Skip to main content

Review

HOKA Speedgoat 6 – Intet kan stoppe GOAT

HOKA Speedgoat 6 er HOKA’s allround trailsko, der giver dig mulighed for at komme gennem i ethvert terræn. Kombinationen af den velkendte og pålidelige HOKA-støddæmpning, det aggressive greb og den lette overdel resulterer i en trailsko, der virkelig kan ledsage dig gennem alt.

Shop dame-modelShop herre-model

3grunde til, at HOKA Speedgoat 6 er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du løber på udfordrende stier

Er du ikke bange for de større udfordringer? Med Speedgoat 6 kan du overvinde de mest krævende stier. Vibram®-ydersålen med 5-millimeter pigge giver dig selvtillid til at tage ud på de mest stejle og glatte bjergstier.

Opsomming 2

Du har planer om langdistance trailløb

Jo længere du løber, desto flere eventyr kommer du ud på. Heldigvis giver Speedgoat 6 dig den støddæmpning og komfort, du har brug for, for at få kilometerne til at flyve af sted. Takket være den tykke sål og rocker-formen på sålen, vil stierne flyve væk under dig.

Opsomming 3

Du har brede fødder

Det er ikke altid nemt at vælge sko, hvis man har brede fødder. Men det behøver du slet ikke bekymre dig om med HOKA Speedgoat 6. Modellen findes nemlig også i en bred udgave. Sko fra HOKA er ofte lidt til den smalle side i mellemfoden, så Wide-varianten er en løsning for mange løbere.

“På trods af masser af dæmpning og masser af greb føles Speedgoat 6 stadig legende let.”

Menno Munster – Produktekspert

Vidste du…

HOKA Speedgoat er opkaldt efter den amerikanske ultraløber Karl Meltzer. Han har vundet flere 100-mile ultramaraton og også sat hastighedsrekorder på langdistancestier i Amerika. Karl er nu konkurrencearrangør af Speedgoat 50 km i Sandy Utah.

HOKA Speedgoat 6 i detaljer:

Skotunge fastgjort i to sider
Vowen Textile-overdel
CMEVA-mellemsål
Vibram Megagrip med Traction Lugs

3innovationer i HOKA Speedgoat 6

Opsomming 1

Opgraderet overdel

Overdelen i Speedgoat 6 er lavet af vævet tekstil. Den sidder godt og tæt omkring foden, bl.a. takket være Internal Support Chassis omkring forfoden. Takket være Dynamic Vamp i forfoden er der mere stretch i overdelen i dette område, hvilket gør den velegnet til flere løbere.

Opsomming 2

Nyt materiale i mellemsålen

CMEVA-mellemsålen er lettere og mere responsiv end den i Speedgoat 5. Fordi mellemsålens tykkelse er uændret, er Speedgoat 6 i herre-modellen hele 20 gram lettere! Det betyder, at det kræver mindre energi at løbe, og at du kan blive ved med at løbe i længere tid.

Opsomming 3

Ekstra greb

Det har efterhånden været kendt længe, at Vibram® laver de bedste ydersåler til trailsko. Takket være Megagrip®-gummiet har du stadig greb, selv på våde klippeoverflader. Placeringen af Traction Lugs i sålen er blevet justeret en smule, hvilket giver dig endnu bedre greb ved op- og nedstigninger.

HOKA SKY-kollektionen

Speedgoat 6 er en del af HOKAs SKY-kollektion. Med skoene i denne kollektion er du godt udstyret til alle dine trail-eventyr. Skoene har den støddæmpning, det greb og den støtte, du har brug for til at overvinde det mest ujævne terræn, uanset hvor hurtigt du vil løbe. Til road-to-trail er der Challenger 7 og den endnu lidt tykkere Stinson 7. Til tempotræning er der den hurtige Torrent 3 eller den lidt blødere Mafate Speed 4, og til trailløb er der Zinal 2 uden carbonplade og Tecton X 2 med carbonplade.

Eksempel HOKA skorotation sko

Sko-rotation betyder, at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis, og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål, nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Nedenfor er vores bud på nogle kombinationer af modeller, hvis du vil skifte mellem forskellige løbesko fra HOKA.

Allround – HOKA Speedgoat 6
Tempo/Interval – HOKA Mafate Speed 4
Konkurrence – HOKA Tecton X 2

Test af HOKA Speedgoat 6

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs her om Menno Munsters erfaringer med skoen.

Menno Munster 21RUN

Menno Munster

Produktekspert

Menno Munster 21RUN

Menno Munster

Produktekspert

Tekniske specifikationer HOKA Speedgoat 6

Sko type
Allround løbesko
Type løber
Neutrale løbere
Offset
5 mm - 40 mm hæl / 35 mm forfod (herre) , 38 mm hæl / 33 mm forfod (dame)
Vægt
Ca. 232 gram dame / Ca. 278 gram herre
Dæmpning
CMEVA

Forventninger

“Hoka Speedgoat er en af vores bedst sælgende trailsko, og det er med god grund. Det er en dejlig let sko, der kan håndtere ethvert terræn. For mig føltes Speedgoat 5 ret smal, så jeg er nysgerrig efter, om den nye overdel har mere stretch. Det er positivt, at skoen er blevet lettere, og hvis sålen også er mere responsiv, vil Speedgoat 6 være helt up to date.”

Slutspurten

HOKA Speedgoat 6 er stadig en af de bedste trailsko på markedet. Den er både lettere og mere responsiv end sin forgænger og giver nu endnu mere greb. SpeedGOAT lever virkelig op til sit navn.

Leder du efter en lignende sko fra et andet mærke? Så prøv Saucony Peregrine eller ASICS Trabuco. Det er også to modeller af komfortable allround trailsko.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på HOKA Speedgoat 6 i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt vores produkteksperter via vores kundenservice.