Skip to main content

Review

Saucony Hurricane 24 – Stabilitetssko fra en ny generation

Saucony Hurricane 24 er blevet fuldstændig fornyet og indleder en ny æra for stabilitetssko. Denne allround løbesko er designet specielt til at guide (over-)pronerende løbere under deres daglige løbeture og samtidig give maksimal komfort og beskyttelse. Vil du vide mere om denne sko? Læs alt om den i vores Review.

Hvad er nyt?

  • Redesignet overdel
  • Mellemsål med PWRRUN PB og PWRRUN-støddæmpning
  • CenterPath-teknologi
  • Forbedret ydersål

Saucony Hurricane 24 er tilgængelig fra den 5. juli.

3grunde til at Saucony Hurricane 24 er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du er på udkig efter en allround-sko med masser af støddæmpning til dine daglige løbeture

Med Hurricane 24 får du en dobbelt dosis støddæmpning! Den tykkere mellemsål består nu af to lag skum: Nemlig PWRRUN PB-skummet af høj kvalitet som er kendt for sin fleksibilitet og høje energireturnering samt det støttende PWRRUN-skum. Takket være denne maksimale afbalancerede støddæmpning vil du opleve stor komfort og stabilitet under din daglige træning uanset om det er en kort løbetur eller et længere udholdenhedsløb.

Opsomming 2

Du er på udkig efter diskret og dynamisk støtte

Uanset om du er en løber med moderat eller kraftig overpronation giver Saucony Hurricane 24 dig den rette støtte under løb. Takket være flere støttende elementer i overdelen og CenterPath-teknologien sidder din fod behageligt i skoen hvilket giver en uovertruffen støttende fornemmelse. Takket være den dobbelte støddæmpning i mellemsålen vil du både opleve dynamik og stabilitet mens du løber. Skoens brede base giver dig en god platform at lande på og sålens rocker-form sikrer en jævn afvikling fra hæl til forfod.

Opsomming 3

Du foretrækker en robust og slidstærk sko

Saucony Hurricane 24 har fokus på sikkerhed og holdbarhed. Skoen danner en beskyttende og holdbar skal om dine fødder lige fra overdelen til den slidstærke ydersål. De forskellige materialer der er brugt som blandt andet det tekniske mesh og PWRUN PB-skummet er meget slidstærke og modstandsdygtige over for ekstreme temperaturer. Ydersålen er lavet af robust gummi der er anvendt på de mest strategiske steder så du kan løbe stabilt og effektivt i mange kilometer.

„Hurricane 24 er det perfekte eksempel på en moderne stabilitetssko. En sko der er specielt designet til at give maksimal komfort og støtte til den (over-)pronerende løber på den mest naturlige og effektive måde.“

Camille Cholbi – Produktekspert

Vidste du…

Hurricane 24 er Sauconys første stabilitetssko med PWRRUN PB superfoam. PB står for PEBA og er det højtydende skum som de fleste mærker bruger i deres hurtige løbesko. Dette materiale er kendt for sin lethed blødhed og høje energireturnering (88%) og bruges allerede i modellerne Endorphin Pro og Endorphin Speed. Saucony har for nylig gentænkt dette skum så det kan bruges i allround-sko til hverdagsbrug. Det blev først indarbejdet i Triumph 22 en sko til neutrale løbere og derefter også i Hurricane 24. Alle løbere kan nu nyde en behagelig og dynamisk løbeoplevelse under deres daglige træning.

De Saucony Hurricane 24 i detaljer

Åndbar overdel

af teknisk mesh med adaptivt snøresystem og robust hælkappe for en behagelig og optimal pasform.

CenterPath-teknologi

holder foden på plads under afviklingsfasen.

Mellemsål med dobbelt dæmpning

højresponsivt toplag af PWRRUN PB og støttende underlag af PWRRUN.

Forstærket ydersål

slidstærkt XT900-gummi på strategiske steder for godt greb og holdbarhed.

3egenskaber i Saucony Hurricane 24

Opsomming 1

Overdel med en sikker fornemmelse

Hurricane 24’s overdel er lavet af teknisk mesh; et blødt materiale der er yderst åndbart. Så dine fødder holder sig dejligt friske under hele træningen. Overdelen føles ikke blot behagelig men giver også løbere med overpronation optimal støtte. Den robuste hælkappe stabiliserer dine ankler når du er i bevægelse. Sideforstærkninger og det adaptive snøresystem sikrer en optimal og sikker pasform.

Opsomming 2

CenterPath-teknologi

Stabilitetsstøtten af TPU-plast omkring midtfoden som vi så i den forrige version af Hurricane er blevet erstattet af CenterPath-teknologien. Som navnet antyder holder denne teknologi foden i midten af skoen under afviklingen. Skoens bund er bredere og siderne er hævet for at beskytte foden. Den asymmetriske profil og sålens rocker-form giver mulighed for en mere jævn afvikling af forfoden.

Opsomming 3

Dobbelt dæmpning

Hurricane 24 har dobbelt støddæmpning. Mellemsålen indeholder to lag skum: et tykt toplag af blødt og meget responsivt PWWRRUN PB-skum og et fastere lag af PWRRUN-skum neden under der støtter og beskytter din fod. Så du vil få maksimal støddæmpning til en behagelig dynamisk og stabil løbeoplevelse.

Saucony Hurricane 24 eller Saucony Triumph 22

Saucony Hurricane 24 og Saucony Triumph 22 er begge allround løbesko med maksimal støddæmpning der består af det meget responsive højkvalitets PWRUN PB-skum. Triumph 22 er ideel til neutrale løbere som ønsker en holdbar sko til en behagelig stabil og dynamisk løbeoplevelse på alle distancer. Hurricane 24 er designet til den (over-)pronerende løber hvis fod har tendens til at hælde indad under landingen og overgangen til afsættet. Den skræddersyede geometri giver denne type løber den nødvendige komfort og støtte med ekstra opspring bounce hvert skridt så de får mest muligt ud af hver eneste løbetur.

Saucony-løbetøj

Planlægger du at købe et par Hurricane 24? De rette sko kræver selvfølgelig også det rette tøj til! Sæt prikken over i’et på dit outfit med Sauconys løbetøj. I Endorphin-kollektionen finder du lette løbetrøjer og -shorts som giver dig mulighed for at bevæge dig frit og holder dig kølig og tør under træningen. Endorphin T-shirten er ideel til din daglige træning. På de varmere dage kan du vælge den ekstra lette Endorphin Singlet for bedre at kunne køle endnu mere ned. (foto’s van Saucony Endorphin T-Shirt en Saucony Endorphin Singlet toevoegen of links zetten in de tekst).

Saunonys kollektion af løbesko

Saucony har et stort udvalg af løbesko til alle typer løbere og alle mål. Vil du vælge den bedste Saucony løbesko? Så sørg for først at have helt tjek på om din fodstilling er neutral eller med overpronation. Det kan du nemt gøre via vores Shoe Advisor.Saucony Hurricane 24 og Saucony Triumph 22 er begge allround løbesko med maksimal støddæmpning der giver ultimativ komfort og energireturnering. Disse sko er ideelle til dine daglige løbeture over både korte og lange distancer. Triumph 22 er en sko til neutrale løbere mens Hurricane 24 henvender sig mere til løbere der har brug for ekstra støtte. Hvis du er på udkig efter en god sko til tempo- og intervaltræning bør du overveje Endorphin Speed 4. Denne model har alt hvad du behøver for at holde et højt tempo på korte og lange distancer. Vil du forbedre din personlige rekord under dit næste konkurrenceløb? Så vælg den præstationsorienterede Endorphin Pro 4. Bestem dig for et mål og vælg den passende Saucony løbesko til enhver træning eller konkurrenceløb.

Eksempel på Saucony skorotation

Sko-rotation betyder at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Nedenfor er vores bud på nogle kombinationer af modeller hvis du vil skifte mellem forskellige løbesko fra Saucony.
Allround – Saucony Hurricane 24 / Triumph 22
Tempo/interval – Saucony Endorphin Speed
Konkurrence – Saucony Endorphin Pro

Test af Saucony Hurricane 24

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs snart om Camille Cholbis erfaringer med skoen.

Camille Cholbi

Camille Cholbi

Produktekspert

Tekniske specifikationer Saucony Hurricane 24

Type sko
All-round løbesko
Offset
6 mm (38 mm hæl / 32 mm forfod)
Vægt
Ca. 279 gram dame / 302 gram herre
Type løber
Overpronation
Dæmpningstype
PWRRUN PB og PWRRUN

Endspurt

Saucony Hurricane har i mange år været en førsteklasses stabilitetssko og den bliver bedre og bedre. Hurricane 24 tager et skridt videre og tilbyder en helt ny geometri der giver ultimativ komfort og uovertruffen støtte. Med tilføjelsen af PWRRUN PB-skum er skoen blevet endnu mere energifyldt og Saucony fokuserer nu på hverdagsløberens præstationer. Mens løbere der allerede kender Hurricane utvivlsomt vil nyde godt af denne nye stabilitetssko kunne den også være attraktiv for en bredere gruppe løbere. Hurricane 24 minder om ASICS Kayano 31 og HOKA Gaviota 5. Det er også stabile allround løbesko med masser af støddæmpning og støtte.

Ligeså begejstret som os? Så tag et kig på Saucony Hurricane 24 i vores webshop. Har du stadig spørgsmål? Så kontakt vores produktspecialister gennem vores kundeservice.