Skip to main content

Review

Salomon DRX DEFY GRVL – En anderledes måde at løbe på

DRX-familien fra det anerkendte franske mærke Salomon udvides med en ny model: Salomon DRX DEFY GRVL. Denne allround løbesko har alt, hvad du behøver for at gøre dine eventyr i terrænet til en succes. Er du nysgerrig på denne model? Så læs hurtigt denne blog og løb fra asfalt til stierne med den nye Salomon DRX DEFY GRVL!

Shop dame-modelShop herre-model

3grunde til, at Salomon DRX DEFY GRVL er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du løber på både landevej og stier på dine løbeture

Kan du lide at løbe på forskellige overflader, når du løber? Så er Salomon DRX DEFY GRVL et rigtig godt valg! Denne model har alle de vigtige egenskaber til at løbe på både asfalt og ikke-asfalterede overflader. Ud over god støddæmpning på vejen giver skoen også det nødvendige greb i ujævnt terræn. Med DRX DEFY GRVL kan du uden problemer variere dit løbeterræn.

Opsomming 2

Du foretrækker en let og dynamisk sko

Med Salomon DRX DEFY GRVL vil dine fødder altid have masser af energi. Takket være Salomons højkvalitets Energy Foam får du ikke bare en superlet sko, du får også en behagelig og meget responsiv støddæmpning. For hvert skridt bliver du drevet fremad, så du hurtigt kan komme op i tempo og holde det uden ekstra anstrengelser, når du skifter terræn.

Opsomming 3

Du vil have sikkerhed og god støtte

Leder du efter en pålidelig partner til dine hybridløb? Så kan du regne med Salomon DRX DEFY GRVL. Den robuste 3D-mesh-overdel, der er forstærket på strategiske steder (tå, hæl og sider), kombineret med sensiFIT-teknologien (midtfodsstøtte), omslutter din fod på behagelig og fast vis, og holder den på plads under din løbetur. Desuden giver activeCHASSIS, et fastere stykke skum på siden af mellemsålen, din fod den støtte, den har brug for i landingsfasen, så du kan opretholde et naturligt, stabilt løbemønster.

"Salomon DRX DEFY GRVL er den perfekte blanding mellem en landevejssko og en trailsko. Den er let, komfortabel og sikker, så du kan skifte fra asfalt til andre typer terræn uden problemer."

Camille Cholbi – Productexpertin

Vidste du…

Salomon DRX DEFY GRVL er udviklet på basis af DRX Bliss-modellen, der er beregnet til landevejsløbere og løbere med overpronation, og som har fået tilføjet teknologier fra trailsko (SensiFIT i overdelen, Energy Foam i mellemsålen og contaGRIP i ydersålen). ActiveCHASSIS-støtten, som bruges i DRX Bliss, er ikke helt så mærkbar i DRX DEFY GRVL. Den giver sidestøtte på bagsiden af foden og i landingsfasen for at give stabilitet uden at være i vejen for fodens afvikling. Det gør DRX DEFY GRVL velegnet til en bred skare af løbere.

Salomon DRX DEFY GRVL i detaljer

Overdel i 3D-mesh med SensiFit-teknologi

For en behagelig pasform og 360° beskyttelse af foden

Energy Foam i mellemsålen

Giver let, dynamisk støddæmpning

Active Chassis™

Guider din fod under landingen, og giver stabilitet

contaGRIP-ydersål

Slidstærkt gummi med 2,5 mm dybt mønster for optimalt greb på forskellige overflader

3egenskaber i Salomon DRX DEFY GRVL

Opsomming 1

Energy Foam i mellemsålen

Mellemsålen i Salomon DRX DEFY GRVL indeholder det patenterede Energy Foam, som også bruges i Salomons trailsko. Det er et meget let og responsivt skum, som består af EVA og olefin (syntetisk fiber). Resultatet er en behagelig støddæmpning, som giver dig masser af affjedring ved hvert skridt.

Opsomming 2

Active Chassis™-konstruktion

Salomon DRX DEFY GRVL har ActiveCHASSIS i siderne af skoen. Det er et støttestykke af fastere skum, som styrer din krops naturlige bevægelser ved at guide foden en smule i landingsfasen og give stabilitet under afviklingen. Det giver dig mulighed for at opretholde et naturligt, stabilt gangmønster både på vejen og på asfalterede stier.

Opsomming 3

ContaGRIP-ydersål

Inspireret af gravelcykler er ContaGRIP-ydersålen lavet af en stribe slidstærk gummi med 2,5 mm dybt mønster. Resultatet er en sko med optimalt greb på forskellige overflader, som også er slidstærk og holder i rigtig mange kilometer.

Salomon DRX DEFY GRVL eller Salomon Sense Ride?

Salomon DRX DEFY GRVL og Sense Ride er to hybride allround-løbesko, som er meget lette. De har begge en komfortabel, dynamisk støddæmpning og godt greb på både asfalt og andre overflader, både på korte og lange distancer. Hvis du er en neutral løber, som har brug for lidt mere støtte under løb, særligt i ujævnt terræn, bør du vælge DRX GRVL. Den aktive støtte (ActiveCHASSIS) i denne sko giver nok stabilitet og selvtillid til, at du kan nyde dine eventyr i terrænet fuldt ud.

Salomon løbetøj

Har du planer om at købe et par Salomon DRX DEFY GRVL? Så sæt prikken over i’et på dit outfit med løbetøj fra Salomon. Salomons tøjkollektion indeholder alle det tøj og tilbehør, du har brug for som løber. Fra funktionelle toppe til tanktoppe og lette shorts, alt hvad du behøver for at holde dig kølig og tør, mens du træner.

Salomons allround-løbesko

Salomon er kendt for sine virkeligt lækre trailsko, men i løbet af de sidste to år har mærket udvidet kollektionen af allround løbesko til både vej og terræn. DRX DEFY GRVL er et godt eksempel på dette. Denne nye sko placerer sig mellem Salomon Aero Blaze (landevejssko) og Salomon Sense Ride (trail/hybridsko). Det er modeller af neutrale, lette løbesko, der er designet til alle distancer og hastigheder. Landevejsløbere med overpronation bør vælge Salomon DRX Bliss, mens terrænentusiaster vil finde den støtte, de har brug for, i DRX DEFY GRVL. Er du mere fokuseret på performance og hastighed? Salomon Aero Volt er en let løbesko, der er ideel til tempo- og intervaltræning på vej eller bane. Og hvis du vil sætte en personlig rekord under dit næste konkurrenceløb, skal du helt sikkert tage et kig på Salomon Phantasm.

Vores Shoe Advisor kan hjælpe dig med at blive klogere på din løbestil, så du kan vælge den Salomon-løbesko, der passer bedst til dig.

Beispiel Salomon-Schuhrotation

Sko-rotation betyder, at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis, og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål, nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Nedenfor er vores bud på nogle kombinationer af modeller, hvis du vil skifte mellem forskellige løbesko Salomon.

Allround – Aero Blaze (Straße) / Salomon DRX DEFY GRVL (Hybrid)
Tempo/Interval – Salomon Aero Volt
Konkurrence – Salomon Phantasm

Test af Salomon DRX DEFY GRVL

Alle vores løbesko bliver testet af vores egne eksperter. Læs snart om Camille Cholbis erfaringer med skoen her.

Camille Cholbi

Camille Cholbi

Produktexpertin

Tekniske specifikationer Salomon DRX DEFY GRVL

Type sko
All-round løbesko
Offset
8mm (34 mm hæl / 26 mm forfod)
Vægt
Ca. 239 gram
Type løber
Neutrale løbere
Dæmpningstype
Energy Foam

Forventninger

”Salomons DRX DEFY GRVL er en ny model, der straks tiltrækker sig opmærksomhed alene ved navnet ”GRVL”. Jeg er gravel-cyklist, så jeg var med det samme meget interesseret i denne sko!  Jeg bor i en lille landsby på landet, og det betyder, at jeg ofte løber i blandet terræn med lange strækninger på veje, men også en masse uasfalterede stier. Derfor overvejer jeg hele tiden, om jeg skal have en landevejs- eller en trailsko på. Jeg håber, at DRX DEFY GRVL kan være en god løsning for mig!”

Test

Jeg testede Salomon DRX DEFY GRVL på en hybrid-løbetur på både vej og på græs-, sand- og grusstier. Det var en 16 km lang tur med et varieret løbetempo.

Fit

“Den robuste mesh-overdel sad behageligt og fast omkring min fod. Det var varmt, da jeg løb, og det robuste mesh holdt ikke kun støv og snavs ude af skoen, men gav også god ventilation. Den halvstive hælkappe sikrer en behagelig pasform. Skotungen er ikke syet fast i skoen, men den bliver siddende på plads, når man løber. De flade snørebånd har en tendens til at løsne sig hurtigt, så husk at binde en dobbeltknude, før du starter din løbetur. Skoen er “true to size”, så du kan bestille din almindelige skostørrelse. “

Stride (stability & grip)

“Fra de allerførste par skridt lagde jeg mærke til to ting med det samme: skoens lette vægt og sidestøtten bagest i skoen. Takket være den lette vægt giver DRX DEFY GRVL mig straks lyst til at sætte farten op. Efter min 10-minutters opvarmning slog jeg over i et hurtigere tempo, som jeg var i stand til at holde under hele løbeturen. Det meget responsive Energy Foam gjorde det nemt for mig at skifte fra vej til grusstier uden at være nødt til at sætte farten ned, og når jeg ville løbe lidt hurtigere på de lige strækninger, fik jeg en responsiv fornemmelse.

Jeg skulle lige vænne mig til Active Chassis, det faste skum, som støtter ydersiden af foden bagpå. Jeg havde ikke prøvet denne type støtte før, og jeg tror, at jeg kunne have løbet endnu mere komfortabelt uden. Skoen giver en masse stabilitet takket være den super gode fodstøtte, og fodens afvikling forbliver naturlig. Sålen er ikke for tyk, så jeg har god kontakt med underlaget og kan nemt tilpasse mig forskelligt terræn. Desuden er grebet også rigtig godt. Uanset om jeg løb på græs, hårde stier, grus eller blødt underlag, gled skoen ikke for mig, og det gav mig ro i sindet under min løbetur.”

Use

“Salomon DRX DEFY GRVL er en letvægtssko, som jeg mest vil anbefale til løbere med en let til medium kropsbygning, der er på udkig efter en dynamisk sko til løb i varieret terræn og på distancer op til halvmaraton. Til længere distancer er det bedre at vælge en sko med mere støddæmpning. For mig at se er dette en stabilitetssko, som særligt er interessant for løbere med supination (underpronation). For neutrale eller overpronerende løbere er det mere et spørgsmål om fornemmelse, og det er en sko, der er værd at prøve på! Det er også en ideel sko at tage med på ferie, da man kan løbe overalt med den og udforske nye steder. Den kommer helt sikkert med i min taske, når jeg tager på ferie til Dordogne (Frankrig), hvor jeg planlægger at løbe i terrænet og udforske nye naturstier.”

Slutspurten

Med Salomon DRX DEFY GRVL viser det banebrydende trailmærke sit engagement i at diversificere sit udvalg af allround løbesko ved at tilbyde en ny type sko, GRVL, det ideelle kompromis mellem en landevejs- og trailsko til alle hybridløbere. DRX DEFY GRVL er baseret på DRX Bliss, en landevejssko til overpronation, men er også udstyret med innovationer fra trailverdenen. Det gør den til en robust sko, der ikke kun er komfortabel og dynamisk, men også giver den stabilitet og det greb, der er nødvendigt for ubesværet at skifte terræn. DRX DEFY GRVL henvender sig til letvægtige nybegyndere og erfarne løbere, der er på udkig efter en let træningssko, som giver tilstrækkelig stabilitet og greb til at løbe korte og lange distancer i forskellige hastigheder på veje og stier.

Salomon DRX DEFY GRVL minder om Altra Outroad og Hoka Challenger. Disse modeller er lidt tungere, men de er også rigtig gode allroundere, der egner sig til alle former for træning, der både kan foregå på af asfalterede veje og naturens stier.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på Salomon DRX DEFY GRVL i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt vores produkteksperter via vores kundeservice.