Skip to main content

gear up

for the season

UANSET OM DU ER EN RUTINERET LØBER ELLER OM DU FØRST ER VED AT TAGE DINE FØRSTE SKRIDT, HAR ADIDAS LØBESKO, DER PASSER TIL DINE MÅL OG ERFARINGSNIVEAU. SUPERNOVA+ OG SOLAR BOOST 3 ER TO NYE MODELLER, SOM VI GERNE VIL INTRODUCERE DIG TIL.

SUPERNOVA+ og SOLAR BOOST 3

Mens Supernova+ er specielt designet til begyndere, er Solar Boost 3 en ægte all-round løbesko. Leder du efter en løbesko der er overkommelig i pris, enkel og behagelig at have på, så du ubesværet kan løbe dine ture? Så er Supernova+ din perfekte makker. Dog er Solar Boost 3 din go-to model, hvis du leder efter en løbesko, der kan bruges til forskellige typer løb; egnet til lange udholdenhedsløb og lynhurtig tempotræning.

Udforsk nu

adidas Supernova+

Supernova+ fra adidas er specielt udviklet til begyndere inden for løb. Disse løbesko giver dig den support og støddæmpning du har brug for, for en behagelig, afslappet og bekymringsfri løbetur. Den letvægtige og åndbare øvre del i Primegreen med strategisk placerede overlays giver en perfekt balance mellem fleksibilitet og stabilitet. Midtersålen er lavet af Boost og Bounce materiale – for en affjedret og støddæmpende effekt. Energien fra hvert trin føres tilbage til dig, og giver en behagelig løbeoplevelse. Sammenlignet med den originale Supernova model har den nye ’plus’ version yderligere Boost materiale ved forfoden. Hvilken slags træning er adidas Supernova+ bedst at bruge til? Tag dem med på dine daglige løbeture, uanset om det er en kort løbetur før arbejde, eller om det er dine lange udholdenhedsløb om søndagen.

Køb adidas Supernova+ her
Udforsk nu

adidas Solar Boost 3

Solar Boost fra adidas er kendt for sin alsidighed. Uanset om du træner op til et maraton eller lige er begyndt at løbe, er adidas Solar Boost 3 en sko, der hjælper dig med at opnå dine mål inden for løb; uanset hvad de er. Som mange andre adidas løbesko, er Solar Boost 3 også udstyret med adidas’ legendariske Boost støddæmpende materiale. Boost materialet er velkendt for at være responsivt, men også for at distribuere stødet fra landing over foden. Dermed sørger sålen for, at det ikke kun er en lille del af foden, der belastes. Det lineære energi-overførselssystem øger afstivningen i midt- og forfoden, og sammen med Boost materialet giver dette ekstra energi ved hvert trin under løbet. Energiskinnen, der er placeret rundt om skoen, giver yderligere støtte, og er derfor god til langdistanceløb.

Køb adidas Solar Boost 3 her

Primegreen

Den øvre del af Supernova+ og Solar Boost 3 er udformet i Primegreen Mesh materialet. Dette er et af de materialer, der udgør adidas’ hovedmål om udelukkende at arbejde med genbrugsmaterialer inden 2024. Mærket har et ønske om at bidrage positivt til bæredygtighed og beskyttelse af miljøet. Materialet er yderst åndbart, og giver målrettet støtte.

Our dependence on newly produced polyester has given us food for thought for alternative solutions. Primegreen is one of them. Various functional recycling materials are used in the manufacture of Primegreen products. Like this we can offer you a more sustainable choice

- adidas
Løbetøj

Alt du har brug for til at fuldende dit look!

Shop kvinder
Løbetøj

Fuldend dit outfit!

Shop mænd