Skip to main content

Testbericht

ASICS Magic Speed 4

Gå efter komfort og fart med ASICS Magic Speed 4. Denne allrounder med carbonplade er blevet fuldstændig fornyet hvilket har gjort den til en mere alsidig model. Brug ikke kun carbon under konkurrenceløb men også i dine daglige udholdenhedsløb. Du kommer til at løbe mere effektivt lettere og med større komfort på længere distancer. Går du også efter magisk hastighed?

Hvad er nyt?

    • Ny Engineered Mesh -overdel
    • Tykkere mellemsål af Flytefoam Blast +
    • Flytefoam Blast Turbo i forfoden
    • Bedre greb og trækkraft

ASICS Magic Speed 4 er tilgængelig fra 5. juli.

3Grunde til at ASICS Magic Speed 4 er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du leder efter en allround løbesko med carbonplade

ASICS Magic Speed 4 er en allround løbesko med en carbonplade. Carbonpladen ligger mellem to lag Flytefoam Blast Plus så du oplever en blød landing. I mellem- og forfoden er Flytefoam Turbo placeret så du kan løbe effektivt på de lange distancer. Carbonpladen giver dig lidt mere stabilitet under den daglige træning og en jævn afvikling fra hæl til forfod.

Opsomming 2

Du ønsker en god temposko

Nybegyndere kan bruge denne sko som en stabil konkurrencesko. Det skyldes at støddæmpningsmaterialet ikke er alt for blødt og at der er tilføjet mere ASICSGRIP-gummi for bedre holdbarhed. Magic Speed 4 er en fin temposko på grund af dens høje energireturnering og fordi der nu er tilføjet mere støddæmpning. Den tidligere version var mere en bane- og intervalsko men nu kan du også fint bruge den til længere intervaltræninger.

Opsomming 3

Du lander naturligt lidt længere fremme på mellem- og forfoden

Med et offset på 7 mm egner Magic Speed 4 sig bedst til løbere med en midt- og forfodslanding. Offset beskriver forskellen mellem hæl- og forfodshøjde i en løbesko. Jo lavere offset desto mere bliver du skubbet frem over midtfoden.

„ASICS Magic Speed 4 giver mere komfort så du også kan bruge den til daglig træning og lange udholdenhedsløb.“

Daan Glorie – produktekspert

Vidste du…

Flytefoam Blast Turbo der er udviklet af ASICS tilbyder en betydelig forbedring i forhold til standard Flytefoam Blast-materialet? Det giver 15 % mere energireturnering så du kan løbe mere effektivt på korte og lange distancer. Desuden er det 10 % mere spændstigt hvilket giver en mere dynamisk og responsiv fornemmelse under løb.

ASICS Magic Speed 4 i detaljer

Engineered mesh-overdel

er designet til en behagelig og tæt pasform med masser af åndbarhed.

Flytefoam Blast Plus & Flytefoam Turbo

•Flytefoam Blast + i mellemsålen med Flytefoam Turbo i mellem- og forfod for ekstra energireturnering.

ASICSGRIP-teknologi

ASICSGRIP-ydersål giver greb på vej og bane.

Carbonplade

Carbonplade i fuld længde giver dig fremdrift til at løbe hurtigere og mere effektivt.

3Egenskaber i ASICS Magic Speed 4

Opsomming 1

Overdel i Engineered mesh

Overdelen i Engineered mesh er designet til at give en behagelig og tæt pasform med masser af åndbarhed. Overdelen består af 75% genbrugspolyester. Mesh-materialet er meget blødt fleksibelt og relativt tyndt. Det består ikke længere af ét lag men af flere lag for at give mere støtte omkring mellemfoden. Foden står i mellemsålens sidevægge hvilket giver dig mere stabilitet under dit løb.

Opsomming 2

Flytefoam Blast Plus og Flytefoam Turbo dæmpningsmateriale

Den største ændring af Magic Speed er at se i mellemsålen. Den er ikke blot blevet tykkere den er også blevet opdateret til Flytefoam Blast. Dette støddæmpningsmateriale kender vi blandt andet fra den velkendte ASICS Gel Nimbus og er et materiale der gør at du vil opleve en blødere landing. I mellem- og forfoden er der en kerne af Flytefoam Turbo-skum. Dette materiale bruges også i ASICS’ konkurrencesko og giver mere energireturnering og fleksibilitet. Resultatet er at Magic Speed 4 har den perfekte balance mellem en træningssko og en hurtig racer.

Opsomming 3

Carbonplade i fuld længde

Mellem de to støddæmpende lag ligger en carbonplade i fuld længde. Den øger stabiliteten i Magic Speed 4 og skaber et eksplosivt afsæt i forfoden. Pladens placering kan også ses på ydersiden af skoen, for under Flytefoam Turbo-logoet kan du se en pil. Denne pil viser, hvordan carbonpladen bøjer opad.

ASICS Magic Speed 4 eller ASICS Noosa Tri 16?

ASICS Magic Speed 4 og Noosa Tri 16 er begge temposko men har deres egne egenskaber. Magic Speed 4 har fået en meget tykkere mellemsål så du kan bruge skoen til daglige udholdenhedsløb såvel som til dine lange distancer. Magic Speed 4 har også en carbonplade der giver et eksplosivt afsæt. ASICS Noosa Tri 16 har en meget tyndere mellemsål ingen carbonplade og heller ingen superfoam. Det gør Noosa Tri 16 mere velegnet til kortere distancer på op til 10 km.

Løbetøj fra ASICS

Planlægger du at købe ASICS Magic Speed 4? Så fuldend dit outfit med løbetøj fra ASICS. I ASICS Metarun-kollektionen finder du løbetøj der er lavet til hurtige træningspas og når vejret er varmere. Fra luftige singletter til behagelige shorts der giver masser af bevægelsesfrihed. Så det er det perfekte match med Magic Speed 4 fordi denne sko også er lavet til hurtigere træning.

ASICS Metarun Singlet
ASICS Metarun Singlet

Gode sko + gode strømper = forebygger vabler

Har du besluttet dig for et par ASICS Magic Speed 4? Så anbefaler vi også at købe et par gode løbestrømper for at forhindre vabler og holde fødderne godt ventilerede. ASICS Performance Run Crew Socks til både damer og herrer er halvhøje og lette løbestrømper. Mesh-materialet giver dig optimal ventilation og leder effektivt sveden væk. Strømperne fås i forskellige fine farver der matcher farven på dine løbesko.

ASICS’ kollektion af løbesko

Vil du vælge den bedste ASICS-løbesko? Så sørg for først at have helt tjek på om din fodstilling er neutral eller med overpronation. Det kan du nemt gøre via vores online shoe advisor.

ASICS Magic Speed 4 er en del af ”Run Faster”-kollektionen fra ASICS. ”Run Faster” hjælper dig med at komme op i højeste gear. ASICS Magic Speed 4 er en alsidig temposko som du også kan bruge som allroundsko.

Vil du løbe et halv- eller helmaraton så komfortabelt som muligt? Så skal du vælge ASICS Superblast. Eller vil du hellere gå efter de bedste og hurtigste løbesko til at slå rekorder med? Så overvej ASICS Metaspeed Sky eller Edge. Bestem dit mål og vælg de rette ASICS-løbesko til hvert træningspas eller konkurrenceløb.

Eksempel på ASICS skorotation

Sko-rotation betyder at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Nedenfor er vores bud på nogle kombinationer af modeller hvis du vil skifte mellem forskellige løbesko fra ASICS.

AllroundASICS Gel Nimbus
Tempo/interval – ASICS Magic Speed 4 / ASICS Superblast
Konkurrence – ASICS Metaspeed Sky og Edge

ASICS’ mission

Forkortelsen ASICS står for ”Anima Sana In Corpore Sano” hvilket er latin for ”en sund sjæl i et sundt legeme”. ASICS vil skabe produkter der bidrager til en sund og aktiv livsstil. Med mottoet ”Sound Mind Sound Body” understreger ASICS at motion er vigtig for din fysiske og mentale sundhed.

ASICS Magic Speed 4 i test

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs snart om Daan Glories erfaringer med skoen.

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

produktekspert

Tekniske specifikationer for ASICS Magic Speed 4

Type sko
Konkurrencesko
Offset
7 mm (Herre: 36,5 mm hæl - 29,5 mm forfod) (Dame: 38,5 mm hæl - 28,5 mm forfod)
Vægt
Ca. 213 gram
Type løber
Neutral
Støddæmpningstype
Flytefoam Blast + i fuld længde og Flytefoam Turbo i mellem-/forfod.

Forventninger

”Jeg syntes ASICS Magic Speed 3 var en god temposko til korte træningspas men jeg savnede støddæmpning under lange intervalblokke. Den var meget direkte og derfor lidt bedre egnet til korte intervaller som 200 og 400 meter. Jeg er spændt på om det bliver bedre med Magic Speed 4 ved lange intervaltræninger. Så kan jeg måske bruge den i min forberedelse til Valencia Marathon som jeg skal løbe 1. december.”

Endspurt

Vi må indrømme at ASICS Magic Speed har ændret sig en del. Den har fået lidt mere støddæmpning og er derfor blevet lidt tungere. Det ekstra Flytefoam Turbo giver bedre energireturnering og fordi skoen er blevet mere komfortabel kan den nu også bruges til længere intervaltræningspas.

Lignende ASICS Magic Speed er adidas Adizero Boston og Saucony Kinvara Pro. Det er alle allround løbesko med en carbonplade der delvist består af superfoam. Det giver skoene en lidt hurtigere følelse og lidt mere energireturnering når du ønsker at sætte tempoet op.
Lige så begejstret som os? Så se ASICS Magic Speed 4 i vores webshop. Har du spørgsmål? Så kontakt vores produktspecialister via vores kundeservice.