Skip to main content

Supercharged, super responsive

ASICS Celebration of sports collection

ASICS Celebration of sports

Celebration of Sports-kollektionen indeholder ASICS’ mest efterspurgte løbesko, men i et helt nyt look. Denne flotte Paris-kollektion er inspireret af lysenes by: Paris. Farverne har de energiske nuancer af solopgang og solnedgang. Få mest muligt ud af hvert eneste skridt med ASICS’ Paris-kollektionen!

Spread positivity with every step

ASICS Celebration of Sports-Kollektionen

SUPERBLAST™ 2 PARIS

Superblast er en ægte allrounder. Skoen er behagelig til dine daglige løbeture, men dens hurtige karakter egner sig også særdeles godt til tempo- og intervaltræning. Med FF BLAST™ PLUS ECO-støddæmpning oplever du optimal dæmpning i hvert eneste skridt. Skummet er let og giver stødabsorbering og en responsiv følelse under løb.

Shop SUPERBLAST™ 2

GEL-NIMBUS™ 26 PARIS

Uanset om du træner op til et maraton eller bare nyder nogle afslappede løbeture, er ASICS Gel Nimbus 26 den ideelle allround løbesko til den neutrale løber. Det bløde FF BLAST™ PLUS ECO Foam og PureGEL™ giver høj komfort, blandt andet takket være støddæmpningen, der reducerer belastningen af dine led.

Shop GEL-NIMBUS™ 26

GEL-CUMULUS™ 26 PARIS

ASICS Gel Cumulus 26 er den perfekte kombination af komfort og performance under løb. Denne neutrale løbesko har FF BLAST PLUS™-støddæmpning i mellemsålen. Dette skum gør skoen meget lettere og danner rammen for en sko med masser af energireturnering for hvert eneste skridt, du tager.

Shop GEL-CUMULUS™ 26

NOVABLAST™ 4 PARIS

Er du på udkig efter en allround løbesko med en hurtig karakter? Så er Novablast 4 fra ASICS et oplagt valg. Overdelen og FF Blast Plus Eco Foam giver ikke kun Novablast 4 en meget mere jævn følelse, men giver også skoen mere støddæmpning og energireturnering. Desuden sørger løbeskoens geometri for, at du bliver drevet fremad. Ideelt, når du f.eks. vil løbe nogle ture i et højere tempo.

Shop NOVABLAST™ 4

ASICS GT-1000 13™ PARIS

Den stabile ASICS GT-1000 13 er velegnet til både begyndere og erfarne løbere. FLYTEFOAM™-skummet giver god støddæmpning og energireturnering for en super behagelig fornemmelse. Desuden giver LITETRUSS™-teknologien, en korrektionspude på indersiden af skoen, ekstra støtte under løb.

Shop GT-1000 13™ 26

GEL-KAYANO™ 31 PARIS

Gel Kayano har i årevis været elsket af mange løbere verden over. Den nye ASICS Gel Kayano 31 er den mest komfortable antipronationssko i øjeblikket. Den giver maksimal støtte på hver eneste løbetur, og du kan altid regne med denne sko for en stabil løbeoplevelse.

Shop GEL-KAYANO™ 31

ASICS Celebration of Sports Racers Pack

MAGIC SPEED™ 4 PARIS

Leder du efter en all-round løbesko med en hurtig karakter? Så er Novablast 4 fra ASICS lige noget for dig. Overdelen og FF Blast Plus Foam giver Novablast 4 masser af dæmpning og energiafkast. Derudover sørger løbeskoens geometri for, at du bliver drevet fremad. Ideel, hvis du vil køre hurtigere.

Shop MAGIC SPEED™ 4

METASPEED EDGE™ PARIS

ASICS Metaspeed Edge er en hurtig og komfortabel sko, ideel til løbere, der ønsker at få mest muligt ud af hvert løb. Denne sko er specielt designet til kadenceløbere, der ønsker at øge deres hastighed gennem en højere kadence. Metaspeed Edge er en del af ASICS’ Paris-kollektion, en ode til OL i 2024.

Shop METASPEED EDGE™

METASPEED SKY™ PARIS

ASICS Metaspeed Sky Paris er designet til løbere, der ønsker at tilbagelægge mange kilometer med høj hastighed, starte hurtigt og afslutte endnu hurtigere. Denne sko er ideel til skridtløbere, der ønsker at øge deres hastighed ved at forlænge deres skridt. Forbedre din præstation med denne konkurrencesko og nå et højere niveau!

Shop METASPEED SKY™