Skip to main content

Brooks Adrenaline GTS 24 – Stabilitet til hver dag, nu med endnu mere komfort

Brooks Adrenaline GTS 24 har været gennem en komplet opgradering og er nu endnu mere komfortabel end sine forgængere takket være det nye skum. Adrenaline er en af de mest populære løbesko til overpronation på markedet og er nu helt up-to-date.

Hvad er nyt?

  • Nitrogenberiget DNA LOFT v3-skum giver ekstra respons og reduceret vægt.
  • RoadTack Rubber er mere holdbart og lettere i vægt
  • Nydesignet mellemsål og ydersål, der giver en jævn afvikling.

Brooks Adrenaline GTS 24 kommer i forsalg fra den 11. oktober.

Shop dame-modelShop herre-model

3grunde til, at Brooks Adrenaline GTS 24 er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du er på udkig efter en pålidelig allround løbesko

Brooks Adrenaline GTS 24 er en stabil og alsidig løbesko. Denne allrounder er velegnet til både lange udholdenhedsløb og intervaltræning. DNA LOFT v3-mellemsålen er blevet gjort lidt mere responsiv, så du vil opleve mere komfort under både korte og lange distancer.

Opsomming 2

Du er en løber, der leder efter lidt mere stabilitet

Der findes løbesko med let og lidt kraftigere støtte. Adrenaline GTS 24 falder i kategorien “let støttende løbesko”. GuideRails guider fødderne uden decideret at korrigere dem. Derfor føles støtten meget naturlig. Det gør også Adrenaline til en velegnet sko til folk med aktive jobs, som er på udkig efter en robust sko til at løbe i hele dagen.

Opsomming 3

Du lander på hælen

Med et offset på 12 mm er Adrenaline GTS 24 en ideel løbesko til hæl-landere og nybegyndere. Fordi hælen er lidt højere, er der også lidt mindre belastning på læggene og akillessenen. Løbere, der døjer med disse muskler, vil derfor også blive glade for denne model.

"Brooks Adrenaline GTS 24 er virkelig en sko for alle. Uanset om du er nybegynder eller øvet løber og løber neutralt eller overpronerer, er Adrenaline en super behagelig løbesko for næsten alle."

Menno Munster – Produktekspert

Vidste du…

Brooks blev grundlagt i 1914 af Morris Goldenberg i Philadelphia. Mærket blev opkaldt efter hans kone, som hed Bruchs. Fra 1972 kom der fuldt fokus på løbesko. Det var dengang, Frank Shorter vandt det olympiske maraton i et par Brooks-sko. Efterfølgende startede en løbebølge i USA.

Brooks Adrenaline GTS 24 i detaljer:

Engineered Air Mesh-overdel

For komfort og åndbarhed

Guiderails Support System

Understøtter den naturlige afvikling

DNA Loft v3-mellemsål

Lettere og mere responsiv end v2

RoadTack Rubber-ydersål

Fremstillet af genbrugsmaterialer

Gode sko, gode strømper

Brooks Crew Socks er fantastiske løbestrømper, som du kan bruge sammen med Brooks Adrenaline GTS 24. Strømperne er velegnede til lange ture og konkurrenceløb, både til damer og herrer! Strømperne giver masser af stødabsorbering, er mellemhøje og giver ekstra svangstøtte.

3egenskaber i Brooks Adrenaline GTS 24

Opsomming 1

Komfortabel og støttende overdel

Overdelen i Engineered Air Mesh sidder behageligt omkring dine fødder og giver dem god mulighed for at ånde. På indersiden af foden er overdelen på Adrenaline GTS 24 ekstra fast, så din fod holdes fast lige oven på sålen under løbeturen, og i forfoden er materialet ekstra luftigt for at give mere åndbarhed.

Opsomming 2

Let og responsiv mellemsål

Den største opdatering af Brooks Adrenaline GTS 24 ligger i mellemsålen. DNA LOFT v3 er blødere og lettere end LOFT v2, som blev brugt i Adrenaline 23. Dette skummateriale er injiceret med nitrogen, hvilket giver mere blød stødabsorbering under din fod, men sparer på vægten i skoen. Mærk den bløde støddæmpning, når du løber lange distancer, men samtidigt reaktive afsæt, når du løber tempoløb.

Opsomming 3

GuideRails-støttesystem

Den store styrke ved Brooks Adrenaline GTS 24 er dens gode stabilitet og støtte. Det sørger GuideRails-støttesystemet for. Foden styres af to støttende “bjælker” på siden af skoen. Du kan sammenligne det med, når du bowler med bander på hver side af banen. Gennem banderne styres bowlingkuglen mod keglerne. Fra hælens landing styres din fod til standfasen og derefter til afsættet. Overdreven bevægelse af foden er således begrænset. Disse kanter er lidt højere og længere på Adrenaline 24 end på forgængeren.

Brooks løbetøj

Planlægger du at købe et par Adrenaline GTS 24? Så sæt prikken over i’et på dit outfit med Brooks’ løbetøj. I High Point-kollektionen finder du funktionelt løbetøj til trailløb, men du kan selvfølgelig også bruge det på dine daglige træningsture. Super praktisk, fordi bukserne i High Point-kollektionen ofte har flere lommer til nøgler, sportsernæring og din telefon. Kom ud ad døren i dit sæt yndlingsløbetøj uden at være nødt til at bære noget i hænderne.

Shop Brooks løbetøj

Eksempel på Brooks skorotation

Vil du vælge den bedste Brooks løbesko? Så sørg for først at have helt tjek på, om din fodstilling er neutral eller med overpronation. Det kan du nemt gøre via vores online shoe advisor.

Brooks har flere typer løbesko til den neutrale løber. For eksempel er Ghost og Glycerin de mest populære til korte og lange distancer. Du kan se på Ghost som den neutrale version af Adrenaline GTS, mens Glycerin også har en stabil partner med Glycerin GTS. Beslut dig for dit mål og vælg derefter den passende Brooks løbesko til hver træning.

Eksempel på Brooks skorotation

Sko-rotation betyder, at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis, og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål, nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Nedenfor er vores bud på nogle kombinationer af modeller, hvis du vil skifte mellem forskellige løbesko fra Brooks.

Allround – Brooks Adrenaline GTS
Tempo/Interval – Brooks Hyperion Max
Konkurrence – Brooks Hyperion Elite

Test af Brooks Adrenaline GTS 24

Vores løbesko bliver testet af vores egne eksperter. Læs snart om Menno Munsters erfaringer med denne sko.

Menno Munster 21RUN

Menno Munster

Produktekspert

Tekniske specifikationer Brooks Adrenaline GTS 24

Type sko
All-round løbesko
Offset
6 mm (25 mm hæl – 13 mm forfod)
Vægt
Ca. 227 gram dame / ca. 283 gram herre
Type løber
Overpronation
Dæmpningstype
DNA Loft v3

Forventninger

“Med Brooks Ghost 16 mærkede jeg, at opdateringen til DNA LOFT v3 gjorde en ret stor forskel i skoens komfort. Jeg forventer, at det også er tilfældet med Adrenaline. Bortset fra det ser skoens form ikke ud til at have ændret sig meget, så jeg tror ikke, at den adskiller sig for meget fra version 23 med hensyn til selve afviklingen.”

Slutspurten

Med en opdatering af overdelen og mellemsålen tager Brooks Adrenaline GTS 24 endnu et spring til et nyt komfortniveau. Fans af Brooks Adrenaline GTS 23 kan uden problemer skifte til den nye version. Hvis du har en lidt bredere fod, fås Brooks Adrenaline GTS 24 også i en Wide-variant til herrer og damer. Denne model har en bredere forfod for at forhindre, at dine fødder bliver klemt under løb.

Brooks Adrenaline GTS 24 kan sammenlignes med ASICS GT-2000 13 og Saucony Guide 17. De er begge løbesko med let støtte til løbere med overpronation.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på Brooks Adrenaline GTS 24 i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt vores produkteksperter via vores kundeservice.