Skip to main content

Review

Brooks Glycerin Max – Maksimal stødabsorbering med letvægtsdesign

Med Brooks Glycerin Max får du maksimal støddæmpning, men med minimal vægt på fødderne. Denne nye model fra Brooks fokuserer på komfort under lange og hurtige løbeture. Med det nye DNA Tuned-støddæmpningsmateriale og en meget afrundet mellemsål føles løb mere behageligt end nogensinde. Vil du vide mere? Så læs mere i vores anmeldelse.

Hvad er nyt?

  • Ny letvægtsløbesko fra Brooks med fokus på maksimal støddæmpning
  • Første Brooks-løbesko med DNA Tuned-støddæmpningsmateriale

Brooks Glycerin Max vil være tilgængelig fra den 1. oktober.

Shop dame-modelShop herre-model
Blog zijbalk stad

3grunde til, at Brooks Glycerin Max er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du er på udkig efter en løbesko med maksimal støddæmpning

Med 35 mm i hælen og 29 mm i forfoden har Glycerin Max maksimal støddæmpning til korte og lange distancer. Beskyt dine ben og fødder takket være det tykke støddæmpningslag, der består af det nye DNA Tuned-støddæmpningsmateriale.

Opsomming 2

Dine fødder til den bredere side, eller du bruger indlægssåler

Glycerin Max har en behagelig pasform til løbere med en bred fod eller dem, der bruger indlægssåler. Overdelen er lineært formet, hvilket giver dig lidt mere plads i bredden. Det giver perfekt plads til at sprede tæerne, især når du løber lange distancer.

Opsomming 3

Du er en erfaren løber, der er fan af lette løbesko

Det nye DNA Tuned-støddæmpningsmateriale i Glycerin Max giver ikke kun maksimal støddæmpning, men er også super let. Resultatet er, at du oplever en masse komfort, men også tilstrækkelig respons, når du begynder at sætte tempoet op. I gennemsnit er Glycerin Max ca. 10-30 gram lettere end sin storebror, Ghost Max.

"Da jeg begyndte at løbe længere, gjorde Brooks Glyerin Max min træning meget lettere. Jeg nød den jævne afvikling, og støddæmpningen er spot on."

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du…

Brooks-mærket har eksisteret siden 1914. Virksomheden startede oprindeligt med at lave balletsko og svømmesko, men voksede til et af de mest populære løbemærker i 80’erne og 90’erne. Nu er hele deres fokus på at lave løbesko, hvilket betyder, at produkterne er af høj kvalitet og udvikler sig godt.

Brooks Glycerin Max i detaljer

Overdel i tre lag

Overdelen er meget tynd, og den forstærkede hælkappe giver god stabilitet omkring anklerne.

DNA-tunet dæmpningsmateriale

En ny type nitrogenbaseret skum, der giver lidt mere støddæmpning i hælen og føles lidt mere direkte i forfoden.

Ydersål i gummi med bred platform

Hælen og forfoden er gjort relativt brede for at øge stabiliteten. Ekstra gummi er placeret i strategiske områder ved hælen og forfoden for øget holdbarhed og optimalt greb.

GlideRoll-teknologi

Hælen og forfoden har et affaset design, så du kan mærke en ubesværet afvikling fra hæl til tå.

Om pasformen i Glycerin Max

For at lære Brooks Glycerin Max bedre at kende har vi talt med Tim, produktekspert hos Brooks. Og vi spurgte ham om pasformen i Glycerin Max.

Tim:

“Brooks Glycerin følger den samme filosofi som Brooks Ghost Max. Overdelen har en lineær pasform, så denne model er velegnet til flere forskellige fodtyper. Desuden er Glycerin Max også god til løbere, der bruger deres egne indlægssåler. Overdelen består af tre lag for at give endnu mere komfort og en sikker pasform omkring mellemfoden.”

3egenskaber i Brooks Glycerin Max

Opsomming 1

Tykt stødabsorberende mellemlag

Det tykke støddæmpende mellemlag af DNA Tuned-skum giver god stødabsorbering og beskyttelse af dine ben. Dæmpningsmaterialet opfanger effektivt stød fra løb, så du kan tilbagelægge flere kilometer med mindre belastning. Som følge heraf vil du opleve mindre muskelømhed efter din træning eller dit løb og restituere hurtigere.

Opsomming 2

DNA-tunet dæmpningsmateriale

Brooks Glycerin Max indeholder DNA Tuned-skummet. Det er næste generations støddæmpningsmateriale, der er beriget med nitrogen og lavet med en celleteknologi, der består af to forskellige størrelser. De større celler i hælen sikrer bløde landinger, mens de mindre celler i forfoden sikrer et responsivt afsæt. Derfor kan du bruge Glycerin Max til både rolige udholdenhedsløb og tempotræning.

Opsomming 3

GlideRoll-teknologi

Hælen og forfoden har en meget afrundet form, som Brooks kalder for deres GlideRoll-teknologi. På grund af sålens afrunding oplever løberen en ubesværet overgang fra hæl til tå.

Brooks Ghost Max 2 vs. Brooks Glycerin Max

Når det gælder komfort og hverdagstræning, har Brooks flere muligheder at byde på. De mest populære neutrale løbesko er Brooks Ghost og Glycerin. Så nu har Brooks også udgivet disse modeller i en version med en tykkere mellemsål, en mere afrundet hæl og forfod (GlideRoll-teknologi) og opdaterede støddæmpningsmaterialer. Brooks Ghost Max 2 er den mest stabile variant, mens Glycerin Max henvender sig mere til den lette løber og dem, der har brug for lidt støtte.

Brooks Ghost Max 2
Sprengung Gewicht Schaumstoff Eigenschaften
6 mm

(39 mm Ferse / 33 mm Vorfuß)

269 Gramm Damen

306 Gramm Herren

DNA Loft v3 Maximale Dämpfung + Stabilität
Brooks Glycerin Max
Sprengung Gewicht Schaumstoff Eigenschaften
6 mm

(35 mm Ferse / 29 mm Vorfuß)

235 Gramm Damen

298 Gramm Herren

DNA Tuned Maximale Dämpfung + geringes Gewicht

Brooks’ allround-løbesko

Vil du vælge de bedste Brooks-løbesko? Så sørg for først at have helt tjek på, om din fodstilling er neutral eller med overpronation. Det kan du nemt gøre via vores online shoe advisor.

Brooks har flere typer løbesko til den neutrale løber. Ghost og Glycerin er f.eks. de mest populære til korte og lange distancer. Ghost Max 2 er den mest støddæmpede løbesko i Brooks’ kollektion. Glycerin Max giver maksimal støddæmpning, men med et let og smidigt design. Leder du efter løbesko med lidt mere støtte? Så er du rigtig godt kørende med Adrenaline GTS og Glycerin GTS.

Eksempel på Brooks skorotation

Sko-rotation betyder, at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis, og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål, nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Nedenfor er vores bud på nogle kombinationer af modeller, hvis du vil skifte mellem forskellige løbesko fra Brooks.

Allround – Brooks Glycerin Max
Tempo/IntervalBrooks Hyperion (Max)
KonkurrenceBrooks Hyperion Elite

Test af Brooks Glycerin Max

Vores løbesko bliver testet af vores egne eksperter. Læs snart om Daan Glories erfaringer med denne sko.

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer Brooks Glycerin Max

Type sko
Allround løbesko
Offset
6 mm (35 mm hæl – 29 mm forfod)
Vægt
Ca. 269 gram dame / ca. 297 gram herre
Type løber
Neutral
Dæmpningstype
DNA Tuned

Forventninger

“Jeg havde ikke forventet, at Brooks ville komme med en ny træningssko. Selvfølgelig er Brooks Ghost Max allerede en løbesko med maksimal støddæmpning. Men denne model er lidt tungere og lavet til løberen, der har brug for noget mere stabilitet. Jeg er nysgerrig efter at se, hvor stor forskel der er på Brooks Hyperion Max og Glycerin Max. Hyperion Max har en plastplade i mellemsålen og er derfor lidt mere responsiv. Jeg glæder mig virkelig til at teste denne sko.”

Slutspurten

Med Glycerin Max sender Brooks en ny løbesko på markedet, som er komfortabel, let og alsidig. Skoen har en behagelig pasform, der også er velegnet til løbere med en bred fod eller dem, der bruger indlægssåler. Den ekstremt afrundede sål gør også afviklingen lettere, og det nye skum føles innovativt og super komfortabelt. Glycerin Max er meget alsidig, og du kan bruge den til både rolige udholdenhedsløb og tempotræning.

Brooks Glycerin Max minder om Saucony Endorphin Speed og New Balance FuelCell Rebel. Det er allround-sko med en lidt hurtigere og mere spændende karakter på grund af innovative nye støddæmpningsmaterialer. Den store forskel er, at Glycerin Max ikke har nogen plade og har en tykkere mellemsål på 35 mm i hælen. Derfor er denne sko også velegnet til landing på hælen.

Er du lige så begejstret som os? Så tjek Brooks Glycerin Max ud i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.