Skip to main content

 

HOKA Mach X 2

TRAIN AT MACH SPEED

Best for: racing

An evolution in
propulsive speed training

Alle race-fans, vær forberedte: HOKA Mach X 2 er klar til den store præstation. Denne sko til den neutrale løber garanterer fart og er den ideelle hurtige træningssko. Desuden har Mach X 2 hastigheden til at udmærke sig på den store løbedag. Løb hver dag, som om det var konkurrencedag.

Shop HOKA Mach X 2

High rebound

Mach X har PEBA-superskum og supercritical EVA – disse skumtyper giver den høje rebound-støddæmpning, du har brug for under dit løb. Mach X 2 er blødere og mere komfortabel end sin forgænger. Du mærker fremdriften i hvert eneste skridt du tager.

Hurtig og alsidig

Med det lynhurtige design er Mach X 2 designet til at være den ultimative træningssko til seriøse løbere. Denne model har hastigheden til 5- og 10-kilometers konkurrenceløb, og får sin alsidighed ved også at være velegnet til din daglige træning.

Een direkte sko

Normalt er man med et par løbesko fra HOKA vant til maksimal støddæmpning. Mach X 2 er en mere direkte sko, og det gavner dens hastighed. Det skyldes, at skoen har en PEBAX-plade i mellemsålen, og denne sål forbedrer den direkte kontakt med underlaget og gør det nemt at holde farten.

 

Review: HOKA Mach X 2

Er du nysgerrig efter, om HOKA Mach X 2 er en sko for dig? Så tjek vores produktanmeldelse. Gennemgangen giver dig dybdegående information om Mach X 2, herunder en analyse fra vores produkteksperter

 

Læs vores review
HOKA Mach X 2

Dame

Køb nu
HOKA Mach X 2

Herre

Køb nu