Skip to main content

“Hvilken type løber er du?” Dette er essensen i lanceringen af Polars nyeste sportsur, Polar Pacer Pro. Nogle løbere løber bare for sjov, og er tilfredse med at måle tempo og distance, mens andre træner op til et maraton, og ønsker at finde naturskønne ruter til de længere løbeture. Og så er der også løbere, der kombinerer løb med en anden sport som f.eks. svømning, cykling eller styrketræning. Dette ur er skabt til alle disse sportsfolk.

Shop Polar Pacer Pro

Vi har testet Polar Pacer Pro, og fortæller dig alt om de tekniske funktioner, samt vores egne erfaringer uret. Vi sammenligner også Polar Pacer Pro med Garmin Fenix 7.

YOU. BETTER. RUN.

Premium sportsur i en overkommelig prisklasse

Det, der gør Polar Pacer Pro så unikt, er den lave pris for et ur med så mange premium funktioner. Pacer Pro er udstyret med GPS, pulsmåling, navigation, musikstyring og multisportsfunktioner til bl.a. triatlon. Tidligere har alle disse funktioner kun været mulige at få i de helt dyre modeller af sportsure, men Pacer Pro gør dem nu tilgængelige for en meget større skare af atleter. Desuden er målingen på håndleddet blevet opdateret og er blevet endnu mere pålidelig. Så uanset om du har planer om at løbe din første 5 km-tur, at træne dig op til et maraton eller at deltage i et 1/8 triatlon, kan Polar Pacer Pro guide dig mod dit personlige sportsmå

Let i vægt til hverdagsbrug

Med kun 41 gram er dette ur endnu lettere i vægt end Polar Vantage M2-modellen. Når du har uret på, mærker du næsten ikke til det på håndleddet. Komforten er ydermere forbedret med Polar Precision Prime håndledsmålingen, som har et fladere design. I de tidligere Polar-modeller havde denne håndledsmåling stadig små runde kugler der lå mod huden, men de er nu gjort fladere, så lysdetektorerne kan trænge dybere ind i huden, og det tilbagevendende lys kan registreres. Dette forhindrer uregelmæssigheder og afvigelser i pulsmålingerne på håndleddet.

Passer til alle håndled

Pacer Pro passer både til et tyndere håndled ved kvinder (størrelse S: 120-190 mm) og et bredere håndled ved mænd (størrelse M/L: 145-210 mm), da uret leveres med en ekstra lang urrem. Uret har en skærmstørrelse på 45 x 45 mm, og er udstyret med en glasfiberforstærket polymerskive og Gorilla Glass 3.0. Dette er et hærdet glas, som er designet til at være tyndt, let og modstandsdygtigt over for skrammer. Det gør Polar-uret ekstra modstandsdygtigt over for bump, stød og ekstreme vejrforhold. Tidligere var det kun dyrere ure som Polar Grit X, der var udstyret med Gorilla Glass. Det er derfor en rigtig god ting, at vi nu ser at dette glas også anvendes i Polar-modellerne i den mellemste prisklasse. Polar Pacer Pro har et premium udseende og følelse, og kan også sagtens bruges til hverdag som modeur.

WLØBETEST

Gang-testen er en enkel og sikker test, der giver dig et indblik i udviklingen af din aerobe kondition. Under testen går du efter opvarmningen i et så konstant tempo som muligt, og over en fastsat puls. Hvis pulsen er for lav, giver uret dig besked. Denne test giver dig en estimeret VO2 max. Din VO2 max. giver dig en indikator for, hvor god din kondition er.

Nye og premium funktioner

Multisport

Polar Pacer Pro er udstyret med mere end 40 forskellige sportsprofiler, herunder til multisportsgrene som f.eks. triatlon. I triatlon bliver ikke kun svømme-, cykel- og løbetiderne registreret, men også tiderne i skiftene. Uret er velegnet til svømning både i pool og i åbent hav.

NAVIGATION VIA KOMOOT

Det er blevet nemt at importere ruter til Polar Pacer Pro via Komoot-appen. Dette er en gratis app, som giver dig mulighed for at oprette ruter og dele dem med andre atleter. Når du har oprettet en rute, skal du blot oprette forbindelse mellem Polar og Komoot via Polar flow-appen.
Under navigationen følger du en hvid linje, og uret minder dig altid om, hvilken vej du skal med et tydeligt vibrerende og bippende signal. Hvis du alligevel farer vild, er der ingen grund til bekymring, for Polar-uret har også en “back to start”-funktion, der guider dig tilbage til dit startpunkt.

MUSIKSTYRING VIA TELEFONEN

Med Polar Pacer Pro er det muligt at styre musikken fra din telefon. Mens du lytter til din playliste, kan du styre lydstyrken, men også gå frem eller tilbage mellem numrene. Du skal medbringe din telefon, da du ikke kan downloade musik ned på dette ur.

Polar Pacer PRO versus Garmin Fenix 7

Garmin Fenix har været et af de mest populære sportsure i nogle år efterhånden. Det skyldes, at denne premium-model – ud over de almindelige sportsfunktioner – også har funktioner som navigation, musik og betalingsmuligheder. Vi sammenligner Polar Pacer Pro med denne model, og giver vores mening.

Vores 21RUN-kollega og maratonløber Daan vovede testen:

“I løbet af de sidste 2 uger har jeg haft Garmin Fenix 7 og Polar Pacer Pro på begge håndled og sammenlignet al data og funktionalitet. Det slog mig, at Polar Pacer Pro er meget lettere end Garmin Fenix (41 gram versus 79 gram). Polar-uret har også en fladere udformning, mens batteritiden på begge ure er rigtig god til enhver sportsudøver (Garmin 73 timers GPS og Polar 35 timers GPS). Jeg træner 5 dage om ugen, og måtte oplade begge ure efter ca. 7-9 dage”.

“Jeg var imponeret over præcisionen af Polars håndledsmåling. Jeg trænede op til et 10 km løb og sammenlignede Garmin Fenix med HRM-PRO (brystrem) med Pacer Pro. På begge ure var pulsen 119, hvilket er helt ekstraordinært. En brystrem er ofte meget mere præcis, fordi målingen sker tættere på hjertet. Men i dette tilfælde er håndledsmålingen lige så præcis som brystremmen. Ved intervaltræning kunne jeg se nogle afvigelser, men det giver god mening, fordi håndledsmålingen opfanger ændringer i pulsen med en lille forsinkelse”.

“En af de ting, jeg godt kan lide ved Pacer Pro, er at du får daglige træningsforslag baseret på din tidligere træning. Uret giver dig en træning, som yderligere kan forbedre din præstation. Det kan være styrke-, konditions- eller mobilitetstræning. Normalt er det relativt korte træningspas på 20-30 minutter. Disse træningspas kan også udføres på dage, hvor du ikke løber. På skærmen får du vist, hvordan øvelsen skal udføres. Hos Garmin omfatter disse træningsforslag kun løbetræning.”

“Jeg sammenlignede selvfølgelig også navigationen på de to enheder. Du kan importere og følge ruter på begge ure. Polar-urene fungerer med Komoot. Du kan oprette en gratis konto, og det er nemt at oprette eller downloade ruter fra andre løbere. Med Garmin er navigationen på skærmen i farver, ligesom du er vant til med navigationssystemer til cykel og bil. Med Polar er det et såkaldt “breadcrumb trail” som du følger, eller med andre ord en sort skærm med en hvid linje, som du følger. Jeg synes faktisk, at det var mere end nok. Uret fortæller dig for hvert sving, hvilken vej du skal gå. På skærmen får du f.eks. vist et billede af en rundkørsel og en pil, der går lige over den. Kort sagt er Polar Pacer Pro ideel, hvis du ønsker navigation til løb, cykling og vandreture.”

“Min konklusion er, at Polar Pacer Pro er et rigtig godt køb for både begyndere og mere erfarne løbere, der ønsker premium-funktioner uden den høje pris. Garmin Fenix 7 har ekstra funktioner som betalingsmuligheder, soldrevet opladning og en længere batterilevetid, men du betaler også væsentligt mere for disse egenskaber.”

“Stay on pace like a pro”

Hvis vi sammenligner Polar Pacer Pro med de andre Polar-ure, ligger denne enhed mellem Polar Vantage M og Polar Vantage V2. Pacer PRO har alle de funktioner, som Vantage M har, plus yderligere funktioner som navigation, hillsplitter og barometer. Med tilføjelsen af Gorilla Glass 3.0 og den lette vægt får Polar Pacer PRO et yderst luksuriøst look. Det gør, at uret er fantastisk at have på hele dagen.

Synes du, at Polar Pacer Pro er lidt for avanceret, og har for mange funktioner i forhold til, hvad du har brug for? Er du på udkig efter et mere “back to basics ” sportsur? Polar lancerer Polar Pacer i næste måned, og det er et no-nonsense GPS-løbeur med alle de essentielle funktioner. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at besøge en af vores butikker, hvor vi har modellerne på lager, så du kan prøve dem på. Du er selvfølgelig hjertens velkommen til at spørge vores produkteksperter om Polar Pacer PRO i vores kundeservice.

Shop

Polar Pacer Pro

Shop Polar Pacer Pro
Shop

Polar Pacer

Pre Order Polar Pacer
Shop

Alt fra Polar

Oplev mere fra Polar