Skip to main content

Rabatter hela vägen fram till mållinjen

Från och med den 28 september till och med den 9 oktober kan du dra nytta av rabatter på löparskor, kläder, sportunderkläder, tillbehör och sportnäring. Rabatterna är upp till hela 60%.

60

Se alla Shopping Marathon erbjudanden

Löparskor

Du kan inte springa ett maraton utan ett par bra löparskor. Under vårt shoppingmarathon kan du dra nytta av rabatter på märken som adidas, Karhu med flera.

EXTRA RABATT PÅ ASICS

Med rabattkoden asics2023sm får du 20% extra rabatt på utvalda ASICS-produkter. Denna rabattkod är giltig fram till och med måndagen den 9 oktober, kl. 23:59 och gäller endast på utvalda ASICS-varor. Dessa artiklar kan hittas via länken nedan.

Rabattkod:

asics2023sm

Shoppa utvalda ASICS-produkter

Löparkläder

Tävlingsdagen är inne. Letar du efter den bästa klädseln för de snabbaste tiderna? Passa på att få rabatt på kläder från märken som Mizuno, Odlo, Craft och många fler.

Handla damkläderHandla herrkläder

Utvalda erbjudanden

30% rabatt

Denna adidas Adizero Adios Pro 3 har för närvarande 30 % rabatt. Sätt nya rekord med dessa supersnabba skor.

Shoppa nu

Garmin på rea

Prestera bättre med en pulsmätare. En sportklocka ger dig feedback om din prestation under både träning och vila.

Se erbjudanden

20% rabatt

ASICS Gel Kayano 30 har hela 20 % rabatt under shoppingmarathon. En pålitlig allround löparsko för löpare med överpronation.

Shoppa nu

Sportbränsle

Sportbränsle ger dig energi för att springa längre. Har du planer på att maratonlopp? Passa på och få upp till 30 % rabatt på sportbränsle från märken som SIS, Powerbar, QWIN med flera.

Shoppa nu