Skip to main content

Review

HOKA Skyflow – Løft din træning til næste niveau!

HOKA Skyflow er HOKA’s nye allround-træningssko, som gør din daglige træning lidt sjovere. Skoen er baseret på den velkendte HOKA Clifton, men bruger også den nyeste teknologi, som vi har set i Skyward X. HOKA har gjort alt for at gøre din daglige træning så fleksibel som muligt. Vil du vide hvordan? Så læs videre her i vores review af skoen.

Shop dame-modelShop herre-model

3grunde til, at HOKA Skyflow er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du træner op til et halv- eller helmaraton

Hvis du i gang med at træne op til en lang distance, er der ingen vej udenom: Der skal masser af kilometer i dine træningspas. HOKA Skyflow giver dig den støddæmpning og støtte, du har brug for, når du løber rigtig mange kilometer. Overdelen er også lavet til at give dig en premium-fornemmelse.

Opsomming 2

Du ønsker at skifte til en sko med et lavt offset

Tidligere havde allround-løbesko ofte et offset, altså forskellen mellem højden af sålen i hælen og forfoden, på 12 eller 10 millimeter. HOKA var et af de første mærker, der designede sko med såler med et relativt lavt offset. Tidligere lagde man meget mærke til denne forskel, men med tykkere såler og rocker i forfoden kan man nu skifte uden bekymring.

Opsomming 3

Du søger komfort, men ikke på bekostning af stabilitet

De tykke og bløde såler i de nyeste løbesko er selvfølgelig super behagelige, men nogle gange kan det også gå ud over stabiliteten. Med Skyflow har HOKA heldigvis taget højde for, at jo længere du løber, desto mere støtte har du ofte brug for. Takket være Active Foot Frame (™) ligger foden nede i sålen, og du mærker særligt den ekstra støtte i hælen.

"Skyflow er allerede en af mine foretrukne løbesko til udholdenheds. De afvikles vidunderligt smidigt."

Menno Munster – Produktekspert

Vidste du…

HOKA blev født i de franske alper i 2009, da to atleter ønskede at designe en løbesko, der fik løb ned ad bakke til at føles som at flyve. Deres unikke sko blev hurtigt bemærket af elite-ultramaratonløbere, og det tog ikke lang tid, før skoen rigtig blev kendt. Og resten er historie, som man siger.

HOKA Skyflow i detaljer:

Creel Jacquard Mesh-overdel

Fast pasform

Refleksdetaljer

For ekstra synlighed

SCF EVA-mellemsål

Blød og responsiv

Holdbar ydersål

Ekstra slidstærk

3funktioner i HOKA Skyflow

Opsomming 1

Slank og behagelig overdel

Skyflows overdel er lavet af Creel Jacquard Mesh. Vi kender dette materiale fra Mach X, og det er robust, men åndbart. Det sidder tæt omkring anklen og har refleksdetaljer, så du er ekstra synlig, selv i mørket. Skotungen er fastgjort til begge sider af skoen, så du føler en ekstra fasthed omkring mellemfoden, og så du ikke glider ud af skoen.

Opsomming 2

Komfortabel og robust mellemsål

Den nye mellemsål af SCF EVA-skum er blødere og mere elastisk end almindelig EVA. I hælen får du ekstra støtte fra Active Foot Frame (™), der giver ekstra støtte i siderne. Mellemsålen er asymmetrisk for at give ekstra støtte til indersiden af foden. Metarocker (™) gør afviklingen fra hæl til tå let og hurtig.

Opsomming 3

Holdbar ydersål

For at klare de mange kilometer er der ekstra slidstærkt gummi under sålen på Skyflow. Designet af ydersålen er inspireret af designet på Skyward X. Der er ikke placeret gummi under hele sålen, men det er placeret på alle de vigtige steder, så du har tilstrækkeligt greb overalt.

HOKA Clifton eller Skyflow

HOKA Clifton er den mest kendte og bedst sælgende model i HOKA’s kollektion. Denne pålidelige allrounder banede vejen for træningssko med tykke såler og har opbygget en stor fanskare. Med Skyflow har Clifton fået en mere luksuriøs bror. Skummet i Skyflow er blødere og returnerer mere energi, ydersålen er mere holdbar og overdelen lidt mere komfortabel. Til gengæld er Clifton et par gram lettere og billigere. På kortere ture vil du ikke mærke den store forskel, men på længere ture vil Skyflow performe en smule bedre.

Die HOKA Fly-Kollektion

Vil du vælge den bedste HOKA-løbesko? Så sørg for først at have helt tjek på, om din fodstilling er neutral eller med overpronation. Det kan du nemt gøre via vores online shoe advisor. HOKA har forskellige typer af løbesko. Helt overordnet kan man inddele dem i kategorierne Glide, Fly og Sky. HOKA Glide-kategorien indeholder allround-løbesko til rolig træning som HOKA Clifton og Bondi. HOKA Fly-kategorien indeholder alle sko, der er rettet mod fart, som Skyward X, Skyflow, Cielo X og Rocket X. Trail-entusiaster kan kigge på Sky-kategorien, som er en samling af trailsko til løb på stierne. Bestem dit mål for at vælge den passende HOKA-løbesko til enhver træning eller ethvert konkurrenceløb.

Eksempel på HOKA skorotation

Sko-rotation betyder, at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis, og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål, nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Nedenfor er vores bud på nogle kombinationer af modeller, hvis du vil skifte mellem forskellige løbesko fra HOKA.

Allround – HOKA Skyflow
Tempo/Interval – HOKA Mach
Konkurrence – HOKA Cielo X

Test af HOKA Skyflow

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs snart om Menno Munsters resultater her.

Menno Munster 21RUN

Menno Munster

Produktekspert

Tekniske specifikationer HOKA Skyflow

Type sko
All-round løbesko
Type løber
Neutrale løbere
Offset
5 mm - 40 mm hæl / 35 mm forfod (herre) , 38 mm hæl / 33 mm forfod (dame)
Vægt
Ca. 244 gram dame / Ca. 280 gram herre
Dæmpning
Super critical EVA-foam

Slutspurten

HOKA Skyflow er en yderst komfortabel træningssko, med hvilken HOKA tager et godt skridt ind i denne kategori. Hvor de tidligere var kendt for de mest komfortable træningssko, er HOKA efterhånden blevet overhalet på dette område af andre mærker. Skyflow er en af de bedste allround-løbesko i øjeblikket og HOKA er tilbage på banen.

Du kan sammenligne Skyflow med Saucony Triumph eller ASICS Nimbus. Det er også premium allround-løbesko med masser af støddæmpning og støtte.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på HOKA Skyflow i vores webshop. Sidder dtu tilbage med spørgsmål? Så kontakt vores produkteksperter via vores kundeservice.