Skip to main content

21RUN & adidas

Run for the oceans

Deltag i bevægelsen

SAMMEN KAN VI FÅ GJORT OP MED PLASTIKAFFALD

Hvert minut forsvinder en lastbil fyldt med plastik i havene. Hvis vi ikke ændrer vores adfærd, vil havene indeholde mere plastik end fisk før vi når til år 2050. Truslen om plastaffald og mikroplast i havene er en af menneskehedens største udfordringer nogensinde. Adidas står frem for at tage udfordringen op. De tager handling, og du kan hjælpe til! Men hvordan, hvad kan du gøre? Nemt – løb så mange kilometer som muligt. For hver kilometer du løber, rydder adidas og Parley 10 plastflasker fra strande og øer. Vil du være med?

Tilmeld dig!

SÅDAN DELTAGER DU:

TILMELD DIG

Tilmeld dig ved at downloade adidas Running appen.

adidas Running App

LØB!

Løb så mange kilometer som muligt mellem den 28. maj og 8. juni, og indtast dine løb i adidas appen.

LAD OS RENSE HAVENE I FÆLLESSKAB

For hver eneste kilometer du løber, vil adidas og Parley fjerne 10 plastflasker (eller tilsvarende i vægt af andre løse stykker plastik) fra strande og øer.

adidas og Parley

Run for the Oceans er en global bevægelse, der bruger sportens magt til at øge bevidstheden om havenes plastikkrise. For at sætte skub i handling gik adidas og Parley sammen om at lancere Run For The Oceans tilbage i 2017. De forklarede det således: “Vi vil gøre op med plastaffald ved at inspirere folk rundt om i verden til at hjælpe”. Til dato har mere end tre millioner mennesker tilsluttet sig Parley og adidas i deres indsats.

Run for the oceans

DU KAN DELTAGE PÅ FLERE MÅDER

Du kan også tage et mere bæredygtigt valg, når det kommer til løbetøj og -sko. Tag f.eks. Adidas ‘Primeblue-kollektionen. Alle varer i denne kollektion er lavet med et top-performance materiale, der er konstrueret af 50% Parley Ocean Plastic. Dette materiale er lavet ved at genbruge plastaffald, der er blevet opsamlet langs kystlinjer, før det kunne nå ud og forurene havene. Herudover er der også Parley-kollektionen, som ligeledes er konstrueret med polyestergarn, der er baseret på genbrugsplast.

Køb adidas PrimeblueKøb adidas Parley

Udvalgte produkter:

Hold dig opdateret! Tilmeld vores nyhedsbrev nu, så du ikke kommer til at gå glip af eksklusive kampagner, produktlanceringer og de seneste nyheder.