Skip to main content
adidas Adizero collection
adidas Adizero collection

Købsguide

Adidas adizero kollektionen – unlock your potential

Adizero-kollektionen stråler af adidas’ konstante ambition om at optimere atleternes præstation. Uanset om du vil jagte personlige rekorder eller er på udkig efter den ideelle tempo-sko, har adizero-kollektionen alt, hvad du har brug for. Men adizero er mere end bare sko. Adizero er et symbol på fart på alle områder, så hvis du også vil have det bedste løbetøj, skal du vælge adidas. Fra letvægtstoppe til de mest komfortable løbeshorts. Løb hurtigere end nogensinde med adidas adizero.

Shop adidas Adizero Adios
adidas Adizero clothing

Om adidas adizero

Adidas adizero-kollektionen består af tempo- og konkurrencesko til at sætte nye personlige rekorder. Denne unikke serie af sko er kendetegnet ved de bedste skummaterialer, letvægtsdesign og innovative nye teknologier som carbon energyrods. Gør dig klar til en revolution inden for hastighed, og frigør dit potentiale på alle løbedistancer.

3Fordele ved adidas adizero løbesko

Opsomming 1

Carbon energy rods for et eksplosivt afsæt

Adidas’ carbonsko er unikke, fordi de benytter energyrods-systemet. Det betyder, at du har en lille carbonplade i hælen samt rør af carbon (kulstof), der følger dine fødders anatomi. Disse såkaldte energyrods flugter med dine mellemfodsknogler, så du føler en kraftig afvikling og afsæt. Det har også givet adidas mulighed for at placere mere lightstrikepro-skum i forfoden for at give et ekstra boost.

Opsomming 2

Maksimal energireturnering takket være lightstrikepro-dæmpningsmaterialet

“en carbonsko er kun så god som dens dæmpningsmateriale”; er en sætning man hører ofte for tiden. Og det er sandt. En løbesko med carbon er kun virkelig hurtig og karakteristisk på grund af dens skum. Adizero-kollektionen bruger lightstrikepro-dæmpningsmaterialet, som er både let og yderst responsivt. Resultatet er, at du oplever maksimal energireturnering ved hver eneste skridt, du tager.

Opsomming 3

Løbesko til både tempotræning og løb

I kollektionen af adizero løbesko finder du ikke kun de bedste konkurrencesko, men også hurtige sko til både træning og tempoløb. For eksempel er adizero boston meget elsket for sin lette vægt, responsivitet og dynamiske natur. Træn i hurtige sko, og gem dine “rigtige” konkurrencesko til den helt store løbedag.

adidas Adizero collection
adidas Adizero Boston 12
adidas Adizero Boston 12
Vælg et par adidas Adizero Boston 12 til dine hurtige træningspas, og gem din Adios Pro 3 til den store løbedag. På den måde øger du dine chancer for at sætte en personlig rekord.

Daan Glorie – Produktekspert

adidas Adizero clothing

Vidste du…

Haile gebresalassie satte verdensrekord (2:03:59) ved berlin marathon i 2008. Dengang løb han i et par adidas adios. Den sko var unik, fordi den kun vejede 210 gram og bestod af en cmeva-mellemsål. Desuden indeholdt sålen et adidas torsion-system, så hælen og forfoden kunne bevæge sig frit fra hinanden, men også gav løberen en masse stabilitet.

adidas Adizero Prime X Strung review

Hvilken adidas adizero løbesko passer bedst til dig?

Er du i tvivl om, hvilken adidas adizero løbesko der er den helt rette til dig? Det afhænger af dit mål, hvilket underlag du skal løbe på, og hvor langt du har tænkt dig at løbe. Adidas adizero-kollektionen består af hurtige løbesko til både korte og lange distancer. Er du på udkig efter en tempo-sko eller en løbesko med carbon? Vi har her en liste over alle adidas adizero løbesko i en overskuelig tabel og fortæller dig, hvilken du skal vælge.

adidas Adizero Boston 12

adidas Adizero Boston

Allround

Boston er den sko, du har brug for, hvis du leder efter en neutral allround løbesko. Adizero Boston er en ægte allrounder. Skoen er fantastisk til dine daglige løbeture, men dens hurtighed også egner sig ekstremt godt til tempo- og intervaltræningspas. EnergyRods i mellemsålen sikrer et eksplosivt afsæt, mens LightstrikePRO garanterer høj energireturnering.

Vægt: 227 gr (D) / 267 gr (H)  Sprengung 6,5 mm (37 mm / 30,5 mm)  Træning/konkurrence: Easy / tempo / interval

adidas Adizero SL

adidas Adizero SL

Allround

Adizero SL er den ideelle løbesko til både korte og lange hurtige træningspas. Den lave vægt og LightstrikePRO-dæmpningen i forfoden gør den også til en yderst velegnet konkurrencesko. Adizero SL er en hurtig træningssko, som du også sagtens kan bruge til den daglige træningstur.

Vægt: 211gr (D) / 241 gr (H)  Offset: 8,5 mm(33 mm / 24,5 mm)  Træning/konkurrence: Easy / tempo / interval

adidas Adizero Adios

adidas Adizero Adios

Konkurrencesko

Med Adizero Adios får du en konkurrencesko, du kan bruge til de korte distancer op til halvmaratondistancen. Lightstrike- og LightstrikePRO-mellemsålen giver letvægtsdæmpning med høj energireturnering. Oplev den perfekte balance mellem fart, komfort og holdbarhed med et par adidas Adizero Adios på fødderne.

Vægt: 185 gr (D) / 205 gr (H)  Offset: 8 mm (28 / 20 mm)  Træning/konkurrence: 5, 10km og halvmaraton. Korte intervaller (100-400m)

adidas Adizero Takumi Sen 10

adidas Adizero Takumi Sen

Konkurrencesko

Takumi Sen er en elegant og komfortabel racer, der er designet til at give løbere en fordel under træning og løb. Denne konkurrencesko er bedst egnet til 5 km og 10 km. Tag også denne sko på under træning i højere tempo og intervaller. Få fordelen af LightstrikePRO-dæmpning kombineret med EnergyRods i carbon. Løft din præstation til nye højder.

Vægt: 181 gr (H)  Offset: 6 mm(33 / 27 mm)  Træning/konkurrence: halv- og helmaraton. Lange intervaller (fra 400m og op)

adidas Adizero Adios

adidas Adizero Adios Pro

Konkurrencesko

Vil du have mest muligt ud af dine træningspas og konkurrencer? Så er Adios Pro 3 konkurrenceskoen til dig. Denne model har en carbonplade under hælen og EnergyRods under mellemfoden for at give dig en effektiv fodafvikling. Den superlette LightstrikePRO-dæmpning giver fart på højt plan. Geometrien i denne konkurrencesko hjælper dig med at løbe hurtigere med mindre anstrengelse.

Vægt: 220 gr (U)  Offset: 6,5 mm(39,5 / 33 mm)  Typ des Trainings/Wettkampfs: halv- og helmaraton. Lange intervaller (fra 400m og op)

adidas Adizero Prime X Strung

Adizero Prime X Strung

Konkurrencesko

Af alle adidas’ konkurrencesko har Adizero Prime X Strung den bedste dæmpning. Det gør denne model meget velegnet til løb på de lange distancer. Der er to carbonplader i mellemsålen, så du får endnu mere energireturnering end i Adios Pro 3. Tre lag LightstrikePRO-skum sikrer maksimal energiudnyttelse og komfort. Prime X Strung er den ideelle konkurrencesko til at løbe lange distancer i højt tempo.

Vægt: 251 gr (U)  Offset: 8,5 mm(50 / 41,5 mm)  Træning/konkurrence: halv- og helmaraton. Lange intervaller (fra 400m og op)

adidas Adizero Pro EVO 1

adidas Adizero Pro EVO

Konkurrencesko

adidas Adizero Adios Pro Evo 1 er en neutral konkurrencesko, som er adidas’ letteste carbonsko nogensinde. Med Adios Pro Evo 1 kan du sætte nye personlige rekorder på distancer fra 5 km til maraton. Adidas har gjort brug af alle deres bedste teknikker og innovationer for at lave den bedste racer nogensinde. I denne sko satte Tigst Assefa en ny verdensrekord i kvindernes maraton med tiden 2.11.53.


Vægt: 
138 gr (U)  Offset: 6 mm(39 / 33 mm)  Træning/konkurrence: 5 km – Marathon.

Skal jeg vælge adizero takumi sen eller adizero adios pro?

Adizero takumi sen er den ultimative løbesko til distancer på 5 og 10 km. Denne model har en lidt mindre tyk mellemsål, hvilket gør den lidt mere stabil på en rute med sving og også giver dig lidt mere kontakt med underlaget. Adizero adios pro er god på de længere distancer som halv- og helmaraton på grund af sin ekstra tykke lightstrikepro-mellemsål, som giver denne sko mere dæmpning.

Adizero spikes

Er du på udkig efter de bedste pigsko? Så kan du finde et stort udvalg af pigsko til både korte og lange distancer i Adizero-kollektionen. Teknologierne fra landevejssko er også blevet brugt i deres pigsko-kollektion. I langdistance-pigskoen, Adizero Avanti Tyo, ser vi for eksempel det velkendte LightstrikePRO-skum i hele længden. Er du mere til sprint? Så er Adizero Finesse den ideelle pigsko til korte sprintdistancer fra 200 til 400 meter. Adidas har også de helt rigtige pigsko til de tekniske discipliner som spydkast og kuglestød. Med alle disse pigsko er der tænkt på, hvordan du kan præstere på et højere niveau. Herunder er en oversigt over de forskellige Adizero pigsko, og hvad de bedst egner sig til.

adidas Adizero collection

Vores erfaringer med adidas adizero løbesko

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs resultaterne fra Menno, Daan og Camille her.

adidas Adizero Boston 12 – Menno

adidas Adizero Boston 12“Jeg bruger primært Boston til tempotræning på landevej og løbebane. Skoen er dejlig spændstig i forfoden, og EnergyRods i sålen gør, at jeg føler et skub fremad. Sålen er lidt mindre tyk end en rigtig konkurrencesko, så jeg oplever mere kontakt med underlaget. Der er ikke carbon i mellemsålen, men glasfiberrør, hvilket gør skoen lidt mere fleksibel og holdbar i forhold til konkurrencesko.”

adidas Adizero SL – Daan

adidas Adizero SL“Når jeg skal ud på en rolig udholdenhedstur, vælger jeg ofte at tage et par Adizero SL på. Kombinationen af to skummaterialer i mellemsålen gør denne allrounder stabil, men samtidig let. Det er ikke en sko med meget energireturnering, men det behøver jeg heller ikke til en restitutionstur eller den daglige træningstur. Så handler det mere om komfort, og det er præcis, hvad Adizero SL tilbyder. Forfoden har superfoam, som giver mig lidt ekstra komfort under korte intervaller.”

adidas Adizero Adios 8 – Camille

adidas Adizero Adios 8“Dette er den klassiske tempo-sko med en tynd mellemsål og ingen carbon. Hvis du er til masser af jordkontakt og minimal vægt på fødderne, er denne sko virkelig et oplagt valg. Du kan bruge skoen til både hurtig træning og intervaller. I forfoden er der et godt lag Continental-gummi, der giver holdbarhed og greb. Denne sko er faktisk lillebroren til Boston, men uden carbon. Virkelig den ideelle tempo-sko!”

adidas Adizero Takumi Sen 10 – Menno

adidas Adizero Takumi Sen 10“Med Adizero Takumi Sen er du klar til konkurrenceløb på 5 og 10 km. Denne model er smidig, let og ligger tæt nede mod jorden, så du mærker masser af kontakt med underlaget. Jeg bruger denne sko til kort intervaltræning som f.eks. runder på 200 og 400 m. Denne sko er en smule mere stabil i sving sammenlignet med Adios Pro. Hvis du planlægger at løbe et hurtigt halvmaraton, kan du muligvis også bruge denne sko til formålet. Det afhænger dog af dit træningsniveau, da dette ikke er en konkurrencesko til nybegyndere. Begyndere vil få mere støtte, hvis de vælger et par Boston eller Adios.”

adidas Adizero Adios Pro 3 – Daan

adidas Adizero Adios Pro 3Dette er virkelig en fantastisk sko til halv- og helmaraton. Jeg har brugt denne løbesko både til Amsterdam og Rotterdam Marathon i de seneste år, og denne carbonsko er stabil, let og har en masse energireturnering. Jeg bruger kun denne sko under træning og løb i maratontempo, da jeg ikke vil have, at mine sko bliver slidt for hurtigt. Continental-ydersålen er genial, da jeg kan løbe 500 km i denne sko uden problemer. Under konkurrencer kan jeg løbe i et højere tempo i længere tid, selv om jeg bliver lidt træt. Træning, ernæring og denne topsko har faktisk gjort min maraton-PR 10 minutter hurtigere!”

Adizero Prime X 2 Strung – Daan

adidas Adizero Prime X Strung

“Dette er adidas’ ‘ulovlige’ sko med en carbonplade, Energy Rods og en såltykkelse på ikke mindre end 5 cm (ifølge reglerne er den maksimale lovlige såltykkelse på 4 cm). Selvfølgelig kan løbere, der ikke konkurrerer om podiet, sagtens løbe i denne sko. Jeg synes, at Prime X 2 Strung er meget mere stabil end sin forgænger, og den får også skoen til at bevæge sig mere jævnt frem fra hæl til forfod. Jeg bruger mest denne sko til langdistanceløb kombineret med nogle længere tempoblokke. Til banetræning foretrækker jeg Boston og Adios Pro på grund af deres lette vægt og lidt mere kontakt med underlaget. Prime X2 giver en meget anderledes fornemmelse og er mega bouncy og ekstremt behagelig, til når du skal løbe halv- og helmaraton. Jeg synes også, det er fedt, at adidas har anvendt hele deres arsenal af teknologier i denne sko, nemlig det bedste skum og alle carbonteknologier. Den giver alle løbere et fartboost!”

Adizero-tøj; klar til den store præstation

Med Adizero-tøjkollektionen kan du fokusere fuldt ud på målstregen. Ligesom med konkurrenceskoene arbejder adidas med de bedste materialer for at udvikle alt fra lette toppe til komfortable løbeshorts. Nogle dele er lavet af genbrugsmaterialer, som f.eks. Adizero-toppen. Det gør adidas for at komme verdens plastaffald til livs. Shortsene og trøjerne har som regel indbygget Aeroready-teknologi, der regulerer fugten i tøjet, så tøjet altid føles åndbart og tørt.

Slutspurten

Gå efter den bedste præstation til både træning og konkurrence med Adizero-kollektionen af løbesko og -tøj. Adidas er konstant på jagt efter nye teknologier, der kan gøre løberen hurtigere. Indtil videre lykkedes de hver eneste gang de introducerer noget nyt, hvilket har resulteret i flere national-, Europa- og verdensrekorder. Du kan også blive hurtigere med adidas Adizero-skoene. Vælg en tempo-sko, til når du skal løbe intervaller, og tag Adizero-konkurrenceskoene på, når du står i startfeltet på den store løbedag.

Har du spørgsmål til adidas Adizero løbesko eller løbetøj? Så kontakt vores kundeserviceteam. Vores løbeeksperter vil med glæde hjælpe dig med at vælge det helt rigtige produkt fra adidas Adizero-kollektionen.