Skip to main content

Review

New Balance Fresh Foam X Balos – Superkomfort til hver eneste dag

Oplev hastigheden fra en konkurrencesko men stabiliteten fra en allroundsko med New Balance Fresh Foam X Balos. Denne løbesko giver dig en helt ny løbeoplevelse. Fresh Foam fylder 10 år og det fejres med denne helt unikke løbesko der også er udstyret med superfoam. Pålidelig alsidig og komfortabel. Hvad venter du på?

Hvad er nyt?

    • Ny model fra New Balance med PEBA-superfoam til hverdagstræning.

3Grunde til at New Balance Fresh Foam X Balos er den rette sko til dig

Opsomming 1

Komfort er det vigtigste for dig i en løbesko

Balos giver en ny løbeoplevelse takket være Fresh Foam-mellemsålen der består af PEBA-superfoam. Dette støddæmpningsmateriale er kendt fra konkurrencesko og er enormt blødt men også meget elastisk. Resultatet er en følelse af at du står på en trampolin. Det tykke støddæmpningslag og den afrundede sål gør modellen til den måske mest komfortable sko New Balance nogensinde har lavet.

Opsomming 2

Din store passion er at løbe lange distancer

Foretrækker du mindre jordkontakt og mere støddæmpning under fødderne? Så skal du helt sikkert vælge New Balance Balos. Denne sko giver enorm komfort når du løber lange distancer. På trods af den maksimale støddæmpning føles Balos meget let under løb. Den brede ydersål og pladsen i forfoden giver dig masser af stabilitet selv når du begynder at blive træt. PEBA-skummet i Balos absorberer muskelvibrationer hvilket mindsker belastningen af kroppen en smule mere end den gennemsnitlige løbesko som normalt består af standard EVA-skum.

Opsomming 3

Du er på udkig efter en løbesko til hurtige træningspas

Du kan også se på Balos som en hurtigere version af den velkendte New Balance Fresh Foam 1080. Begge sko har en tyk støddæmpende sål men Balos har mere energireturnering til tempo- og intervaltræning. Al energien du lægger i denne sko får du faktisk retur. Særligt til længere tempoløb er Balos perfekt da du nemt kan holde kadencen.

„Er du på udkig efter en særlig løbeoplevelse med masser af energi under hver eneste træning og løb? Så er Fresh Foam X Balos et oplagt match.“

Daan Glorie – produktekspert

Vidste du…

At New Balance Fresh Foam X Balos er inspireret af den græske ø Balos? Denne model blev designet for at fejre 10-års jubilæet for Fresh Foam-kollektionen. Øen Balos anses af mange for at være den smukkeste strand på Kreta.

New Balance Fresh Foam X Balos i detaljer

Blød skotunge med stretch

for en struktureret og åndbar pasform.

Fresh Foam-mellemsålen

er med PEBA og giver dig masser af stødabsorbering og energireturnering ved hvert skridt.

Groundcontact EVA-ydersål

giver en letvægtsoplevelse under fødderne med masser af holdbarhed

Sålens afrundede geometri

for en automatisk afvikling fra hæl til forfod.

3Egenskaber i New Balance Fresh Foam X Balos

Opsomming 1

Semi-transparent overdel

Den åndbare og semi-transparente Creel-overdel har en strikket skotunge der er fastgjort til skoen. Skotungen med stretch smyger sig om foden og giver langvarig komfort. Hælkappen er høj og har en blød foring på indersiden. Du behøver ikke bekymre dig om at dine fødder bliver for varme eller får vabler.

Opsomming 2

Fresh Foam X i PEBA og EVA

Magien i Balo ligger i mellemsålen. Den er beriget med en blanding af PEBA og EVA som ikke kun giver dig en blød landing men giver dig også masser af energi tilbage under afsættet. Det tykke lag Fresh Foam X giver dig komfort når du løber korte og lange distancer. Dette er takket være PEBA-materialet som er det mest elastiske støddæmpningsmateriale der findes i øjeblikket.

Opsomming 3

Camber-geometri

Camber-geometri beskriver sålens afrunding. Den fremmer fodens afvikling og sparer energi. Afviklingen fra hæl til forfod føles meget lettere og mere naturlig. Desuden er ydersålen ikke lavet af standardgummi men af EVA hvilket også gør skoen meget stabil.

New Balance Balos eller Fresh Foam 1080?

New Balance Fresh Foam X Balos er designet til at give en ny løbeoplevelse. New Balance 1080 er meget populær men har lidt mindre energireturnering. Det gør 1080 ekstra behagelig når man løber i roligt tempo. Du kan se på Balos som værende en hurtigere version af 1080 på grund af den særlige mellemsålsdæmpning med PEBA-skum. Det giver dig mulighed for at få mere energi tilbage under både intervaltræning og lange distancer. Kort sagt er Balos en lidt mere alsidig sko som du kan bruge til flere formål.

New Balance Fresh Foam-kollektionen

Vil du vælge den bedste New Balance-løbesko? Så sørg for først at have helt tjek på om din fodstilling er neutral eller med overpronation. Det kan du nemt gøre via vores shoe advisor.

New Balance har forskellige typer løbesko til den neutrale løber. Fresh Foam-kollektionen består af komfortable allround-sko til den daglige træning.
Fresh Foam 880 og 1080 egner sig bedst til nybegyndere eller løbere der foretrækker at løbe lange distancer. Balos har en lidt hurtigere karakter som også gør at den føles behagelig under tempotræning.

New Balance Rebel og SC Elite er en del af FuelCell-familien af løbesko. Denne samling af løbesko er lidt lettere og hurtigere hvilket gør dem velegnede til tempotræning og konkurrenceløb.

Beslut dig for et mål for at vælge den passende New Balance-løbesko til hver træning.

Eksempel på New Balance skorotation

Sko-rotation betyder at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Nedenfor er vores bud på nogle kombinationer af modeller hvis du vil skifte mellem forskellige løbesko fra New Balance.

Allround – New Balance Balos
Tempo/interval – New Balance FuelCell Rebel
Konkurrence – New Balance FuelCell SC Elite

Er New Balance Balos en Supertrainer?

Vi kalder en løbesko for en ’supertrainer’ hvis den indeholder teknologier fra konkurrencesko. Og vi kan derfor bekræfte at Balos er en ægte supersko! Den føles let på foden har superfoam og driver dig virkelig fremad takket være den afrundede sål. Den store forskel er at Balos ikke har nogen plade i mellemsålen og at skoen er gjort mere stabil med en bred base og en EVA-ydersål. Det gør Balos mere velegnet til løb i både langsomt og hurtigt tempo.

New Balance Fresh Foam X Balos i test

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs snart om Daan Glories erfaringer med skoen

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer New Balance Fresh Foam X Balos

Type sko
All-round løbesko
Forskydning
6 mm (38,5 mm hæl / 32,5 mm forfod)
Vægt
Ca. 245 gr damer / 265 gr herrer
Type løber
Neutral
Dæmpningstype
Fresh Foam X der består af en blanding af PEBA- og EVA-dæmpning

Forventninger

”New Balance har haft en masse spændende produktlanceringer i år. For eksempel er deres klassiske 880 og 1080 blevet kraftigt forbedret, så de føles blødere og mere fjedrende. De har også gjort store fremskridt med deres konkurrencesko, så de kan konkurrere med andre mærker, når det gælder de hurtigste løbesko i verden. Jeg er nysgerrig på at se, hvor fjedrende Balos føles, da de fleste sko med en tyk sål ikke er særligt responsive.”

Slutspurten

New Balance Fresh Foam X Balos er en pålidelig, komfortabel og effektiv løbesko til hverdagens træning. Den bløde støddæmpning reducerer belastningen af dine led, mens Fresh Foam X-skummets responsive egenskaber hjælper dig med at komme fremad med lethed og hastighed. For erfarne løbere er Fresh Foam X en ideel langdistancesko, mens begyndere også kan bruge den som konkurrencesko.

I samme familie som Balos er ASICS Superblast og HOKA Skyflow. Det er begge løbesko med et højt energireturneringsniveau takket være en tyk mellemsål, der delvist består af superfoam.

Er du lige så begejstret som os? Så tjek New Balance Fresh Foam X Balos ud i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt vores produkteksperter via vores kundeservice.