterer adidas deres nye Trust Your Run kollektion. I denne kollektion findes Solar Boost 3, en sko lavet til lange udholdenhedsløb og tempotræning. En anden model i denne kollektion er Supernova+, som er specielt designet til nybegyndere inden for løb.

adidas Solar Boost 3

Adidas Solar Boost er kendt for sin alsidighed. Uanset om du lige er begyndt at løbe, eller om du træner op til et maraton: Med adidas Solar Boost 3 er du perfekt klædt på til at opnå dine mål. Det berømte Boost-materiale findes også i denne model. Boost-materialet er meget lydhørt og fordeler jævnt trykket under fødderne. Linear Energy Push (LEP)-systemet øger stivheden i midt- og forfoden, så du kan bruge mindre energi til hvert skridt. Takket være LEP- og Boost-materialet vil du opleve en kæmpe fremdrift under hvert eneste afsæt. Et Energy Rail omkring skoene giver ekstra støtte, hvilket er ideelt, når du løber på vejene på de lange udholdenhedsløb.

Køb adidas Solar Boost 3

adidas Supernova+

Adidas Supernova+ er specielt designet til nybegyndere. Denne sko giver den nødvendige støtte og dæmpning, og giver dig mulighed for at fortsætte dine løb uden nogen form for tvivl. Den lette og åndbare Primegreen-overdel har strategisk placerede overlays, der giver en fremragende balance mellem fleksibilitet og stabilitet. Mellemsålen er konstrueret i Boost-and-Bounce-materiale til et afjedret og polstret løb. Dette materiale returnerer energi ved hvert skridt, du tager, og giver en rigtig behagelig løbeoplevelse. Denne ‘Plus’ variant af den almindelige Supernova-model har nu også Boost-materiale i forfoden. Hvor kommer Supernova+ virkelig til udtryk? Under dine daglige løbeture på korte såvel som lange afstande.

Køb adidas Supernova+
adidas outfit

Fuldend dit look!

Løbetøj til kvinder
adidas outfit

SHOP NYT OUTFIT FRA ADIDAS

Løbetøj til mænd