Skip to main content

Review

Mizuno Wave Sky 8 – maksimal komfort og dynamik til de daglige løbeture! 

Den nye Mizuno Wave Sky 8 vil hjælpe dig til at løbe længere end nogensinde før! Takket være den opdaterede mellemsål er denne løbesko med maksimal støddæmpning nu blevet endnu lettere og mere responsiv. Leder du efter en pålidelig partner til dine lange udholdenhedsløb? Så læs hurtigt videre, og lad Sky 8 overbevise dig.

Hvad er nyt?

    • Forbedret overdel
    • Ny sammensætning af mellemsålen:
      • Mizuno Enerzy nxt i det øverste lag
      • Mizuno Enerzy i det nederste lag
    • Sål med 3D-struktur

Mizuno Wave Sky 8 vil være tilgængelig fra den 1. juli.

3grunde til, at Mizuno Wave Sky 8 er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du er på udkig efter en allround løbesko med afbalanceret støddæmpning

Det dobbelte skumlag i mellemsålen giver en jævn, men dynamisk løbeoplevelse. Mizuno Enerzy-skummet i underlaget giver en blød landing, mens det reaktive Mizuno Enerzy nxt-skum i overdelen giver et højt energiudbytte ved hvert skridt.

Opsomming 2

Du ønsker en letvægtssko, der giver tilstrækkelig stabilitet til lange udholdenhedsløb

Er du fan af mellemlange og lange distancer? Så vil Mizuno Wave Sky 8 højest sandsynligt give dig lyst til at løbe endnu længere! Selvom Sky 8 har den samme behagelige såltykkelse (41 mm) som den tidligere version, er den nye version blevet ca. 30 g lettere, hvilket er særligt rart på lange distancer. Mizuno Wave-teknologien med to lag støddæmpningsmateriale giver også stabilitet ved hvert skridt. Takket være sålens 3D-struktur giver Sky 8 dig endnu mere støtte til et jævnt og stabilt løb.

Opsomming 3

Du vil have en sko, der er holdbar

Med et par Mizuno Sky 8 er du klar til endeløse kilometer. Ydersålen er lavet af ekstremt slidstærkt X10-carbongummi. X10-gummi er et af de bedste materialer, som Mizuno bruger. Du kan løbe 600 til 800 km med et par Sky 8.

"Den ekstremt komfortable og responsive Mizuno Wave Sky 8 motiverer dig til at løbe længere og længere, så du nogle gange næsten helt glemmer tiden."

Camille Cholbi – Produktekspert

Vidste du…

Mizuno har en lang historie i sportsverdenen og er kendt for sine innovationer inden for løbesko. Virksomheden blev grundlagt i 1906 i Osaka, Japan, og har siden opnået adskillige teknologiske fremskridt inden for sportsindustrien. Mizuno Wave-teknologien, der blev introduceret i 1997, er stadig en ægte teknisk revolution, der kombinerer støddæmpning og stabilitet som intet andet mærke har gjort det.

Mizuno Wave Sky 8 i detaljer:

Smooth Stretch Woven-overdel

for god åndbarhed, formstøbt skotunge og høj hælkappe for god ankelstøtte

Mizuno Enerzy-foam nederst og Enerzy nxt foam øverst

giver blød, men dynamisk støddæmpning

3D-struktur

for stabilitet

X10-carbongummi

for ekstra holdbarhed

Højhælet kasket

for god ankelstøtte

3egenskaber i Mizuno Wave Sky 8

Opsomming 1

Smooth Stretch Woven-overdel

Overdelen i Smooth Stretch Woven omslutter foden på behagelig vis. Mesh-materialet strækker sig vandret uden at miste sin lodrette støtte. Der er tilføjet ekstra ventilationshuller til denne nye version af Sky for bedre åndbarhed. Det holder dine fødder godt ventilerede, selv under de lange træningspas. Den formede sål og den høje hælkappe giver god ankelstøtte.

Opsomming 2

Dobbelt lag af Mizuno Enerzy og Enerzy nxt-støddæmpningsmateriale

Den største nyhed i Sky 8 er at finde i mellemsålen, som nu består af to lag skum. Det nederste lag består af det bløde Mizuno Enerzy-skum, som allerede blev brugt i den tidligere version. Det øverste lag består af det nye Mizuno Enerzy nxt-skum, som giver god energireturnering og en dynamisk fornemmelse under foden. Kombinationen af disse to støddæmpningsmaterialer og sålens 3D-struktur garanterer en jævn og stabil afvikling.

Opsomming 3

Ydersål i X10-carbongummi

Ydersålen på Sky 8 er lavet af X10-carbongummi, der er kendt for sin gode holdbarhed. Dette gummi giver et godt greb under alle forhold, så du kan tilbagelægge endeløse kilometer uden at bekymre dig om, at sålen bliver slidt op for tidligt. De fire flexriller i forfoden sikrer en jævn afvikling.

Mizuno Wave Sky 8 eller Mizuno Wave Rider 28?

Mizuno Wave Sky 8 og Mizuno Wave Rider 28 er begge neutrale allround-løbesko med afbalanceret støddæmpning. Med sin lidt tykkere sål giver Sky 8 mere komfort og er derfor meget behagelig til længere træningspas. Hvis du har brug for mere støtte under løb, skal du vælge Wave Rider 28, som giver dig mere stabilitet, både på korte og lange distancer, takket være Wave-pladen. Med det højere offset (12 mm) er Rider 28 også et godt valg for løbere, der hovedsageligt lander på hælen eller løbere, der er tilbøjelige til at få smerter i læggen eller akillessenen.

Mizuno løbetøj

Har du planer om at købe et par Mizuno Wave Sky 8? Så sæt prikken over i’et på dit outfit med Mizunos løbetøj. I Aero-kollektionen finder du funktionelle toppe og løbebukser, som er lette og holder dig kølig og tør under træningen. På de varmere dage kan du vælge en Mizuno Aero Singlet, så du endnu bedre kan komme af med varmen, mens du løber.

Gode sko, gode strømper

Har du valgt Mizuno Wave Sky 8? Så anbefaler vi også at købe et par gode løbestrømper for at forhindre vabler og holde dine fødder godt ventilerede. Mizuno Lightweight Performance Socks er lave løbestrømper til både damer og herrer. DryLite-teknologien transporterer effektivt fugt væk fra huden, og holder dine fødder tørre i længere tid, mens du løber. Dette er en ideel strømpe til sommeren, hvor det er rart at have lidt lavere strømper på for at få ventilation omkring anklerne.

Mizunos kollektion af allround-løbesko

Vil du vælge den bedste Mizuno-løbesko? Så sørg for først at have helt tjek på, om din fodstilling er neutral eller med overpronation. Det kan du nemt gøre via vores online shoe advisor. Er du på udkig efter en allround løbesko med komfort og støtte? Så er du landet det helt rette sted med Mizunos kollektion af løbesko. De mest populære neutrale sko er Mizuno Wave Sky og Wave Rider. Sky er lidt lettere og har lidt mere støddæmpning og komfort til de lange distancer, mens Wave Rider er den mest alsidige sko til både korte og lange distancer. Har du brug for ekstra støtte, mens du løber? Så skal du tage et kig på Mizuno Wave Inspire, allroundskoen til løbere med overpronation.

Eksempel på Mizuno skorotation

Sko-rotation betyder, at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis, og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål, nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Nedenfor er vores bud på nogle kombinationer af modeller, hvis du vil skifte mellem forskellige løbesko fra Mizuno.

Allround – Mizuno Wave Sky 8 / Mizuno Wave Rider 28
Tempo/IntervalMizuno Wave Rebellion Flash
KonkurrenceMizuno Wave Rebellion Pro

Test af Mizuno Wave Sky 8

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs snart om Camille Cholbis resultater.

Camille Cholbi

Camille Cholbi

Produktekspert

Tekniske specifikationer Mizuno Wave Sky 8

Type sko
All-round løbesko
Offset
8 mm (41 mm hæl / 33 mm forfod)
Vægt
Ca. 240 gram dame / 280 gram herre
Type løber
Neutral
Dæmpningstype
Mizuno Enerzy nxt og Mizuno Enerzy

Forventninger

“Den forrige version af Mizuno Wave Sky med en helt ny overdel og maksimal støddæmpning var et hit. Personligt nyder jeg virkelig at løbe med Sky, da den ikke kun er meget behagelig, men også får mig til at føle mig sikker, især under mine lange udholdenhedsløb på 20 og 30 km. Jeg løber jævnt og stabilt, og jeg håber, at Sky 8 vil give mig det ekstra skub, så jeg kan holde et lidt højere tempo på de længere distancer.”

Slutspurten

Mizunos Sky-serie er allerede kendt for sin ekstremt komfortable støddæmpning, men Mizuno Wave Sky 8 tilføjer et ekstra strejf af lethed og dynamik, som fans af denne model samt alle mellem- og langdistanceløbere vil sætte pris på. Den åndbare overdel holder dine fødder kølige under lange træningspas. Takket være det nye Enerzy nxt-skum i mellemsålen er Sky 8 ikke kun lettere end sin forgænger, men giver også bedre energireturnering. Dette reaktive skum kombineret med det blødere Enerzy-skum giver en perfekt afbalanceret støddæmpning og god stabilitet til jævnt, dynamisk løb over længere distancer. Sky 8 er en god træningssko til løbere med et mellemhøjt tempo. Hvis du leder efter en sko til dine tempoløb, skal du vælge Wave Rebellion Flash. Til konkurrenceløb er Wave Rebellion Pro oplagt.

Mizuno Wave Sky 8 minder om ASICS Gel Nimbus 26 og Saucony Triumph 22. Det er også allround-løbesko, som giver god komfort på lange distancer.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på Mizuno Wave Sky 8 i vores webshop. Siddet du tilbage med spørgsmål? Så kontakt vores produkteksperter via vores kundeservice.